21.11.2013 – Овен – Скромността може да ви е проблем!

21.11.2013 – Овен – Скромността може да ви е проблем!

Мнениеот FramarModKalina » 21 Ное 2013, 09:58

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес ще свършите много и полезна работа, която ще има и материален отблясък. Недейте да скромничите, а по-добре признайте успехите си и се гордейте с тях. Някой неприятели ще сметнат скромността ви за подценяване и ще се възползват.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Въведете малко ред в мислите си. Това ще ви помогне да завършите започнатите дела на работното място по-качествено и успешно. Добре е да помислите за обстановката, в която се намирате и подходите към ситуациите подобаващо.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес ще свършите много работа от различни свери. Бъдете организирани, за да не допускате разминавания. Очаровани сте от предложения, които изискват време, затова е добре да премислите, преди да вземете каквото и да било решение.

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес за раците денят ще бъде много лек. Ще премине на магия, като остави след себе си само приятни емоции и добре свършена работа. Не се колебайте да поискате назаем, никой не може да откаже на вашия чар и усмивка.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Няма време за прищевки. Часовникът тик-така, а времето ви е особено ценно. Бъдете мобилизирани и организирани. Не се щадете, тази седмица е тежка за вас, но ще пожънете успехи, които отдавна сте очаквали.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Срещите ви през днешният ден са успешни. Не пропускайте да се срещнете с хора, които са от по-широки обществени кръгове. Всичко това ще се окаже особено полезно за вас. Днес е добре да посетите семейството, не само заради празника.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Не е време за прояви на нерешителност. Трябва да бъдете силни и устойчиви, добре премислете офертите, които ви предлагат и не се съгласявайте на първото попаднало ви пред очите. Бъдете практични!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Усилията ви си заслужават. Не се подценявайте и скоро ще видите резултати. Днес нямате особени задачи за изпълнение на работното място, но и не точно сега е моментът, в който трябва да решавате лични въпроси.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Изнервените от ситуацията, в която сте поставени. Добре е да успокоите малко топката и да не прибързвате с думи, които ще наранят околните. Дори за вас това да не изглежда, кой знае какво, тонът ви издава напрежение.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес упоритостта на работното ви място ще бъде от полза. Добре е да се доверите на вътрешните си пориви и да понапазарувате в почивката. Благодарение на трудолюбието ви и организацията, която сте си създали ще отметнете много задачи за кратко време.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Блесвате с иновативни идеи на работното място, които не всички от колегите ви могат да приемат от пръв поглед. Хубавото е, че ще бъдат високо оценени от шефовете ви. Не се спирайте пред трудностите за изпълнението им.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес цари особен творчески хаос покрай вас. Не при всички е творчески, обаче, така че се вземете в ръце и разчистете, както в пряк, така и преносен смисъл. Днес е добре да преосмислите връзките си с хората и това да ви подсети, от кои имате нужда и от кои – не.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 21.11.2013 – Овен – Скромността може да ви е проблем!

Мнениеот Паулу Коелюв » 21 Ное 2019, 10:19

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес ще свършите много и полезна работа, която ще има и материален отблясък. Недейте да скромничите, а по-добре признайте успехите си и се гордейте с тях. Някой неприятели ще сметнат скромността ви за подценяване и ще се възползват.

Прекалената скромност не е желателна, особено в днешно време. Вярно е - възползват се! Но от друга страна пък - зависи и от характера на човека. Аз не обичам да се хваля.
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09

Re: 21.11.2013 – Овен – Скромността може да ви е проблем!

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 21 Ное 2019, 10:44

То не става въпрос да се хвалиш, а да си признаваш постиженията. Излишната скромност може само да ти навреди. :wink:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта