30.10.2013 – Близнаци - На крачка от успеха!

30.10.2013 – Близнаци - На крачка от успеха!

Мнениеот FramarModKalina » 30 Окт 2013, 10:07

ОВЕН (21 март– 20 април)
Особено успешен ден за овните! Стремете се към нови върхове и не се задоволявайте с това, което имате. Не предизвиквайте конфликтни ситуации, които могат да ви разсейват вниманието ви.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Карайте по-лежерно на работното място. Всичко върви гладко, освен ако не се опитате да достигате нови висоти, тогава бихте имали проблеми. Имате нужда от почивка, така че новите начинания не са препоръчителни.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Така близо сте до успеха, въпреки че не ви се вярва. Не изоставяйте работата точно сега, съсредоточете се и действайте смело. В интимен план ви очакват много и приятни изненади. Оставете работата пред прага на дома си и прекарайте една спокойна вечер с любимия!

РАК (22 юни– 22 юли)
Обърнете внимание на личните си нужди. Не оставяйте и работата на заден план. След работа ще си починете добре и с чиста съвест, само ако сте работили динамично и ползотворно! Партньора ви има нужда от вас, днес трябва да му отдадете цялото си внимание.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
До обед сте объркани и концентрацията ви липсва. Добре е да се стегнете, за да придобиете сили за новите начинания, с които сте се захванали. Имате нужда от стимул, никой няма да ви го създаде, ако вие сами не го намерите.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Имате особено чувство за хумор днес. Внимавайте, за да не засегнете колегите и близките си, те ще бъдат особено чувствителни към вашите думи. Оставете работата на по-заден план, днес звездите не вещаят особени успехи.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Наложете мнението си! Вашата дума трябва да се чуе, не позволявайте на колегите си да се налагат над вас. След работа отидете на разходка, фитнес или йога, физическото напрежение ще ви разтовари психически.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
На дневен ред стои изцяло семейството ви. Дайте им това, от което имат нужда днес и няма да съжалявате. Много скоро ще имате нужда от подкрепа и ще я намерите точно в техните очи.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Наложете си ритъм на работа, това ще бъде особено ползотворно за вас. Не позволявайте на колегите да ви изкарат извън релси. Приемете ги такива каквито са, за да нямате проблеми и за напред с тях.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Помислете как да избягате от реалността, въпреки че сме в средата на работната седмица. Ще ви се отрази много добре, ако след работа се отдадете на релакс и спокойствие вкъщи. Запалете свещи, медитирайте, отдайте се на вашите любими занимания.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Нищо друго няма да ви се отрази толкова добре, колкото работата. Трябва по някакъв начин да избягате от проблемите, затова оставате на работното си място до късно. Това не може да продължава дълго. Утре е по-добрият ден да се приберете и да изгладите отношенията.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Птичката днес е кацнала на рамото ви. Не се жалете, защото този успех не идва всеки ден. Бъдете дръзки през днешния ден, отдайте се на страстна вечер с половинката си. Ако нямате такава е много добър периода, за да я откриете.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 30.10.2013 – Близнаци - На крачка от успеха!

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 30 Окт 2019, 09:54

Така близо сте до успеха, въпреки че не ви се вярва. Не изоставяйте работата точно сега, съсредоточете се и действайте смело. В интимен план ви очакват много и приятни изненади. Оставете работата пред прага на дома си и прекарайте една спокойна вечер с любимия!

Абе, аз все съм на крачка от успеха... тамън да го настигна и той увеличава скоростта! :lol:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Re: 30.10.2013 – Близнаци - На крачка от успеха!

Мнениеот Пламена И. » 30 Окт 2019, 17:18

Лош Холестерол 007 написа:Така близо сте до успеха, въпреки че не ви се вярва. Не изоставяйте работата точно сега, съсредоточете се и действайте смело. В интимен план ви очакват много и приятни изненади. Оставете работата пред прага на дома си и прекарайте една спокойна вечер с любимия!

Абе, аз все съм на крачка от успеха... тамън да го настигна и той увеличава скоростта! :lol:


Значи ще трябва да тичаш по-бързо. И да не забравиш - не си носи работата вкъщи, че ще си имаш неприятности! :lol:
Пламена И.
 
Мнения: 164
Регистриран на: 07 Окт 2019, 11:23


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта