14.02.2014 – Близнаци – Особено превъзбудени!

14.02.2014 – Близнаци – Особено превъзбудени!

Мнениеот FramarModKalina » 14 Фев 2014, 10:54

ОВЕН (21 март– 20 април)
Денят се очаква да е изпълнен с нови и непредвидени ситуации. Несигурна информация може да ви подведе, не позволявайте да се озовете обезсилени, без време и пари. Трябва да запазите всички неща за по-късно вечерта, когато романтиката ще нахлуе в дома ви!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Навлизате в нов период, в който можете да си позволите да направите голямата промяна, за която не сте и посмявали да си помисляте! Днес задължително трябва да отпразнувате смелостта, която сте събрали, независимо за кой от двата празника!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Прекрасното празнично настроение ще ви държи цял ден повече от превъзбудени! Денят ви е преизпълнен с прекрасни емоции, които ще ви заредят поне за идната седмица! Опитайте се все пак да свършите малко полезна работа, която ще ви се отрази стимулиращо за вечерта!

РАК (22 юни– 22 юли)
Денят ви носи голямо удовлетворение! Всичко, което подхванете се получава като в магия. Получавате предложение за зарезанско празненство, не му отказвайте, скоро не сте се забавлявали толкова качествено, а съботния ден е за почивка, все пак!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес се срещате с много хора. Денят ви ще бъде свързан с много разговори и срещи по работа. Бъдете силни и ще съумеете да се справите с всичко, най-вече усмивката ви и приятният ви тон, ще повлияят за успеха ви. Вечерта поканете любимия на приятна вечеря, няма как да ви откажат.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес изпитвате големи колебания за всичко, което предприемете като действие. В последният момент променяте коренно плановете си, за да ви е изгодно на вас, в това няма лошо, но не ограничавайте контактите си. Опитайте се да отметнете възможно най-много задачи, за да се насладите на вечерта!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Денят ви дава големи възможности, добре е да се доверите на интуицията си и да подредите живота си сами, без втори лица да влизат в плановете ви – неканени! Опитайте се да се разтоварите от напрежението с няколко питиета, разбира се, че трябва да бъдете и много внимателни с тях!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес кипите от енергия, въпреки, че е петък и снощи сте се усещали ужасно изморени и отпаднали. Презареждане моментално, още щом чуете думата парти! Благодарете на половинката си за партито, което е намерила, тя знае от какво имате нужда!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Денят предлага нови емоции и запознанства, които могат да ви срещнат с любовта на живота ви, ако все още не сте я намерили! Бъдете предпазливи, както с контактите, които създавате, така и с приятелите, които не са спечелили изцяло доверието ви!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес преодолявате всяко съмнение, което ви се изпречи. Завидната ви лекота ще повлияе и в интимен план. Опитайте да дадете почивка и на мисълта си. След работа направете кратък релакс преди романтичната вечеря, която са ви приготвили, ще останете приятно изненадани колко романтика се прие в половинката ви!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Добре планирайте деня си, за да свършите всичко качествено и навреме. Погледнете от добрата страна на нещата, усмихвайте се повече и не се прибирайте негативно настроен вкъщи, там ви чака изненада, която бързо и качествено ще вдигне настроението ви, а и либидото…

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Трябва да сте особено внимателни с обстановката около вас. Всичко около вас стъпват на тънък лед, който лесно може да се строши под натиска на шефовете. Измъкнете се за обедната си почивка и организирайте вечерта, като не се престаравайте, не е необходима серенада за любимия, за да го впечатлите
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 14.02.2014 – Близнаци – Особено превъзбудени!

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 14 Фев 2020, 10:04

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Прекрасното празнично настроение ще ви държи цял ден повече от превъзбудени! Денят ви е преизпълнен с прекрасни емоции, които ще ви заредят поне за идната седмица! Опитайте се все пак да свършите малко полезна работа, която ще ви се отрази стимулиращо за вечерта!

Не знам как работата ще ми се отрази стимулиращо на вечерта, ама ще опитам... :wink:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта