29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 29 Дек 2014, 11:47

ОВЕН (21 март– 20 април)
Седмицата ви започва изненадващо динамично за вас! Някои пропуски от ваша страна ще ви създадат известни притеснения, а това може да развали някои от направените планове. Опитайте се в общуването с близки и колеги да бъдете достатъчно убедителни, това ще ви помогме много при изпълнението на задълженията ви. В средата на седмицата някои неща, за които дълго сте се чудили излизат наяве, това би трябвало да ви успокои и да ви даде необходимото, за да продължите стремглаво напред. Опитайте се в края на старата година да направите разбор на важните събития, които са се случили през нея. Добре е да не се задълбочавате толкова, тъй като това може да ви донесе излишни притеснения, от които нямате нужда в този момент. От друга страна е добре да се опитате да влезете в новата година с едно наум за допуснатите вече грешки и да следите стриктно за тях, за да ги предотвратите навреме! В края на седмицата си дайте заслужена почивка, отдъхнете си от всякакви емоции и се насладете на домашния уют! Такова презареждане ви беше нужно отдавна така, че просто му се насладете!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Желанията ви в началото на седмицата са закон за всички покрай вас. Това може и да ви се стори твърде привлекателно, но е добре да запазите самообладание и да разграничите приятното от правилното. Около средата на седмицата е добре да се опитате да бъдете спокойни, някои обстоятелства е възможно да ви изнервят, но сега е подходящото време, в което е редно да поставите картите на масата и да поискате това и от събеседниците си. По този начин, може да сте сигурни, че ще започнете годината наистина на чисто. Известни противоречия с близки или приятели не са изключени, добре е ако се опитате да не взимате всичко твърде присърце, тъй като това ще навреди само и единствено на вас и вашето празнично настроение! Вече посрещнали новата година се опитайте да влезете като победители в нея, това е единственият начин, по който ще можете да бъдете и на финала такива! В края на седмицата е добре да мерите призказките си, това ще е от полза не само за вас, но и за близки и колеги, с които поддържате по-близки отношения. Уикенда е редно да не оставате сами, това е възможно да ви потисне и да ви направи раздразнителни!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Неочакваните изненади в началото на седмицата може и да провалят плановете ви за приятна почивка с любимия човек, но пък ще отворят нови пътища в професионален план, което за вас ще е от огромен плюс. Очакват ви много нови емоции, които ще бъдат съпроводени с нови контакти, с тях, можете да сте сигурни, че новата година ще започне по един особено добър начин! В средата на седмицата се отдайте на повече масови мероприятия, това ви зарежда с един различен тип енергия, от който ще имате нужда през цялата нова година! През втората половина на седмицата е добре да направите разбор на събитията от изминалата година и реалистични планове поне за първата половина на новата! Опитайте се да отделяте повече време за семейството и приятелите през остатъка от почивните дни. В края на седмицата е възможно да се наложи да разрешите някои незначителни семейни проблеми, които по принцип никога не са били пречка за вас, но с новата година можете да очаквате и нови изненади! Уикенда можете да си позволите някои волности, но бъдете особено внимателни, ако сте семейни!

РАК (22 юни– 22 юли)
Седмицата ви ще започне, така както се очаква да стартира и новата година - изключитено динамична и с много превъзбуда. Това е прекрасна възможност за вас, тъй като бихте могли да отворите креативната си страна. Очаквайте като за последно през старата година изключителни изненади, възможно е да бъдат не само от лично естество, но и от професионално. Звездите вещаят предизвикателства, които е редно да не оставяте за новото начало, свършете всичко до края на старата година и престъпете в новата с повече позитивизъм! Обърнете гръб на нещата, които ви носят неприятни емоции и започнете наново с повече мотивация. В средата на седмицата вие избирате какво да се случва около вас. Правите редица избори, които в даден момент ще рефлектират върху вас по един или друг начин, така че бъдете особено внимателни и прецизни в отношенията с близки и приятели. В края на седмицата ви се отдава възможност, за да направите нещата, за които рядко ви е оставало достатъчно време. През уикенда си дайте възможност да се поглезите и едновременно с това е добре да внимавате с финансовото си състояние!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
В началото на новата седмица започват някои промени, които могат да ви се отразят доста положително, дори и в момента да не усещате това точно по този начин! Насладете се на нещо повече, а от какво имате нужда само вие е редно да решите. В средата на седмицата си позволявате да отпуснете и да се насладите на новото начало, но е редно да го направите точно такова - ново! Дайте си повече време, за да навържете всичко по реда си от старата към новата година. Необходими са ви само някои малки, но тежки за вас стъпки, с които да победите онова в себе си, с което и без друго се борите дълго. Във втората половина на седмицата е добре да забавите за малко темпото и да останете вкъщи, като пренаредите мислите си за най-наложащите проекти. Възможно е да получите интересна вест, с която да промените много от плановете си за близкото бъдеще. През уикенда се насладете на почивка и избягвайте да сядате зад волана.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Седмицата започва невероятно приятно, като едно приключение без край. Редно е да се насладите максимално на тези емоции и да не поглеждате в тези мигове назад към миналото, нито да се тревожите за бъдещето, а да изживеете безценните мигове по възможно най-приятния начин за вас! В средата на седмицата сте изключително превъзбудени от новото начало на годината и периода, който започвате! Важно е да бъдете максимално концентрирани, за да постигнете това, което желаете и от което смятате, че имате нужда. Бъдете позитивни, това ще въздейства на хората около вас и ще ги направи още по-добре настроени към вас и към работата ви! Хората, работещи в сферата на услугите е добре да бъдат няколко идеи по-спокойни за начинанието, с което са се захванали, за да могат да постигнат наистина добри резултати. В края на седмицата очаквайте новости около неща, които сте сметнали за отдавна погребани, не бива това да ви навява лоши спомени, приемете го като част от вашето минало и бъдете горди, че сте минали през всичко това! Уикенда приемете различните предложения, не бива да отказвате предизвикателства и бъдете внимателни с чашката!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Всичко случващо се в началото на седмицата ще предопредели и нейния завършек. Не бива това да ви плаши, силата на характера ви може да наклони самите вас (везните) в една по-добра насока. Имате възможността за значителни промени, които ще дадат началото на период, за който може и да не се окажете особено подготвени за сметка на това, ще ви донесе само приятни изненади, които ще позволят промяна на едно по-високо ниво! В средата на седмицата се постарайте да му отпуснете края, това никога не е било проблем за вас и все пак е добре да дадете повече хъс на хората около вас, било то приятели или семейство. За вас не е добра опция да правите разбор на годината, всичко което е трябвало да вземете от нея вече е зад гърба ви и едно невинно обръщане към миналото е възможно да ви разстрои без никаква нужда. В края на седмицата се опитайте да се настроите за новото начало, все още ще ви е трудно да свикнете с него, но е редно, за да можете да започнете една по-хубава и благодатна година. През уикенда е добре да посетите ваши приятели или роднини в близък до вашия град, това ще бъде един добър завършек на серията почивни дни!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
В началото на седмицата имате нуждата да правите възможно най-доброто за близките си хора, това може от ваша полза, да се обърне във ваша вреда, затова бъдете внимателни и предпазливи. Всичко случващо се идва, за да ви даде ценни уроци, така че не пренебрегвайте дори малките знаци, които съдбата ви поднася. В средата на седмицата е възможно да имате нуждата да се срещнете с приятели, с които не сте общували скоро, така че не се безпокойте да се свържете с тях, дори и до скоро да не сте поддържали връзка! С началото на новата година ви се дават различни възможности, с които ще можете да постигнете повече отколкото сте очаквали в близкото бъдеще, така че не му мислете много, а се втурнете в предизвикателствата по възможно най-бързия начин, бъдете сигурни, че там ви очаква нещо наистина вълнуващо, което ще остави дълбоки следи и прекрасни спомени! През уикенда ще имате възможността да споделите всичко, което ви вълнува с най-близките ви, неочаквайте тяхната стопроцентова подкрепа, тъй като те винаги биха се притеснявали за вас!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Новата седмица започва с повече работа, отколкото сте очаквали, възможно е това да ви изтощи до крайност, опитайте се да си наложите някакво спокойствие, което със сигурност ще ви помогне да съберете необходимите ви сили, за да изпратите подходящо старата година и да посрещнете още по-подобаващо новата. Възможно е да ви изнервят някои дреболии, върху които нямате особена влас, но не е добре да се борите и да слагате ръка над всичко, оставете нещата да се случват с естествения си ход и не се опитвайте да изпреварвате бъдещето. Средата на седмицата се пада край на тази нелека година за вас, не се страхувайте да я изпратите, така както вие си знаете, имате нуждата да се разтоварите максимално добре от всички негатини емоции, ако пътувате в този ден бъдете изключително внимателни, ако е възможно да избегнете пътуванията или поне да не сядате вие зад волана ще е достатъчно безопасно. В края на седмицата се опитайте да прекарате няколко наистина спокойни дни, за да можете да се концентрирате добре за първите задължения, които ви предстоят в началото на новата година!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Редно е да не оставяте нищо на случайността в началото на новата седмица. Поемете, ако е необходимо, всичко във ваши ръце, за да сте сигурни, че всичко, което ще се случи е по начина, който вие сте пожелали! Редно е да направите всички равносметки, да претеглите везните и за пореден път да си припомните какво сте сгрешили в края на старата година, така че да можете да започнете новата с чисто сърце и съвест! В средата на седмицата не се опасявайте да направите необходимите промени, за които се настройвате от дълго време. Време е да покриете всичките си нужди в самото начало на новата година. Имате достатъчно почивни дни, за да се насладите на всичко това и да започнете заредени с прекрасна енергия новата година. В края на седмицата се очакват някои предложения от романтичен характер, не се увличайте прекалено, добре премисляйте всичко, за да не се окаже, че сте приели нещо, за което не сте готови. Уикенда е времето, в което добре трябва да помислите и поразсъждавате за правилните избори и дали все пак решенията, които вземате са подходящи за времето си!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
В началото на седмицата си давате всичко онова, за което сте чакали дълго! Това време от годината е най-подходящо, за да си направите подаръците, които винаги сте искали. Ако сте изпитвали известни затруднения във взиматено на по-важните решения, точно сега е времето, в което трябва да премислите окончателно и да направите избора, за да завършите качествено годината! В средата на седмицата се подгответе за незабравимо изпращане на старата година, приятелите ви знаят как да се забавляват и със сигурност не трябва да пропуснете това! Дайте си време, за да се почувствате специални сред най-близките си хора и след това забравете за предразсъдъците на обществото и се забавлявайте посвоему! Около края на седмицата идва ред и на новите планове, това ще ви помогне да направите повече за себе си, не само в личен план. Ще ви се отворят възможности за нови предизвикателства в делови и личен план, от които само можете да бъдете щастливи.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
В началото на седмицата емоциите ви идват в повече. Време е да осъзнаете, че сте достатъчно пораснали, за да можете да овладеете думите и чувствата си достатъчно добре. Възможно е да не ви повлияе добре това, което ще чуете от близките си и все пак се вслушайте и сами преценете, но не забравяйте, че всяко мнение е една различна гледна точка, която със сигурност би могла да ви бъде от помощ! В средата на седмицата е добре да се отърсите от всички негативни емоции и да се постараете да направите изпращането на старата година достатъчно запомнящо се, бъдете сигурни, че ще си заслужава! Във втората половина от седмицата можете да сте сигурни, че сдържаността ви ще бъде голям плюс и все пак не задържайте всичко, което чувствате само и единствено за себе си, бъдете свободни да споделяйте, но е добре да внимавате с тона и изказа си! Прекарайте уикенда в една по-спокойна и приятна атмосфера на домашния уют, това ще ви подготви и зареди за първата работна седмица от новата година, която се очертава нелека!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот franky » 29 Дек 2014, 11:49

Тоочно на това се надявах, ще посрещна новата година и аз най-накрая, като пич! :D
franky
 
Мнения: 395
Регистриран на: 14 Фев 2014, 13:04

Re: 29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kremiliya » 29 Дек 2014, 14:42

Чудесен ми е хороскопа, явно всичко зависи от мен, пък и пак се въртят нещата в сферата на парите, напоследък все пари ми се падат от късметите! :)
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1865
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14

Re: 29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Krum » 29 Дек 2014, 14:46

Интересно, аз съм водолей и си мислих точно, че е време да си подаря нов компютър, а то се оказва, че седмицата ми е благоприятна точно за това начинание! :mrgreen:
Аватар
Krum
 
Мнения: 1386
Регистриран на: 21 Ное 2014, 14:30

Re: 29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mon_ton » 29 Дек 2014, 15:21

Еее :) не съм доволна изобщо от хороскопа си! Развалихте ми настроението. :evil: :x
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: 29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 29 Дек 2014, 17:10

Хубав хороскоп да изпратим тази година, дано новата година имаме още по-добри :Р
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mamacita » 30 Дек 2014, 01:03

Оф, имах доста по-различни планове за седмицата, а тука съвсем различно ми е казано, сега съм раздвоена, най-много мразя така като стане :|
Mamacita
 
Мнения: 250
Регистриран на: 13 Дек 2014, 10:52

Re: 29.12.2014 - 04.01.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот S_Milenska » 30 Дек 2014, 10:44

Mamacita написа:Оф, имах доста по-различни планове за седмицата, а тука съвсем различно ми е казано, сега съм раздвоена, най-много мразя така като стане :|

Ти влияеш ли се от хороскопа си, когато вземаш решение? :)
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 2136
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта