26.02.2014 – Телец – Насладете се на приятна компания!

26.02.2014 – Телец – Насладете се на приятна компания!

Мнениеот FramarModKalina » 26 Фев 2014, 10:41

ОВЕН (21 март– 20 април)
Имате съмнение, които ви притесняват през целия ден. Ще се окажат безпочвени, но в емоционално отношение денят ще бъде сложен. Денят ви носи много любов, добре е да не бъдете така вглъбени, за да можете да я видите и да й се насладите!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес се постарайте добре да свършите работата си за деня, за да можете вечерта да се насладите на приятната компания на приятелите си. Добре е да внимавате с питиетата, оставете това занимание за петък вечер, а идната се наспете добре!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес сте войнствено настроени. Ядосвате са за дреболии, които нямат голямо значение за вас, но вие им придавате такова! Възможно е да имате проблеми със здравето заради изхабените нерви. Ако променяте малко по малко начина си на живот и хранене ще имате бързи и добри резултати!

РАК (22 юни– 22 юли)
Търпението е вашата сила, разбира се ако можете да се въоръжите с него! Опитвате се да предизвиквате съдбата, но ви съветваме да не правите това! Намират се солиден брой хора, които се опитват да ви изкарат от равновесие, но последното, което трябва да направите е да им обърнете внимание!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Спокойствието днес ще бъде много ценно за вас! Може да ви вдъхне сила и да ви направи истински лъв! Всичко случващо се с лекота около вас носи спокойствие и сила на околните. На работното място се опитват да ви вкарат в конфликти, а вие се опитайте да запазите добрият тон!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Намалете стреса, който едва наскоро сте започнали да изпитвате! Погрижете се за здравето си намалете екстремните ситуации и влезте в някакви рамки. Ако се чувствате не на мястото си се хванете с друга разбора, която ще можете да вършите по-качествено,просто го направете!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Опитвате се да спорите с шефа, това няма да ви се отрази добре, тенденциите за деня не се очаква да бъдат добри! Въвличането ви в неприятности се оказва доста по-дълбоко от колкото си мислите, така че се оставете следващите дни по течението.

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Усещате благодарността на хората, на които сте помогнали през изминалите дни, какво по-хубаво! Добрите постъпки винаги ви водят до едно по-добро бъдеще. Обърнете по-специално внимание на хората, които ви харесват като човек и като жена/мъж!


СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Добре е да разпределите правилно задачите за деня, за да може да ви стигне времето, без да работите с напрежение! Опитайте се да работите главно с доброжелателни хора, от които няма да пострадате! По-често срещани за съжаление са тези от другия вид!/

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Грижата за вас все повече изостава, а имате нужда от нея! Имате нужда от уединение, което няма да успеете да получите тук и сега, отдайте се на спокойствието на място с чист въздух и енергия! Подарете си масаж и процедури, които ще накарат не само тялото, но и умът ви да си починат!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Получавате добри предложения за нова работа и съответно добри доходи! Имате различни дългове или заеми, сега е времето, в което ще се отървете от тях, без проблем! Очертават се интересни запознанства, които ще ви въвлекат в един наистина различен свят.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес ви липсват много хора, усещате се странно самотни. Опитайте се да се измъкнете от работа, за да се видите с хората, от които наистина имате нужда. Мързелът ви днес минава всякакви граници, добре е да не му се отдавате, тъй като може да има сериозни последствия!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта