08-09.03.2014 - Хороскоп за уикенда!

08-09.03.2014 - Хороскоп за уикенда!

Мнениеот FramarModKalina » 08 Мар 2014, 11:33

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес имате желанието на помагате на всеки, скойто се сблъскате! Но ще се отвори и друга възможност пред вас - да разкриете дълго пазена тайна. Ако го направите бъдете готовни да понесете всички последствия, благодарение на това ще разберете, че и дълго време сте били лъгани! В неделя се отдайте на релакс и спокойствието, което ви дава домашния уют, а в по-късните часова получавате интересно предложение за среща, което не бива да пропускате!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес се оказва, че отново служебните ангажименти ви настигат, премислете добре дали си струва, тъй като това подразва не само вас, но и вашата половинка! В неделя помислете как да разнообразите деня си, измислете нови развлечения, с които до сега не сте се срещали. Чувствате се емоционално стабилни, но в същото време сте и силно превъзбудени, не потушавайте бушуващите пламъци във вас, не забравяйте, че те ви държат жив!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес се чъвствате доста жизнени, не забравяйте да направите физическите си упражнения, които ще поддържат тонусът ви през целият ден! Чувствате се толкова спокойни и добре вкъщи, че няма да почувствате нужда да подадете носи си от вкъщи! В неделя очаквайте среща с любим човек, които ще преизпълни денят ви, както и предстоящата работна седмица, а тя съвсем не се очаква да бъде лека!

РАК (22 юни– 22 юли)
Този уикенд ще е всичко друго, но не и скучен за раците! Днес макар и част от вас да имат работни ангажименти, то ще се чувствате на върха, че сте постигнали всичко, което се желае от вас! В неделният ден неочаквано ще ви хрумне идеята за парти или просто събиране на добри приятели за една вкусна вечеря, която няма да пропуснете възможността да приготвите вие. Бъдете внимателни с финансите, по-добре се опитайте да спестявате!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Мечти и желание за изпълнението им днес са завладели съзнанието ви. Днес се чувствате изключително щастливи благодарение само на един човек. Чуйте сърцето си, за да разберете дали е правилният! В неделя събирате цялата си смелост и подръчни средства - упоритостта и търпението, за да изпълните желаното от вас! За някои представители на зодията ги очаква неочаквано пътуване със семейството!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Добре е да се погрижите за здравето си през този уикенд. Заради забързаното ежедневие, в което сте попаднали не чувате сигналите, които ви изпраща тялото ви, но не забравяйте, че и то има нужди. Поглезете се като отидете на масаж, хапвате по-здравословна храна. Казествената почивка ще ви предразположи към добри постижения през нивата работна седмица!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Очаква ви наистина интересен уикенд! Днес ще успеете междудругото да свършите малко полезна работа, което ще ви даде самочувствие, което като че ли сте поизгубили в последно време! Вечерта ще се отдадете на почивка и приятни мигове с любим човек! В неделя ако имате възможност е добре да се слеете с природата, опитайте се да си направите една миниекскурзия, която ще ви презареди с нови положителни емоции!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Добре е да не давате обещания този уикенд, тъй като сами не знаете дали ще успеете да ги спазите! В събота се отдавате на мързелуване, които може да се окаже полезно за вас! В неделя, обаче имате нуждата, силите и желанието да преподредите цялата къща, не се знае кога пак ще ви дойде тази муза, така че го направете сега! Намерете време за приятели, срещите с непознати за вас, могат да се окажат с изненадващ завършек!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
В събота, очаквайте обаждане от шефа ви! Ще бъдете помолени да свършите работа, за която не сте длъжни, ако се чувстваате така, все пак го направете, в противен случай кажете, че сте извън града! Възможно е ваши колеги да си присвоят ваши идеи и да се облагодетестват на ваш гръб! За много от вас шансовете в неделя да срещнат своята половинка са огромни. Отваряйте очите си добре и не отказвайте срещи с големи компании!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес внимателното ви отношение с хората може да се окаже решаващо. Възможно е да нараните с тежки думи, но всичко е поправимо! Разположението на духът ви е добро и това забелязват всички. Не отдавайте внимание на малките притеснения, които ще се опитат да свалят усмивката от лицето ви! Опитайте се да реализирате свое умение или талант, не бъдете страхливи, а смели!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес харченето на пари ви се отдава доста! Бъдете особено внимателни за излишни покупки, които само могат да олекотят джоба ви, без да са ви от полза! В по-късните часове е добре да бъдете внимателни с чашките, на които неусетно сте загубили бройката! Знаете, че вски път, в който прекалите импулсивните ви реакции се увеличават, а след това съжалявате за тях! Повишеното ви внимание ще ви подсигури стабилност!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Прз този уикенд трябва да бъдете особено внимателни! Подлагайте на съмнение и проверка, всяка информация, с която се сблъскате и не приемайте нищо за чиста монета! Не се доверявайте на хора, които познавате бегло, за някои от вас се очакват пътувания, така че бъдете особено внимателни при избора на шофьор! В неделя тези от вас, които творят се радват на невероятно вдъхновение!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 08-09.03.2014 - Хороскоп за уикенда!

Мнениеот Цвети Цветкова » 08 Мар 2020, 10:59

Този уикенд наистина за мен е особено вълнуващ и пълен с приятни изненади. Дано за всички да е така! Честит празник на всички дами във форума! :smile:
Цвети Цветкова
 
Мнения: 166
Регистриран на: 16 Сеп 2019, 11:23

Re: 08-09.03.2014 - Хороскоп за уикенда!

Мнениеот iriny » 08 Мар 2020, 11:03

Цвети Цветкова написа:Този уикенд наистина за мен е особено вълнуващ и пълен с приятни изненади. Дано за всички да е така! Честит празник на всички дами във форума! :smile:

Благодаря, мила! Хубав празник на всички дами! Бъдете здрави, щастливи, обичани и успешни!
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта