03.11.2013 - Везни - Денят започва с усмивка!

03.11.2013 - Везни - Денят започва с усмивка!

Мнениеот FramarModKalina » 03 Ное 2013, 10:53

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес кипите от енергия. Вкичко, което направите ще ви презареди, било то тренировка във фитнеса или разходка със семейството. Заемете се с нещата, които сте отлагали до този момент, сега ви е дощла музата, оползотворете я правилно.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Дразгите в семейството са вече нетърпими. Всичко можете да поправите, стига да искате, помислете, че съвместото съжителство изискава компромиси и търпение. Всички знаят, че не оставяте магарето си в калта, но понякога прабва да разсъдите по-внимателно.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Не предприемайте драстични промени в личния си живот. Помислете не как да го унищожите, а как да го поправите. Денят предразполага към надникване в нови кръгозори, всичко, което ще ви бъде нужно е търпение! Половинката ви има големи очаквания от вас, не я разочаровайте!

РАК (22 юни– 22 юли)
Помислете с какво разполагате. Денят ще ви се покаже от много и различни страни, бъдете готови да го видите. Очакващият ви успех трябва сериозно да се потрудите, дори и в почивния ден. Бъдете по-смели и решителни, покажете на семейството ви, че не сте мекушави.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Не правете рискови ходове, които могат да ви костват главата. Не прибързвайте да изказвате мнение, без да сте помислили за това как ще се почувстват хората отсреща. Отново сте цар на положението, всичко се стича така, както сте го планирали.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Денят ви е истинско бедствие. Ако можете бъдете себе си и оставете неприятните моменти в миналото. Насладете се на домашният уют, който сте си създали. Не се доверявайте на приятели, днес ще търсят само изгодата от вас.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес денят ви се усмихва, но и вие трябва да му се усмихнете. Прекрасен ден за релакс, разходки и за всичко, което си пожелаете. Романтиката днес ще ви помогне в личните ви взаимоотношения. Не слагайте плътските удоволствия на първо място - приятен разговор с чаша вино, също би бил полезен.

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес сте особено уравновесени, спокойни, дори някак мъдри. Оставете на страна проблеми занимавали ви през седмицата и бъдете в очакване на интересните изненади, които ще ви поднесе денят.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Денят е много подходящ за грижи за здравето и красотата, ако мислите да измайсторите някакво тестено чудо за закуска, по-добре го оставете за друг ден. Любовният ви живот не може да бъде по-добър от сегашния. Помислете дали това искате, все пак!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Почивката, която е добре да си осигурите днес, най-вече трябва да бъде психическа. Този вид натоватване ви влияе много зле. Може да има отражения върху физиката ви, както и върху отношенията ви с най-близките.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Трябва да прекратите душевните си терзания. Не си помагате въобще като самонаказвате по този начин. Любовта изниква, когато най-малко я очаквате, така че за сега нямайте големи очаквания.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Бъдете такъв, какъвто изисква днешният ден. Гъвкавостта ви, винаги се е отразявала добре, както на вас, така и на околните. Днес любовта ще е водещото нещо в деня. Бъдете смирени и се радвайте на това, което имате, за да не оставате разочаровани.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron