28.01.2014 – Риби – Не успявате да скриете емоциите си!

28.01.2014 – Риби – Не успявате да скриете емоциите си!

Мнениеот FramarModKalina » 28 Яну 2014, 10:13

ОВЕН (21 март– 20 април)
Дамите от зодията се чувстват особено сексапилни днес! Добре е и двата пола да не изневеряват на принципите си. Ще се наложи да помогнете на приятел или колега, който е направил много за вас, не смейте да отказвате, засвидетелствайте благодарността и уважението си!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Добре е да помислите сериозно за приоритетите си и ако се наложи да ги пренаредите! Дамите от зодията ще станат свидетели на гледка, която ще ги замисли за живота им в бъдеще. За мъжете от зодията е добре да бъдат по-отговорни и уравновесени, да не се поддават на чужди влияния!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес се събуждате в добро настроение, но по-късно през деня може това чувство да прерасне в нетърпение и нервност. Уравновесяването и неподатливостта ви ще трябва днес да бъдат в максимална степен. Добре обмисляйте всяка стъпка преди да я предприемете и не губете времето и енергията си с ненужни действия!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес е време да разделите хората около вас. Помислете, които от тях да позитивни личности и ви помагат и тези, с които трябва да сведете контактите си до минимум! Днес трябва да проявите максимална устойчивост, за да свършите не само тази задача. Ограничавайки контактите си сами забелязвате разликата и колко по-добре ще се почувствате!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес удържате на всичките си обещания. Внимавайте какви ангажименти поемате особено към близки хора, не искате да останат излъгани, нали? Бюрото ви днес е отрупано с документи, работата няма край, няма да има след края на работния ден, затова пък вземете малко за дома си, това ще ви накара да се чувствате спокойни!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес имате не един и два ангажимента, с нарастването на деня, те ще продължат да се множат. Добре е да изясните всички неточности и неразбории получили се в семейството, общувайте повече с тях. Дамите днес се втурват в спазване на диети и дават начало на спортни занимания.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Денят ви е отреден да свършите някоя и друга лична задача. Не отлагайте повече, направете чистка сред приятелите ви, която отдавна трябваше да бъде факт. Единственото, което изисква половинката ви от вас е да бъдете верни не го предавайте. Помислете над това, кои от хората около вас са достатъчно искрени, за да им имате пълно доверие.

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Изпробвайте някои дихателни упражнения още сутринта. Цял ден след това ще ви се наложи да ги използвате, за да потушавате нервността и емоциите си! Опитайте се да прекарате деня достатъчно пасивно, така че да не ви се налага да се срещате с хора, които не желаете да виждате.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Стари вещи, ненадейно появили се ще обновят деня ви, ще ви накарат да се чувствате добре и да се върнете назад в хубавите спомени. Денят е много благоприятен за комуникация с противоположния пол, възползвайте се максимално от това и двете страни ще останат доволни!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес сте изключителни мечтатели и фантазьори. Имате нужда от почивка, която ще е добре да опитате да откраднете по обед. Получавате много интригуващи предложения за срещи и от двата пола. Ако ще отивате с предубеждения, по-добре не обещавайте нищо!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Обърнете повече внимание на околните и е добре да забелязвате знаците, които ви се дават. Бъдете по-прями с човека, който има чувства към вас, за да не го объркате. Не бъдете така самокритични и не се подценявайте, в потвърждение на това, днес ще получите различни предложения.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес някои от вас няма да успеят да скрият бушуващата в тях емоция. Други ще се опитат да покажат силата на характера си, но това няма да се случи с особен успех. Дамите са особено мнителни, недоверчиви. Препоръчително е да преглътнете горчивината с вкусна храна, но нека не е особено калорична!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 28.01.2014 – Риби – Не успявате да скриете емоциите си!

Мнениеот mimeto96 » 28 Яну 2020, 09:51

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес някои от вас няма да успеят да скрият бушуващата в тях емоция. Други ще се опитат да покажат силата на характера си, но това няма да се случи с особен успех. Дамите са особено мнителни, недоверчиви. Препоръчително е да преглътнете горчивината с вкусна храна, но нека не е особено калорична!

Че аз никога не съм успявала да си скрия емоциите... то всичко ми е изписано на лицето! За вкусната храна ще се погрижа, само да ми дадете рецептата за веган пица... :wink:
mimeto96
 
Мнения: 260
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 09:55

Re: 28.01.2014 – Риби – Не успявате да скриете емоциите си!

Мнениеот iriny » 28 Яну 2020, 10:21

Стига си плакала за тая веган пица! :smile: Ей сега ще ти изровя някоя рецепта.
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта