07.01.2014 - Близнаци - Тонусът ви е завишен!

07.01.2014 - Близнаци - Тонусът ви е завишен!

Мнениеот FramarModKalina » 07 Яну 2014, 02:34

ОВЕН (21 март– 20 април)
Денят е пъстър и емоционален. Усмихнете се и преизпълнете денят си с нови предизвикателства. Обърнете внимание на приятелите си, по този начин ще възродите старите емоции, които сте загърбили. Не забравяйте за собствените си нужди и потребности!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Промяната в живота ви ще преобърне съзнанието ви и ще ви накара да се огледате за нови възможности. Не се задоволявайте с това, което имате, променете средата си, ако е нужно, за да не си създавате нови. Не обръщайте внимание на колегите си, а се заемете сериозно с работата си!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Денят ви е особено динамичен, но това ще осъзнаете в края му. Не се спирате пред труднотите, а завишеният ви тонус и ентусиазъм ви помагат във всяко начинание. Не се повлиявате от отношенията на колегите ви. Обърнете внимание на емоционалното си състояние.

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес ви носят удовлетворение и малките успехи. В това няма нищо лошо, но е добре да не спирате с малките, а да се стремите към нещо по-голямо. Очакванията, които имат към вас лесно ще можете да изпълните, ако не се притеснявате за това, как ще се стекат обстоятелствата.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Денят ви няма да бъде лек, но и упоритостта ви ще окаже влияние. Не се притеснявайте от работата, която ви е затрупала, тъй като ще я свършите бързо и лесно, защото ви е приятна. Бъдете оптимистично настроен за очакващото ви, всичко ще върви по мед и масло.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес настроението ви е колебливо и лесно изпадате в крайности. Това може да не повлияе добре на работата ви, тъй като концентрацията ви се губи често по този начин. Не смейте да се оплаквате, дори на близките си за проблеми, които сами си навличате.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Денят ви е изпълнен с възможности. Лесно е да се впуснете в тях, но е добре да бъдете внимателни, тъй като нерешителността ви може да забави работния ви процес. Общителността и предприемчивостта ви ще се окаже водеща в повечето начинания!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес кипите от енергия, която е като нестихващ вулкан. Това може да помогне на работния процес, с който сте захванали, ако запазите кондицията си, както и концентрацията. Бъдете внимателни в общуването с колегите, не всички са така добронамерени като вас.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес е добре да бъдете особено внимателни и бдителни. Хора, които са останали във вашето съзнание като приятели е възможно вече да не са такива. Насочете положителната си енергия в новото си хоби, което лесно можете да превърнете в работа!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес се отдайте на духовна почивка, не се дерзайте за неща, които така или иначе са приключили. Днешният ден ви носи невероятна сексуална активност, която можете да пренасочите в неща, които са наложителни, но това би ви отнело доста усилия, така че ако е възможно се отдайте на ласки с любимия.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Добре планираният ден ви носи повече мотивация за успехи и желание за работа, а тя от своя страна се свършва много по-лесно с усмивка, така че не я забравяйте. Облекчете живота си с нова придобивка, която сте желали дълго време.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Бъдете внимателни със случващото се около вас. Без напрежение, но с много наблюдателсност трябва да премине днешния ден. Не се самозалъгвайте и вие имате нужда от почивка, жалко, че е вторник, но се опитайте да направите арома или друга терапия вкъщи!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 07.01.2014 - Близнаци - Тонусът ви е завишен!

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 07 Яну 2020, 09:50

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Денят ви е особено динамичен, но това ще осъзнаете в края му. Не се спирате пред трудностите, а завишеният ви тонус и ентусиазъм ви помагат във всяко начинание. Не се повлиявате от отношенията на колегите ви. Обърнете внимание на емоционалното си състояние.

Денят ми е винаги динамичен, но тонусът хич го няма... От емоционалното състояние ще да е... :wink:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Re: 07.01.2014 - Близнаци - Тонусът ви е завишен!

Мнениеот mimeto96 » 07 Яну 2020, 10:56

Лош Холестерол 007 написа:БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Денят ви е особено динамичен, но това ще осъзнаете в края му. Не се спирате пред трудностите, а завишеният ви тонус и ентусиазъм ви помагат във всяко начинание. Не се повлиявате от отношенията на колегите ви. Обърнете внимание на емоционалното си състояние.

Денят ми е винаги динамичен, но тонусът хич го няма... От емоционалното състояние ще да е... :wink:


Ами оправи си емоционалното състояние и ще си оправиш и тонуса. Хубав ден от мен! :wink:
mimeto96
 
Мнения: 260
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 09:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта