23.10.2013 – Скорпион – Добра мотивация!

23.10.2013 – Скорпион – Добра мотивация!

Мнениеот FramarModKalina » 23 Окт 2013, 08:54

ОВЕН (21 март– 20 април)
Забравете проблемите. Днес ще имате много приятен ден на работното и у дома. Очаква ви релакс и спокойствие. Потупване по рамото ще ви мотивира да се справяте лесно и бързо с възложените задачи.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Очаквайте неочакваното, днес е ден пълен с изненади и неочаквани обрати. Не се ядосвайте, някои от тях няма да са ви по вкуса, но това не означава, че ще липсват и приятни емоции.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Настройте се на работна вълна, денят ще ви предложи възможности, които не трябва да пропускате. Не действайте прибързано и припряно. Всичко, което се изисква от вас е спокойствие и силен дух.

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес е ден за борба. Трябва да сте устойчиви на препятствията предложени ви от съдбата. Дръжте си очите на четири. Ще имате проблеми с колегите, но те са преодолими. Не забравяйте да показвате обичта си към любимите хора.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Развихрете творческите си способности, декорирайте и пренаредете мебелите вкъщи. Не позволявайте на мисли от миналото да провалят настоящето, всичко е тук и сега. Погрижете се и за здравето си.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Извличайте максималното от ситуацията. Възможни са леки неразбории, както вкъщи, така и на работното място, но всичко ще се изглади бързо, ако погледнете през призмата и на другите.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Добрата организация, днес ще ви помогне да свършите всичко и навреме. В противен случай са възможни разминавания на вашите виждани, с по-висше стоящите. Усмивката ще ви помогне да не усетите часовете прекарани на работното място.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Ще получите добра мотивация, не просто с потупване по рамото, но ще има и финансово отражение. Организирайте вечеря с приятели, за да отпразнувате евентуално повишение. Обърнете внимание и на близкия до вас човек.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес ще работите с пълна пара, това няма да остане незабелязано. Всички ще са вперили очи във вас, но това не трябва да ви притеснява, защото успеха ви е в кърпа вързан. Бъдете смели и в любовта, направете приятна изненада на любимия човек.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес е ден изпълнен с приятни емоции и вълнения. Обаждане от чужбина ще ви изненада и ще разведри ежедневието ви. На по питие с приятели, няма да ви се отрази зле. Всичко би вървяло по мед и масло стига да не налагате своите виждания над останалите.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Време е за почивка, макар че сме в средата на работната седмица, намерете начин да си отдъхнете от напрежението. Гледайте една стъпка напред, ако имате неотложни ангажименти, заемете се първо с тях, а след това си дайте почивка.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Контролирайте емоциите си. Ако не можете, днес е времето да се научите. Вниманието, което получавате от партньора до вас, не бива да приемате за даденост. Нищо не ви липсва, постарайте се да запазите този статус.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 23.10.2013 – Скорпион – Добра мотивация!

Мнениеот lyuta_chushka95 » 23 Окт 2019, 16:17

"Ще получите добра мотивация, не просто с потупване по рамото, но ще има и финансово отражение. Организирайте вечеря с приятели, за да отпразнувате евентуално повишение. Обърнете внимание и на близкия до вас човек."

Днес нещо не ми се получи това с повишението, така че вечерята с приятели отпада. А на моя довечера ще му обърна специално внимание! :lol:
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55

Re: 23.10.2013 – Скорпион – Добра мотивация!

Мнениеот Мики Маус » 23 Окт 2019, 16:55

lyuta_chushka95 написа:"Ще получите добра мотивация, не просто с потупване по рамото, но ще има и финансово отражение. Организирайте вечеря с приятели, за да отпразнувате евентуално повишение. Обърнете внимание и на близкия до вас човек."

Днес нещо не ми се получи това с повишението, така че вечерята с приятели отпада. А на моя довечера ще му обърна специално внимание! :lol:


Ако наистина му обърнеш специално внимание на мъжа ти може да му се получи с "повишението"! :lol:
Аватар
Мики Маус
 
Мнения: 304
Регистриран на: 23 Авг 2019, 10:49


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта