18.02.2014 – Везни – В очакване на интересни събития!

18.02.2014 – Везни – В очакване на интересни събития!

Мнениеот FramarModKalina » 18 Фев 2014, 10:47

ОВЕН (21 март– 20 април)
Ако днес не намирате здравословното си състояние за добро е по-добре да останете вкъщи и да се посъветвате с лекар! Жалко е, че на работното място се случват неща, които пропускате, но здравето – преди всичко! Вечерта ще имате примамливи предложения за излизане, но останете вкъщи, за да не влошите състоянието си!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес е добре да отсеете важните от маловажните задачи и да изпълните най-наложителното. Останалото време го използвайте за почивка, добре е да пазите силите си, идните дни ще са силни и изпиващи! Откажете срещите с приятели, имате нужда от уединение и премисляне на събитията.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Въпреки, че е едва вторник сте на предела на силите си. Времето отминалото пълнолуние ви повлияват недобре. Стиснете зъби и изтърпете оставащите три работни дни! Ще изскочат предложения за почивка в планината, които не бива да пропускате, но бъдете много внимателни, за да не се приберете със сериозни фрактури!

РАК (22 юни– 22 юли)
Имате мечта, която сте мислили за недостижима, е, сега е времето да направите първите стъпки за реализирането й! Достатъчно упорити сте, важно е да не ви разубеждават думите на хора, които не знаят какво сте готови да жертвате! Опитайте се да съвместите забавлението с почивката!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
И днес полагате неимоверни усилия за постигане на нещо, за което е хубаво да се замислите дали си струва. Разумният отговор, който се опитвате да дадете на себе си и близките си, може и да не е най-правилният, но го следвайте, иначе няма да можете да получите удовлетворение от постигнатата цел!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Рискувате много, ако скоро не вземете няколко почивни дни, които да подарите на половинката си. Също така е възможно да загубите много повече от сделка, ако не насочите правилно вниманието си, а това ще бъде повлияно от преумора, бъдете внимателни здравето ви е разклатено!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Не се опитвайте да впечатлявате, вършете съвестно работата си, за да знаете защо се измаряте толкова. Денят се очертава доста изморителен, не само на работното място, а и извън него! Предстоят ви интересни събития, които ще окажат особено влияние върху вас и семейството ви!


СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Привидно днес навсякъде ви приемат с отворени обятия! Тази заблуда лесно може да повлияе на доверието ви към хората. Бъдете отзивчиви и широко усмихната, показвайки надмощие, но не забравяйте за неискрените мисли на заобикалящите ви! Върнете уюта в дома си, имате нужда от него!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес изказвате всичко, което ви е на езика, не криете недоволството си, както и радостта. Хубаво е човек да бъде искрен, но понякога емоциите идват в повече на околните, когато те са така изразени. Обърнете по-специално внимание на половинката си, колкото и умората да ви притиска!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Нямате търпение този ден да се търкулне, а вие отново да се озовете в топлото и уютно легло! Да, повечето от нас желаят това, но вие можете да го направите, вземете си почивен ден, така или иначе никой няма да разбере за съществената разлика в обстановката на работното място!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Денят се очертава много приятен. Ще сте ангажирани през цялото време, но за сметка на това ще се чувствате добре от свършеното и няма да усетите как ще мине денят ви. Срещите ви с интересни и приятни хора са свързани с работата ви, която претърпява интересен развой!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Има неща, за които не сте предвиждали толкова бързо развитие. Това е хубаво, тъй като от сега може да набележите нови цели за изпълнение. Не се разсейвайте много с тях, тъй като е добре да изпълните първо старите задачи. Говорете спокойно и открито с половинката си, за да няма неразбирателства!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта