05.12.2013 – Близнаци – Поемете по нов път!

05.12.2013 – Близнаци – Поемете по нов път!

Мнениеот FramarModKalina » 05 Дек 2013, 09:54

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес е ден за взимане на важни решения, от които ще зависи бъдещето ви! Чувствате се удовлетворени и щастливи от тази стъпка. Обмислете много добре действията си, задоволството от направените стъпки ще се отрази и в работата!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Обърнете внимание на личните си взаимоотношения със семейството и приятелите си! Днес денят е добър за поставяне на нови начала. Огледайте се какво предлагат около вас, за да разберете на къде да се насочите!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)

Добре е да преосмислите живота си и пътя, по който вървите. Звездите вещаят за днес, че сте в период, в който лесно можете да се откъснете от всичко, което ви е задържало и да поемете по свой собствен път, без тежести и ограничения.

РАК (22 юни– 22 юли)

Имате нужда от свободно време, за да се погрижите за дела, които отдавна отлагате! За съжаление ви става все по-трудно да намерите време за себе си, да не говорим за околните! Откраднете колкото е възможно по-голяма обедна почивка и действайте!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)

Денят за лъвовете е предвиден за почивка. Уви, това няма как да се случи на повечето, но гледайте да не се напрягате в офиса. Освободете се от напрежението и не се ядосвайте на колегите си, те нямат нищо общо с лошото ви настроение!

ДЕВА (23 август– 22 септември)

Продължавате да се ядосвате заради чужди грешки. Това може да невреди само на вас и никой друг. Бъдете внимателни със здравето си, пазете се! Вечерта се отваря някаква склонност да залитнете по чашката, по-добре недейте!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Добре е да не губите последователността, която едва сега усвоихте. Трябва да бъдете внимателни с харчовете, защото се очакват непредвидени изненади. Отражението на вашата несигурност е върху финансите ви и вие го знаете!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Днес е прекрасен ден да се развихрите в нови проекти и да осъществите иновативни идеи, които сте замисляли отдавна, но не ви е стискало да ги покажете. Шефовете ви със сигурност ще се зарадват на един креативен служител!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Ядосвате се на нерешителността на другите, а сами напоследък трудно взимате най-доброто решение за вас! Помислете малко за себе си и за това какъв искате да бъде живота ви занапред! Не се подлъгвайте по хорското мнение!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес врите от енергия и приятни емоции още със събуждането си! Ще успеете на се скарате със семейството си още от сутринта, но се опитайте да запазите доброто си настроение и да не хабите енергията си на един дъх, ще ви е необходима за деня!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес търпението ще изиграе важна роля на работното ви място, а и в личните ви отношения с хората. Не се подлъгвайте от предложена помощ от приятел, за съжаление няма да дойте в момента, в който имате най-голяма нужда от нея!

РИБИ (20 февруари– 20 март)

Силни емоции ще ви заливат през целият ден! Разбира се, няма да бъдат само хубави, но всичко, от което имате нужда е налице. Усмивката ви ще радва околните и ще преизпълва денят им с щастие! Бъдете внимателни, ако сте шофьор!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 05.12.2013 – Близнаци – Поемете по нов път!

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 05 Дек 2019, 10:10

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Добре е да преосмислите живота си и пътя, по който вървите. Звездите вещаят за днес, че сте в период, в който лесно можете да се откъснете от всичко, което ви е задържало и да поемете по свой собствен път, без тежести и ограничения.

То преосмислянето е лесно - правя го по няколко пъти на ден... Да се откъснеш от това, което те задържа е големият проблем! :wink:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта