25.01.2014 - Стрелец - Любовта ще почука на вратата ви!

25.01.2014 - Стрелец - Любовта ще почука на вратата ви!

Мнениеот FramarModKalina » 25 Яну 2014, 12:11

ОВЕН (21 март– 20 април)
Обърнете внимание на здравето си. Стари травми ще напомнят за себе си и е добре да се погрижите за тях. Ако сте планували да прекарате деня си извън дома, се облчете топло и не пренебрегвайте завръщането на зимата.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Денят е благоприятен за равносметки и плануване на нови начинания. Преценете правилно шансовете си и ще успеете. Добри новини от партньори или хора, с които планувате да работите в бъдеще ще ви вдъхнат увереност и ще ви амбицират.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Залагайте на сигурното. Хазартните натури да си вземат почивен и да се отдадат на занимя свързани с дома, а тези представители на знака, които в близкото минало са предприели смели начинания да действат уверено. Звездите са с вас, но само ако сте разумни и не рискувате излишно.

РАК (22 юни– 22 юли)
Време за заслужена почивка. Отпуснете се и се наслаждавайте на деня. Не си давайте много зор и дарете на ума си покой. Отидете на разходка сред природата и релаксирайте. Очаква ви приятна вечер с любими хора.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес е добре да сте на щрек. Възможно е да се опитат да ви измамят или да ви въвлекат в неприятна ситуация. Мерете внимателно преди да режете и всичко ще бъде наред. Лекомислието не е добър съветник и ще си спестите главоболия, ако се вслушате в съвета на звездите.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Възможни са проблеми с дихателните пътища. Пийте повече течности и се пазете от върлуващия грип. Предразположени сте към аспираторни проблеми и това, което е най-добре да направите е да си останете вкъщи на топло. Отложете пътуване, ако не е толкова важно и наложително.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Подложени сте на изпитание от съдбата. Дайте, за да ви се даде и не бъдете безразлични към проблемите на оклните. Вселената ви наблюдава и накъде ще се наклонят везните в близкото бъдеще зависи от действията ви в настоящия момент.
Не отказвайте помощ.

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Поглезете се, подарете си усмивка и приветствайте деня. Обадете се на приятел, близък или роднина и прекарайте деня заедно. Оставете грижите за през седмицата и се отдайте на любими занимания. Всичко, с което се захванете днес ще ви носи наслада.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Дрербни несгоди ще се опитат да помрачат иначе спокойния уикенд, но не се поддавайте. Оставете лошото настроение на околните настрана и се обградете с хора, които споделят позитивната ви нагласа. Любовта ще почука на вратата на самотните души.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Денят е динамичен и с непостоянен характер. Проблемите от утрото е възможно да се превърнат в радост вечерта и обратното. Не си позволявайте своеволия свързани с любимите ви хора и бъдете уравновесени. Прекарайте известно време извън дома на чист въздух и си проветрете мислите.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Лошото време не може да помрачи радостта на Водолеите през този ден. Добри новини свързани с добри резултати от начинания предприети не отдавна. Почерпете и покажете, че найстина заслужавате благосклонността на съдбата. Оставете анализите за друг ден и се насладете на вечерта.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Време е да оставите несигурността и да се захванете с осъществяването на мечтите си. Бъдете по уверени и целеустремени. Успехът обича смелите и тези, които открито заявяват готовност той да ги споходи. Мечтайте смело и действате с твърда ръка. Рибите не се страхуват от дълбоките води.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 25.01.2014 - Стрелец - Любовта ще почука на вратата ви!

Мнениеот Момчил Митев » 25 Яну 2020, 14:27

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Дребни несгоди ще се опитат да помрачат иначе спокойния уикенд, но не се поддавайте. Оставете лошото настроение на околните настрана и се обградете с хора, които споделят позитивната ви нагласа. Любовта ще почука на вратата на самотните души.

Нищо не може да ми помрачи почивните дни. Пълно спокойствие и релакс... :wink:
Момчил Митев
 
Мнения: 98
Регистриран на: 25 Ное 2019, 12:23

Re: 25.01.2014 - Стрелец - Любовта ще почука на вратата ви!

Мнениеот iriny » 25 Яну 2020, 14:35

Момчил Митев написа:СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Дребни несгоди ще се опитат да помрачат иначе спокойния уикенд, но не се поддавайте. Оставете лошото настроение на околните настрана и се обградете с хора, които споделят позитивната ви нагласа. Любовта ще почука на вратата на самотните души.

Нищо не може да ми помрачи почивните дни. Пълно спокойствие и релакс... :wink:


Точно така! Щом можеш да си го позволиш... Приятна почивка! :smile:
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта