06.01.2014 - Телец - Днес не липсват възможности!

06.01.2014 - Телец - Днес не липсват възможности!

Мнениеот FramarModKalina » 05 Яну 2014, 23:55

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес следвате интуицията си и изнаете, че можете да се справите с всяко предизвикателство. Не ви липсва мотивация и хъс, така че се заемете с това, което правите днес и не се разконцентрирайте от него. Денят ви е успешен при добра комуникация и органицазия.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Денят ви е прекрасен за осъществяване на възможности, които сте чакали отдавна. Не губете организационните си възможности в момент, в който ви са най-необходими. Бъдете вниматени със здравето си. Можете напълно да разчитате на семейството си и в напрегнатите моменти!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес аналитичната ви мисъл трябва да работи на пълни обороти. Мислите ви са особено реалистични, което е нещо различно за вас до момента. Не бъдете егоисти и се освободете от негативните мисли, за да бъде денят ви щастлив, но по един различен начин.

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес сте особено деликатни, не се оставяйте да ви водят емоциите, тък като това може да ви изиграе лоша шега за дълго. Добре е да се поддържа душевното ви здраве в добра кондиция, отидете на театър кино или се позабавлявайте с приятели, намерете време и за семейството си!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Социалният ви статус изиграва неприятна шега в момент, в който нямате нужда от това. Помислете за хората около вас и ще излезете отново сухи от водата. Не е лесно да се справите с всичко, което ви предлага съдбата, но подходете с хумор, той е най-верният ви приятел!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Денят е прекрасен за самоусъвършенстване. Не се спирайте пред нещата, които ви плашат, тъй като никога няма да можете да направите това, което сте желали. Поемете по пътят, който смятате за най-добър, без да слушате мненията на хората около вас!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес не е време за колебание. Не се измъквайте с оправдание, на които сами не можете да повярвате. Самоувереността ви ще ви донесе успехи, така че по-добре е да я покажете, от колкото да скромничите излишно. Денят ви ще бъде успешен в личен план!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес имате особено желание да пречупите всички, които се опитват да ви налагат догми, които вие не осъзнавате за верни. Бъдете самоуверени в решенията, които взимате, за да можете да бъдете и убедитени пред колегите си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Трябва да бъдете търпеливи, за да разберете нуждата от това да сте последователни в действията си. Не бъдете цинични, а разберете нуждите на хората около вас, за да можете да им окажете адекватна помощ. Не се престаравайте, все пак непоисканата помощ е по-скоро във вреда.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Липсват ви време и пари, но не се притеснявайте, защото рано или късно всичко идва на мястото си. През периодът, в който попадате имате склонност да се сравнявате с другите, това няма да ви помогне в начинанията, по-скоро ще си навлечете проблеми за бъдещето.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес насочвате придобитите знания в насока, която не сте очаквали, че можете да имате успех. Не се стремете да достигате колегите си, а работете за себе си. Помислете добре за връзката и партьора си, не се опитвайте да останете в нея насила, ако не го чувствате по този начин.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
По-добри успехи не сте постигали скоро. В материално отношение сте добре осигурени, но е добре да вникнете в желанията на половинката си или ако нямате такава, това за сега не е добър момент. Помислете какво търсите и искате от живота, за да ви го поднесе!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 06.01.2014 - Телец - Днес не липсват възможности!

Мнениеот Пламена И. » 06 Яну 2020, 10:11

Денят ви е прекрасен за осъществяване на възможности, които сте чакали отдавна. Не губете организационните си възможности в момент, в който ви са най-необходими. Бъдете внимателни със здравето си. Можете напълно да разчитате на семейството си и в напрегнатите моменти!

Точно такъв хороскоп ми трябва за началото на седмицата. Звучи мотивиращо... :wink:
Пламена И.
 
Мнения: 164
Регистриран на: 07 Окт 2019, 11:23

Re: 06.01.2014 - Телец - Днес не липсват възможности!

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 06 Яну 2020, 10:20

Пламена И. написа:Денят ви е прекрасен за осъществяване на възможности, които сте чакали отдавна. Не губете организационните си възможности в момент, в който ви са най-необходими. Бъдете внимателни със здравето си. Можете напълно да разчитате на семейството си и в напрегнатите моменти!

Точно такъв хороскоп ми трябва за началото на седмицата. Звучи мотивиращо... :wink:


Нищо, че е за 2014-та, щом те мотивира, значи е за днес. :wink: Успешна седмица!
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта