10.03.2014 – Козирог – Очаквайте награда!

10.03.2014 – Козирог – Очаквайте награда!

Мнениеот FramarModKalina » 10 Мар 2014, 10:25

ОВЕН (21 март– 20 април)
Понеделник не за всички представители на зодията започва с нов късмет, по скоро е тъкмо обратното. Ваши колеги ще се опитат да ви прехвърлят отговорност, която не е изцяло ваша и цялата тежест ще падне на плещите ви! Това ще ви стресне по някакъв начин и ще сложите бързо всичко по местата!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Денят не би бил лош за телците, ако следват себе си и това, което желаят! Успеха не очаквайте да дойте сам, а се постарайте да направите необходимото, за да постигнете възложените цели! Търпението ще бъде най-добрият ви приятел, така че не го изоставяйте, а го вземете от сутринта с вас!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
През днешният ден получавате всичко, което сте желали! Добре е от сутринта да бъдете концентрирани и устремени в това, с което се занимавате! Не забравяйте да отсеете важните от маловажните въпроси и задачи за деня. Вечерта се насладете на вкусна вечеря, приготвена с много любов от вас или половинката ви!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес денят ще ви се вижда доста особен, получава се ефект на бумеранг – всичко казано или направено се връща при вас, не зависимо добро или лошо! Не забравяйте, че никога не е късно да поправяте грешките си, стига да имате необходимото желание! Бъдете внимателни със здравето си!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Не забравяйте днес да направите кратка равносметка за случилото се през изминалата седмица! Погледнете назад и установете грешките и хубавите неща, за които сте допринесли! Убедили сте се неведнъж, че безпристрастната ви оценка ще ви помогне за в бъдеще!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес сте завладени от дребните неща в живота. Добре е да знаете, че няма как да започнете да правите планове за бъдещето и да погледнете в перспектива, тъй като това ви задържа прекалено много в миналото и грешките, които сте допуснали в него! При всички случаи не си позволявайте да издребнявате!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Добре е да се подкрепите за този ден, както и психически да се подготвите за него, тъй като ще се окаже пренатоварен! Ако се отдадете изцяло на емоцията, която ви води в службата ще постигнете големи успехи, тъй като ще вложите много от вас, а при такива обстоятелства няма как да няма сполука!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Ще усетите как внезапно ще се загуби правото ви на избор, ако използвате нечестни средства днес за постигане не на цели за общото благо, а само за вашето. Егото ви трябва да намери своята златна среда, за да не ви посрамва, когато става дума да се представяте не само пред шефове, но и пред нови приятели.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Добре е да запазите спокойствие! В семейството ви нещата са спокойни, ако вие не решите да бъде друго, затова вдишвай дълбоко няколко пъти и забравете подразнилите ви дребни неразбории. На работното си място за пореден път се справяте с безспорен успех, които за пореден път ще бъде забелязан!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес усилията, които полагате ще бъдат възнаградени, не само с признанието на колегите, но и финансово от шефовете, от трета страна успехът ви подпира, така че нямате шанс да се захванете с нещо, което няма да се получи, така както вие желаете!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес се включвате изключително успешно в осъществяването на колективни цели и проекти, за които отдаван чакате да дойдат при вас! Това се оказва изключително полезно за вас, тъй като имате възможността да почерпите опит и пример от най-високото ниво, не се обиждайте, когато виждате, че при вас не виждате, че нещата не са на мястото си!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес трудни ситуации са се наредили една след друга и ви дебнат зад ъглите, чакайки най-неподходящият момент, за да ви бъдат сервирани! Бъдете внимателни за усложнения в семейството, отношенията са обтегнати по необясними причини за вас, постарайте се да ги разясните!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта