11.10.2013 - Скорпион – Радост в семейството!

11.10.2013 - Скорпион – Радост в семейството!

Мнениеот FramarModKalina » 11 Окт 2013, 09:08

ОВЕН (21 март– 20 април)
Отдайте се на спокойствие, днес е прекрасен ден да разтоварите. Ще се разделите с нещо старо, но в най-кратки срокове, то ще ви се върне умножено. Не се притеснявайте за взаимоотношенията вкъщи, всичко ще си дойде на мястото.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Бъдете нащрек, нещо ще ви изненада, може да е и неприятно, но не трябва да му се поддавате. Запазете спокойствие. Раздразнителни сте, но ако покажете тези си чувства, нещата ще се влошат, бъдете уравновесени.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)

Днес, всичко е на ваша страна. Имате страхотен успех с всичко, с което се захванете. Всичко върви по вода, както в личен план, така и в офиса. Единственото, което трябва да направите е да устоите на изкушенията, а те няма да са малко.

РАК (22 юни– 22 юли)
Особено креативен ден за вас, рачета. Ще се заемете с нови задачи, които ще особено успешни. Трябва да се приготвите за предизвикателствата, които ще ви предложи съдбата. Трябва да се погрижите за семейството, не се отдалечавайте от него!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)

Много ползотворен ден, за лъвовете, които се занимават с изкуство. Днешният ден ще им поднесе много изпитания, които без проблем ще преминете. Не предприемайте нищо конкретно в любовен план.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Ако днес ще пътувате, по-добре го отложете. Има опасност от разочарования в личен план. Ще имате възможност да се предпазите от грешки, ако премисляте добре нещата. Ще получите покана за излизане по чашка, което ще приключи зле, по-добре останете вкъщи.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Летите от щастие, но внимавайте, да не паднете бързо от крилете му. Възможно е да направите нещо, за което ще съжалявате. Слезте за малко на земята, преди да се е случило нещо лошо. След работния ден разпуснете, както желаете, имате нужда от тази почивка.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)

Днес е време за прочистване на организма ви, избягвайте алкохола (въпреки петъчния ден), ако е възможно цигарите и задължително месото. Поспортувайте, ще ви бъде от полза, като разтоварите по този съзнанието, а и някои друг килограм. Семейството днес ще ви изненада особено приятно!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес е ден на пълен релакс за вас, планирайте добре бюджета си, като внимавайте за непредвидени разходи. За жените е добре да се вгледат добре в партньора си и да преоценят отношенията си с тях.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Ще ви изненадат неочаквани финанси, които ще се отразят добре на бюджета ви. Харчете разумно и се съсредоточете върху служебните си ангажименти. Ако сега работите усърдно, със сигурност ще ви изкарат на предни позиции в работата.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Пренаредете приоритетите си, ще имате възможност да избирате между семейството и работата, дори и да останете вкъщи, няма да изпуснете нищо съществено от службата. Преливате от енергия, добре е да я разтоварите, това ще разсее и натрапчиви мисли.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Здравия разум трябва да ви е под ръка. Трябва да направите добър план за деня, но и изпълним, ще имате нужда от такъв. Ще бъдете в обкръжението на любимите си, но докато стигнете до това трябва здраво да поработите.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 11.10.2013 - Скорпион – Радост в семейството!

Мнениеот lyuta_chushka95 » 11 Окт 2019, 16:14

Каква ли ще е тази радост в семейството? Моят сигурно ще ме изненада с нещо... :wink:
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55

Re: 11.10.2013 - Скорпион – Радост в семейството!

Мнениеот iriny » 11 Окт 2019, 17:13

lyuta_chushka95 написа:Каква ли ще е тази радост в семейството? Моят сигурно ще ме изненада с нещо... :wink:

Може да са ти приготвили нещо специално... Например спа уикенд. :wink:
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта