31.12.2013 - Стрелец - Загърбвате проблемите си!

31.12.2013 - Стрелец - Загърбвате проблемите си!

Мнениеот FramarModKalina » 31 Дек 2013, 11:46


ОВЕН (21 март– 20 април)

Денят ви е за почивка и подготовка за новата 2014 година. На някои представители от зодията ще се наложи да пътуват, а на други да пазаруват. Усещате известно напрежение и все ви се струва, че има нещо, което сте забравили! Довършете започнатото, днес се справяте с всички предизвикателства, които ви се предлагат от последният ден от годината!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Денят ви е особено благоприятен за пътувания, било то високо в планината или до мястото, на което ще посрещнете новата и ще изпратите старата година. Денят благоприятства комуникация, както с приятели, така и познанства с нови хора, които могат да е окажат много важни за предстоящата година. Визията има голямо значение за телците, особено за дамите, отделете си време, за да се погрижите за нея - без угризения!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
През днешният ден трябва да направите ретроспекция на хубавите моменти през 2013 година. Изпратете в забрава паденията си и неудачните моменти. За близнаците е добре да насочат мечтите си към професионални успехи и издигане в йерархията. Не правете планове, но поръчайте на Вселената нещата, от които имате нужда и за които желаете, днес обятията й са отворени.

РАК (22 юни– 22 юли)
През целият ден сте напрегнати и в очакване за предстоящото. Добре е да се отпуснете и да се оставите по течението. Очакват ви много и хубави момени, както и много изненади и подаръци. Запалете огън вкъщи, за да внесете повече уют, за да пречистите и предпазите дома си, ако нямате камина, ароматните свещи са прекрасен изход. По този начин ще изпратите неудачите от изминалата 2013 и ще посрещнете с много плам и хъс новата 2014.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Лъвовете трябва да со починат подобаващо преди новогодишната нощ. Подгответе силите си и успокойне нервното напрежение, което сте насъбвали. От душевното ви развновесие зависи и балансът в семейството. Очакват ви само щастливи и приятни мигове с тях, така че не се колебайте за идните празници, а им подарете вниманието си.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
През днешният ден, в който девите изпращат старата и посрещат новата година или ще бъдат далеч от дома си, или ще очакват гости от далече! Не трябва да се безпокоите за подготовката на празника, а по-скоро отделете време за себе си, погрижете се за своя комфорт. Не го разваляйте в течението на новогодишните празненства, бъдете внимателни с чашката!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)

Денят ви преминава в приготовления, срещи с приятели, активна почивка и разговори, както със семейството ви, така и с далечни роднини. Денят предразполага към впускане в сериозни неща от всякакво естество, но трябва да сте внимателни и да не влагате всичките си усилия за дреболии. Отделете половин час за равносметка през изминалата година, като това трябва да намерите перспектива за по-големи успехи.

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
През изминалата година скорпионите са били особено отговорни към всичко, до което са имали достъп - работа, колеги, семейство, приятели, обществени дейности. Време е да преосмислите трудностите, които са били пречка за постигането на най-големите ви мечти, за да ги премахнете през новата 2014 година, поставете си достижими цели, които с радост и лекота ще изпълните.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Зареждате се с особено позитивна нагласа към 2014 година. Това ще ви помогне да няма трудности и пречки през вас занапред. Загърбвате проблемите, оставяте ги в миналото и продължавате смело напред. Предизвикателства ви очакват, но ще успеете да се справите с тях, само ако не мислите за миналото. Позитивните мисли за бъдещето могат да променят коренно живота ви, така че не се колебайте, а дерзайте!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Плановете ви през изминалат година са се различавали от обстоятелствата, които са променили в крайна сметка крайната ситуация. Не трябва това да ви обърква и да унивате, а издигнете предизвикателно глава и поемете в посоката, която вие смятате за правилна, като не се съобразявате с мнението на семейство и приятели. Прекарайте приятно вечерта, ако е възможно по-спокойно, тъй като идната година е на Козирога и трябва да постъпвате отговорно към това.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)

Насправете за себе си кратък отчет за целите, които сте постигнали и за тези, които не сте успели. Положихте много време и усилия в действия, които са си заслужавали, в това трябва да бъдете сигурни и да не съжалявате за постъпките си. Добре е да ограничите кръгът на приятели и познати, тъй като множеството контакти е възможно да са ви разконцентрирали през иминалата, но не и през идната година.

РИБИ (20 февруари– 20 март)

Денят изисква от рибите повече спокойствие. Не се претоварвайте с излиши дреболии, които могат да провалят празничното ви настроение. Ако е възможно да прекарате новогодишната нощ вкъщи - това би било най-доброто, което можете да направите за себе си! Не излизайте вечерта сами навън, тъй като за вас това може да крие неприятни изненади. При възможност запалете огън вкъщи, за да я прочистите!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 31.12.2013 - Стрелец - Загърбвате проблемите си!

Мнениеот Елена Стоянова » 30 Дек 2019, 10:06

Всяка година все едно и също! Гледам, че от 5 години насам нещата не са се променили... Кой ли ги пише тия хороскопи? :wink:
Елена Стоянова
 
Мнения: 108
Регистриран на: 23 Ное 2019, 16:54

Re: 31.12.2013 - Стрелец - Загърбвате проблемите си!

Мнениеот Момчил Митев » 30 Дек 2019, 11:55

Елена Стоянова написа:Всяка година все едно и също! Гледам, че от 5 години насам нещата не са се променили... Кой ли ги пише тия хороскопи? :wink:


Какво да се промени? Загърбете миналото, гледайте напред, с позитивна нагласа ще постигнете успех! :lol: И новата година ще е по-добра от старата. Задължително! :wink:
Момчил Митев
 
Мнения: 98
Регистриран на: 25 Ное 2019, 12:23


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта