18.01.2014 - Телец - Не ви липсват възможности!

18.01.2014 - Телец - Не ви липсват възможности!

Мнениеот FramarModKalina » 18 Яну 2014, 04:34

ОВЕН (21 март– 20 април)
Очаква ви изключително бърз напредък в това, с което сте се захванали! Самоуверени сте, че можете да постигнете всичко, за което сте мечтали и желали. Не изваждайте отново на показ скромността си, а представете добрите си страни на тези, от които зависите!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес сте се събудили като нов човек - изключително прям, такъв, който изказва гасно стремежите си и посоката, в която е решил да потегли. Днес имате хъс и възможнете да поправите стари грешки или допуснати пропуски, не се смъщавайте от тях, ате, си вземете поука!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес реализмът ви надделява над всичко друго. Изведнъж ставате по-отговорни в действията, както към себе си, така и към другите. Не се оставяйте на течението, а помислете за пътят, по който искате да вървите, а малко повече усилия от обикновено това ще се окаже лесна задача.

РАК (22 юни– 22 юли)
Добре е днес да посветите денят си на културни мероприятия, които ще обогатят душевността ви. Имате внезапна и силна нужда от това, поради засилената ви сетивност към хубавото и правилното. Денят е добър за взимане на решения, за които сте се чудили дали някога ще можете да вземете страна.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Комуникацията ви е силно затруднена, поради множеството проблеми, които ви заобикалят. Време е за по-философски поглед над събитията, не съдете строго никога, но ако ви е близък е по-добре да го посъветвате по най-милият начин, така че да не се получи като наставления!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Денят е прекрасен за разходки имате силна нужда от това и е добре да го сторите. Сдобивате се с новаторски идеи, които бързо ще достигнат своята реализация. Бъдете внимателни със здравето си, направете необходими изследвания, ако имате известни съмнения!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Денят ви е успешен, но колебанието, което ви притеснява от известно време ще се прояви и днес. За представителите на тази зодия само може да бъде от полза дързостта. Не се страхувайте да задавате въпроси, само така бихте могли да достигнете отговорите!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Останете отговорни към действията си. Бъдете внимателни, за да стихне бързо създалият се ентусиазъм. Покажете силага на характера си и как може да отстоявате позициите си. Очаквайте нови финансови постъпления, които са ви били задържани!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Изпитвате непонятно за вас притеснение, което може да бъде лесно поправимо, дори полезно. Очаквайте неочаквани гости - приятели и добри познати. Подходете с разбиране към ситуацията и се измъкнете с нестандартните си размисли за живота, това е тема, която вълнувт всички ни!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Отделете време за пътуване, което ще възобнови старите и прекъснати приятелства. Реализирате плановете за деня си със завидна лекота, така че бъдете нащрек с вашите колеги. В създалата се суматоха, яма да разберете как е минал денят ви, вечерта не забравяйте да се забавлявате!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Очаквате стабилни приходи от услията, които сте влагали до сега в проект, който е изглеждал като загубена кауза за колегите ви. Преспокойно можете да им натриете носа, съдите приятелите си строго, а половинката си - още повече!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Опитвате се да избягате от стандартният живот, който за съжаление и днес не ви е отреден. Склонни сте към нови флиртове и връзки, но преди всичко бъдете себе си, като начало ви очакват домакински задължения, които не могат да бъдат отлагани още дълго!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 18.01.2014 - Телец - Не ви липсват възможности!

Мнениеот Пламена И. » 18 Яну 2020, 13:43

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес сте се събудили като нов човек - изключително прям, такъв, който изказва гласно стремежите си и посоката, в която е решил да потегли. Днес имате хъс и възможностите да поправите стари грешки или допуснати пропуски, не се смущавайте от тях, а си вземете поука!

Винаги си вземам поука от старите грешки и гледам да не ги повтарям... За съжаление правя чисто нови... :grin:
Пламена И.
 
Мнения: 164
Регистриран на: 07 Окт 2019, 11:23

Re: 18.01.2014 - Телец - Не ви липсват възможности!

Мнениеот lyuta_chushka95 » 18 Яну 2020, 14:37

Пламена И. написа:ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес сте се събудили като нов човек - изключително прям, такъв, който изказва гласно стремежите си и посоката, в която е решил да потегли. Днес имате хъс и възможностите да поправите стари грешки или допуснати пропуски, не се смущавайте от тях, а си вземете поука!

Винаги си вземам поука от старите грешки и гледам да не ги повтарям... За съжаление правя чисто нови... :grin:


Ами така се прави! Щом се учим от грешките си, трябва да допускаме нови, за да научаваме нови неща! :lol:
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта