11.04.2014 – Козирог – Реализирате всичко желано!

11.04.2014 – Козирог – Реализирате всичко желано!

Мнениеот FramarModKalina » 11 Апр 2014, 10:06

ОВЕН (21 март– 20 април)
Макар и да е последен ден от работната седмица не можете да се отдадете на почивка, концентрирайте вниманието си върху работата си, а по-късно и проблемите в личен план. Опитайте се да не смесвате двете неща и да разграничавате работните ангажименти, от тези в личния живот.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес емоцията е възможно да ви събори и да ви накара да се чувствате уязвими. Не се поддавайте на такива мисли, които ще развалят иначе хубавия ден! Не се намесвайте в неща извън вашата компетенция, оставете на колегите си малко работа, не се опитвайте да изземете всичко!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес оптимизмът ви е силната страна, чрез него успявате да достигате върхове, за които ваши колеги не могат и да помислят. Всичко върви гладко, не се смущавайте от временни неразположения на духа, пригответе романтична вечеря за половинката си или я изведете на такава!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес лекотата на работния ден ви понася високо. Разбирате се с всички колеги, включително и шефове, не пропускайте тази възможност, за да дадете най-доброто от себе си в работата, но не пренебрегвайте и личния си живот! Обърнете специално внимание на половинката си, със сигурност ще се почувства поласкана!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Силната ви интуиция днес ви води по пътя на успеха. Не бива да се отклонявате от него, затова по-често се допитвайте до вътрешния глас, който ви води! Прокарайте всички новаторски идеи, които сте намислили, бъдете сигурни, че ще допаднат на всички и лесно ще намерите спонсор за тях!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Връщането назад във времето днес няма да ви бъде от помощ. Добре сте запомнили старите си грешки, така че не се обръщайте, за да ги обмисляте за пореден път, а се опитайте да не допускате да се случват отново! Среща с различни приятели ще ви помогне да погледнете по един нов начин на света!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Попаднали сте в прекрасен период, който е много обещаващ за подобряване на жизнения ви стандарт. Не забравяйте, че търпеливостта е голям добродетел, който не бива да загърбвате и не очаквайте всичко на момента. Добрата ви концентрация през днешния ден прави чудеса!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Обзети сте от почти необяснима еуфория, която ви кара да летите през целия ден, не мислете че няма да предизвикате завистливи погледи, не всички могат да се радват наравно с вас. Енергичността ви и компетенциите ви в комбинация правят чудеса, не се страхувайте да ги показвате!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес съдбата се намесва радикално в живота на стрелците за едни това е добре, за други е прекалено радикално, но не и нещо, което трябва да ви изкарва извън релси! Продължете ежедневието си така, както смятате за добре, но не прибързвайте със заключения за бъдещите ви действия, нито на работното място, нито у дома!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес реализирате всичките си амбиции, трябва да бъдете спокойни, че всичко се нарежда паралелно с вашите приоритети! Макар и изморени ще прекарате една чудесна петъчна вечер в добра компания, това ще ви дойде като подарък от съдбата за добре свършената работа през седмицата.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Разчитайте на вашите сили и умения, много трудно е да повярвате, че някой иска да ви помогне съвсем безкористно и сте прави в опасенията си! Не поемайте големи отговорности за следващата седмица, тъй като не знаете в каква кондиция ще се намирате тогава, за да изпълните всичко навреме!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Имате прекалено големи цели за живота, както и почти недостижими представи. Не бъдете с нагласата, че всичко, което пожелаете ще се случва по ваш план, а и не всички хора са толкова отдадени на това, което правят! Завършете деня подобаващо с приятели и едно пролетно парти!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта