22.12 - 28.12.2014 - Седмичен хороскоп!

22.12 - 28.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 22 Дек 2014, 12:33

ОВЕН (21 март– 20 април)
Седмицата ви изглежда, че ще бъде нелека. Всъщност вие решавате каква ще е, вашите действия или бездействия са решаващи. Помислете и бъдете отговорни към работата и отговорностите, които сте поели към близките си! В средата на седмицата ви се дава възможността да се погрижите за най-близките си хора по един необикновен начин. Дайте си повече време, за да обмислите добре действията си и да не се окажат пренебрегнати някои от важните хора, които ви заобикалят. Чувството за отговорност, която поемате, може да се окаже твърде голяма за вас и след всичко това, събралата се психическа умора да ви изтощи до крайности! В края на седмицата е добре да помислите какво още може да се направи, за да преодолеете това чувство и да се насладите на една качествена почивка! Уикенда не пропускайте отново да бъдете с любимите си хора, това ви дава сигурност и добра упора за предизвикателствата, които ви предстоят!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Добре е да се опитате да започнете седмицата с повече позитивизъм, настройте се на празнична вълна, дори и да се намирате далеч от близките си. Периодът е много подходящ за започване на ново начало, нови традиции. В средата на седмицата някои предизвикателства може и да ви се струват прекалено големи, за да се опитате да ги преодолеете, но бъдете сигурно, че тези неща могат да ви направят по-силни и по-успешни. Някои изненади през втората половина от седмицата може и да ви дойдат в повече, за тези от вас, които очакват гости от далеч, звездите съветват да се въоражите с повече търпение и да укротите избухливостта си. В края на седмицата емоциите около празниците може да ви дойдат прекалено много, това е изтощително не само за вас, но и за околните, дайте си повече време да премисляте действията и думите си и не се забърквайте в излишни неприятности. Уикенда се опитайте да починете качествено, за да изработите последните два работно дни от годината по същия начин.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Неизвестните в началото на седмицата ви се струват повече от нормалното. Възможно е някои препъникамъни да объркат плановете ви, както и настроението, което сте си създали за празниците. Недопускайте това да опропасти заплануваното, обуздайте вашия избухлив близнак, който е решил да се проявява ненамясто. В средата на седмицата ви се случват някои неща, които идват като гръм от ясно небе, възможно е да разберете някои тайни и неща, които никога не сте подозирали, но е добре да не взимате страна или позиция, когато нещата не ви засягат пряко. Опитайте се да гледате по-глобално на нещата, тогава ще осъзнаете колко нищожни са проблемите, които се опитват да ви препишат, че имате! През втората половина на седмицата се чувствате доста леки, без никакви приблеми, опитайте се да запазите това настроение достатъчно дълго и ще разберете, че не само вие имате нужда от подобна нагласа, а ще помогнете и на хората около вас! Уикенда се опитайте да си дадете сметка, кои са нещата, които ви затормозяват и ви карат да се чувствате недобре, това ще направи по-лесна мисията ви за новата година!

РАК (22 юни– 22 юли)
В началото на седмицата имате нужда от повече подкрепа от страна на хората, които ви заобикалят. Това ви кара да се чувствате доста самотни, но е редно да не драматизирате до толкова нещата. Отстъпете място в главата си за хубавите емоции и мисли. Не се поддавайте на негативното отношение на някои от хората около вас. Помислете за очакващите ви празници и за всичко онова, което ще ви донесат те. В средата на седмицата всичко върви гладко, имате всичко онова, от което се нуждаете и това ви кара да се чувствате силни и значими. Опитайте да не показвате прекалено много емоции пред хората, които не познавате добре, отношението ви към тях може и да не е добре дошло, така че бъдете по-обрани и съхранете това, което чувствате и искате да покажете за близките си. В края на седмица периодът се оказва подходящ за започване на нови взаимоотношения, било то с бъдещ свекър или свекърва, а може би съвсем нова любов. Уикенда опитайте да бъдете малко по-разкрепостени, това ще ви отвори различни пътища, а от това може да излезе и нещо наистина голямо, така че просто бъдете смели, като за последно!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Емоциите, които ви вълнуват в началото на седмицата се оказват не толкова значими за хората около вас. Това е възможно да ви нараниповече, отколкото сте предполагали. Добре е да забравите за песимизма и да отворите нови възможности пред себе си, това ще ви накара да се чувствате по-спокойни, по-уравновесени и помъдрели. Все по-често осъзнавате факта, че имате нужда най-вече от нематериалните блага и те са тези, които могат да ви направят истински щастливи. В средата на седмицата е добре да се подготвите за доста емоционални срещи. Не се опитвайте да прикривате чувствата си с ирония, тъй като това няма да е необходимо, а и по този начин е възможно да обидите близките си. В края на седмицата след еуфорията ви се дава възможност да се насладите на дългоочакваното спокойствие, от което вече имахте много силна нужда! Срещата с приятели през уикенда ще ви се отрази много добре, така че не чакайте техните обаждания, поемете инициативата!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
В началото на седмицата може и да имате чувството, че това ще са поредните празници, от които нямате търпение да се отървете. В крайна сметка е добре да помислите кои от нещата ще могат да ви донесат нещо хубаво като емоция, която скоро не сте изпитвали. Добре е да направите бърз разбор на годината, добре да премислите, кои бяха нещата, с които можете да се гордеете и над кои е редно да премислите още, за да не се окаже, че допускате многократно една и съща грешка! В средата на седмицата всички тези мисли може и да ви навеят повече меланхолично настроение, отколкото е подходящо по тези празници, но бъдете сигурни, че това ще може да ви помогне много повече занапред! Опитайте се да влезете в общия тон на събитията около вас и не изоставайте, това може да се окаже много по-оскърбително за близките ви, отколкото смятате вие. Дайте си възможността да се насладите на компанията на близките ви хора. В края на седмицата емоциите притихват, но е възможно да се завихрят нови, по-скоро неприятни за вас о половинката ви, бъдете внимателни, тъй като ходите по доста тънък лед!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Самоувереността ви в началото на седмицата може и да се каже по-скоро измамна за вас самите. Бъдете нащрек и внимателни за всички опасности, които може да крие работното ви място. Всяко едно от предизвикателствата може да бъде сериозна пречка за нов възход, така че добре се огледайте и се опитайте да си наложите някои правила, които да спазвате! В средата на седмицата компанията на семейството ви ще бъде нещото, което ви успокоява и ви дава възможността да мислите по-позитивно и да оставите проблемите на работното място на заден план. Прекалената отговорност, с която се опитвате да се натоварите със сигурност няма да се окаже от полза нито за вас, нито за хората около вас. Добре е да не оставате и прекалено безхаберни за нещата, които зависят от вас, крайностите, в които изпадате е добре да ги намалите до минимум, за да намалите и рисковете! В края на седмицата се опитайте да се реванширате, на хората, които смятате, че са заслужили и не се подлъгвайте по съмнителни приятелства!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
В началото на седмицата ви застигат само хубави новини. това повдига духа ви и ви кара да се чувствате истински щастливи от възможностите, които ви се дават. ОПитайте да не показвате твърде емоционалната си страна, тъй като може да си навредите без да разберете какво точно се е случило. Добре е да имате винаги едно наум за хората около вас! В средата на седмицата се чувствате повече от добре в обстановката, в която се намирате. Нямате голям избор да промените нещата, така или иначе, но факта, че сте щастливи не бива да ви дава повод да променяте каквото и да било. През втората половина от седмицата си дайте повече време да обмислите кои от хората в живота ви са станали излишни и какво е редно да премахнете, за да имате възможността да се чувствате по-спокойни. В края на седмицата и през уикенда се доверете на приятелите си и на това, което ви дават като шансове да прекарате повече време с тях в емоции, които ще се окажат незабравими. Не отказвайте покани, хвърляйте се смело в предизвикателства, това ви може да ви донесе само позитиви!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Всичко, което се случва в началото на седмицата за вас е до болка познато. Опитайте се да намерите нов чар в това, с което се занимавате, по този начин ще бъдете доста по-креативни на работното си място и не само вие, но и шефовете ще бъдат доволни от вас. В средата на седмицата имате възможност да се откъснете от работното си място, но дали ще го направите е въпрос на избор от ваша страна. Разберете кое е нещото, което ви дава повече свобода и спокойствие на духа, все пак не всеки обича роднинските събирания! Възможно е някои от нещата, които ви тормозят от началото на седмицата да отпаднат постепено, така че не мислете много за очакващите ви събития, а просто ги приемете и вижте какво ви е подготвила съдбата, като е редно да очаквате особени изненади. В края на седмицата всичко ви се струва като на шега, така че си позволете да починете колкото е възможно по-добре и да се насладите на спокойствие и уединение.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
В началото на седмица сте изнервени и е редно да се опитате да поправите това. Разстройвате се за дреболии, а настроението на хората около вас е доста по-различно и ви дава възможността лесно да промените своето. В месеца за равносметки се опитайте да си дадете възможно най-много отговори на събитията до сега, които по някакъв начин са ви разочаровали. Отделете възможно най-много време за семейството си, знаете, че те очакват това, така че не се опитавайте да избягате от това, колкото и да ви е прекалено вниманието не се опитвайте да го показвате. В средата на седмицата много от събитията около вас е възможно да ви покажат като дребнави хора, така че погледнете по-глобано на всичко и не се захващайте за най-малкото. В края на седмицата усещате всичките си емоционални нужди като задоволени и все пак продължавате да търсите какво липсва, може би това е разковничето за истинския успех и при всички случай не се пренасилвайте!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Много от събитията, които ще се случат в началото на седмицата няма да ви носят коледния дух, който очаквате. Добрата организация ще ви помогне да се преборите с всички неуредици на работното място. Дайте си повече време, за да свършите всичко необходимо и това ще ви донесе много повече удовлетворение, отколкото сте очаквали. Всичко необходимо, за да прекарате добре Коледа е на лице, само се опитайте да внесете повече позотивизъм у дома и да заредите всички с него. През втората половина на седмицата не се подлъгвайте по привидно доброто настроение на половинката ви, добре е да се впуснете в откровени разговори възможно най-скоро в противен случай е възможно да влезете в новата година доста по-негативно настроени, а може би и сами, което не би било от ничия полза. В края на седмицата някои от плановете, които сте имали може и да пропаднат, но бъдете сигурни, че е за добро, така ще ви ср отвори възможност да покриете някои ангажименти, за които сте нямали време до сега!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Дързостта в началото на седмицата, която по принцип не ви е присъща, някак ще успее да ви завладее и това със сигурност ще ви е от полза. Много от познатите, приятелите, дори роднините ви ще останат приятно изненадани от вас. Не се опитвайте да скромничите, но и не прекалявайте с хвалбите, намерете златната среда, от която всички ще имате полза. В средата на седмицата откровеността ви може и да дойде в повече на някои от близките ви, така че не се подлъгвайте по многозначните усмивки. Сдържаността може да ви се стори трудна и въпреки това се опитайте да направите всичко възможно, за да я разваляте празниците с някои дребни неща. През втората половина от седмицата е възможно да се усъмнят във вас, това би ви наранило, така че се опитайте да бъдете максимално откровени, така че де оставяте място за съмнение у никого! През уикенда бъдете сигурни, че най-доброто средство за душевното ви спокойствие това е природата и добрите приятели, при първа възможност се разделете за няколко дни от градския шум и се впуснете в приключение.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 22.12 - 28.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Fancy » 27 Дек 2014, 19:19

Въпреки, че го виждам в края на седмицата съм много доволна и от хороскопа, и от станалото, разбира се разминах се с приятната почивка извън града, но пък си го пожелавам за идната седмица :D
Fancy
 
Мнения: 497
Регистриран на: 19 Окт 2013, 11:25


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта