10.04.2014 – Стрелец – Изливате всичките си емоции!

10.04.2014 – Стрелец – Изливате всичките си емоции!

Мнениеот FramarModKalina » 10 Апр 2014, 10:12

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес се усеща напрежение на работното ви място, добре е да преодолеете всичко това бързо, тъй като със сигурност ще се отрази негативно на работния ви процес. Очаква се пътуване, което може да се окаже особено ползотворно не само за бизнеса, но и в личен план.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес имате сложната мисия да се заемете с безредието на дома и офиса. Вярно е, че творческия хаос вдъхновява част от вас, но със сигурност дразни околните. Използвайте максимално енергията си, за да се посветите на нещата, които са наложителни за деня!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Известна нестабилност ви е разклатила в последните дни, това може да се отрази на здравето, нервите, работата ви и бъдете сигурни, че е повлияно най-вече от също толкова нестабилното време. Изправяте се пред важни моменти в личния си живот, така че не се опитвайте да избягате от тях!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес имате невероятна загадъчност, която би привлякла не само противоположния пол, но и доста приятели и бизнес партньори от същия! Необвързаните е добре да бъдат внимателни с чара, който разпръскват, за да не се окаже, че са си лепнали досада на глава, от която след време да се чудите как да отървете.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Контактите в бизнес план се оказват едно от печелившите неща, с които ще се заемете днес! Не са изключени закачки с колеги на работното място, от където да прерастват в нещо по-сериозно, звездите не съветват да правите такива опити, но всичко зависи от вас!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Големите суми вложени в бизнес начинания могат да се окажат напразно хвърлени на вятъра, затова бъдете особено внимателни с вложенията си! Лесната ви приспособимост би могла да ви бъде от помощ стига да се раздвоявате мнението си и да държите на своята гледна точка!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Нова социална среда ви впечатлява много, но и тя е впечатлена от вас, така че бихте могли лесно да станете част от тях! Толерантността ви към околните би се оценила особено високо, но не прекалявайте, бъдете по-прикрити, за да не се окаже, че се самоизтъквате чрез това!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес показвате романтичната си страна неочаквано за всички, които са ви лични познати! Несъзнателно ще успеете да се оплетете във въпроси свързани със сексуалността, като около това ще успее да се въртят разговорите на работното ви място, но не се разсейвате прекалено!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес сте особено устати и давате всичко от себе си, за да успявате да получавате вашето без много усилия, но пък с много думи, дори излишно много! Събрали сте прекалено много емоции, за да си затворите устата преди да сте изказали всичко, което ви тежи!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Убедени в успеха си много от козирозите може и да не успеят да се справят с всичко в определения срок! Не допускайте сянката на съмнението да затъмнява мирогледа ви, тъй като ще се окаже лоша игра на съдбата! Грешките се поправими, но шефовете не винаги мислят така!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес бълвате ежеминутно щури идеи, които е повече от редни да осъществите навреме, за да не се окаже в даден момент, че сте прекалено заети, за да бъдете щастливи! Обикновено хората са доста затворени за такива идеи, но точно днес се оказват особено разкрепостени!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес трябва да бъдете внимателни и наблюдателни всичко, което касае финансовата ви ангажираност към някого! Не бъдете скромни, а поискайте своето, за да ви се даде, не забравяйте, че никой не мисли за вас, редно е сами да помислите за себе си и дано имате добра преценка!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron