10.01.2014 - Дева - Съпътства ви щастието!

10.01.2014 - Дева - Съпътства ви щастието!

Мнениеот FramarModKalina » 09 Яну 2014, 23:08

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес сте особено филососки настроени към деня. Не се разстройвайте от дреболии, защото това може да попречи на иначе прекрасното ви настроение. Възможно е да пътувате, но по работа, не е време да взимате отпуск и без това е прекалено сложна обстановката на работното ви място.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Не се препоръчват нови начинания, защото ще останете неудовлетворени от изпълнението на задачите си. Заемете се с работата, която ви е възложена до момента, нямате голям избор, но и не оставяйте колегите ви да вършат всичко.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Заредени сте с енергия, която не сте познавали до този момент. Бъдете концентрирани, не се разсейвайте от дреболии, а свършете задачите, които сте си възложили за деня. Останете сами по възможност, за да пренаредите мислите и приоритетите си.

РАК (22 юни– 22 юли)
Подредете мислите и задачите си, защото през днешният ден няма да бъдат малко, но не си и помисляйте да бягате от тях. Добре обмисляйте всяка стъпка, възможно е да ви навлекат неприятности някои колеги. Усмихвайте се повече, чарът ще ви помогне!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Избягвайте да влизате в конфликти с колегите си. Шефовете не биха били на ваша страна, а това може да доведе до сериозни последици. Дайте воля на нестандартното си мислене и се опитайте поне за момент да излезете от матрицата, в която сте попаднали.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Щастието, от което имате нужда така отдавна ви съпътства през целият ден. Не се оставяйте на неприятните мисли, които натрапчиво влизат в умът ви. Освежете се, като избягате от работа поне за час и се погрижете за себе си, не съмнено това ще подобри работоспособността ви!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес настроението ви се оказва особено променливо. Не се надявайте, че никой няма да забележи това, дори се очакват неразбории в работата, заради поведението ви. Добре е, че можете да правите компромиси, но нека те останат само за другите, не правете това и със себе си.

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Бъдете внимателни с натоварването. Всеки има нужда от помощ, но сте прекалено горди, за да признаете това. Не мислете, че ще останат незабелязани усиията, които полагате, но е важно да се щадите. Имате нужда от купон - отидете, имате нужда от релакс - осъществете го!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес сте преизпулнени с търпение. Това е много важно, тъй като през целият ден ще се опитат да ви извадят извън кожата ви. Не мислете какво са искали да кажат хората около вас, а ги пропуснете. Всичко необходимо за вашето щастие е свързано с почивка от неприятели!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Няма смисъл да се опитвате да се бориите с невежеството на хората. Тъкмо сте си мислили, че нищо не може да ви учуди, когато вашето семейство ще ви зарадва с новина, такава каквато не сте и предполагали. Бъдете отговорни към себе си и здравето си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Добре премисляйте реакциите си, може да се окажете в доста неуместно положение. Действията на вашият партньор ще ви зарадват и изненадат много, ако нямате партньор, този период е идеален за започване на нова връзка и завързване на носи контакти.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Не бъдете строги, нито към себе си, нито към другите, които ви обкръжават и се опитват да наложат мнението си. Опитайте се да бъдете ларж и да подхождате с разбиране към семейството и любимия си. Поддържайте тялото си в концидия, за нови пътешествия, които ше ви се появят като гръм от ясно небе.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 10.01.2014 - Дева - Съпътства ви щастието!

Мнениеот iriny » 10 Яну 2020, 09:56

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Щастието, от което имате нужда така отдавна ви съпътства през целият ден. Не се оставяйте на неприятните мисли, които натрапчиво влизат в умът ви. Освежете се, като избягате от работа поне за час и се погрижете за себе си, несъмнено това ще подобри работоспособността ви!

Чудесен хороскоп! Обещавам - никакви неприятни мисли днес! :wink:
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17

Re: 10.01.2014 - Дева - Съпътства ви щастието!

Мнениеот mimeto96 » 10 Яну 2020, 10:12

iriny написа:ДЕВА (23 август– 22 септември)
Щастието, от което имате нужда така отдавна ви съпътства през целият ден. Не се оставяйте на неприятните мисли, които натрапчиво влизат в умът ви. Освежете се, като избягате от работа поне за час и се погрижете за себе си, несъмнено това ще подобри работоспособността ви!

Чудесен хороскоп! Обещавам - никакви неприятни мисли днес! :wink:


И аз си харесвам моя. Дано да е верен! Хубав ден, iriny! :smile:
mimeto96
 
Мнения: 260
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 09:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта