13.03.2014 – Овен – Настроението ви е прекрасно!

13.03.2014 – Овен – Настроението ви е прекрасно!

Мнениеот FramarModKalina » 13 Мар 2014, 10:46

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес се чувствате прекрасно и това си личи, не очаквайте това да радва всички, ще има недоволни от факта, които ще се опитат да съсипят настроението е, важно е да не им се давате! Очаквайте положителни резултати на работното си място, разбира се трябва да се потрудите За тях!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес имате нужда от цвят в сивото ежедневие, което ви е обгърнало! Направете промени на работното място или още по-добре – вкъщи! Постарайте се цветовете, с които се обграждате днес да бъдат светли и приветливи, такива каквито трябва да сте и вие!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Съветите на околните днес са от огромно значение за вас, вслушайте се в тях, за да вземете най-правилното решение, стига да помислите добре преди това! Действията ви, които повлияни от емоция може да се окажат не до там правилни! Прекарайте приятна вечер със семейството си!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес повишеното ви внимание може да ви измъкне от доста неприятни ситуации, затова го поддържайте такова! Не бързайте действайте стегнато, но и внимателно! Съсредоточете мислите си върху работата излишните дейности ще ви разсеят. Добре е да обърнете внимание на човек, който ви ухажва!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Отговорните задачи, с които сте се натоварили днес ви се струпват повече, от колкото можете да понесете. Колега ще ви покрие доста успешно, не забравяйте за в бъдеще, че сте му длъжник, колкото и неприятен да ви е! Изненадайте половинката с вкусна вечеря, нека да не е от близкия ресторант!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Нетипични за вас са доста неща, добре е да разширите мирогледа си, днес е добър ден за това, тъй като имате любопитство, което е трудно задоволимо! Опитайте се да разпуснете колкото е възможно по-добре тази вечер, утре се очертава не лек ден! Възможни са известни дразги в семейството!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес трябва добре да мерите приказките си. Имате лош навик да говорите повече, от колкото е необходимо, днес е добре да се замислите и какво казвате! Периодът, в който сте попаднали ви предразполага да бъдете искрени и да не криете думите си, не се ядосвайте заради чужди грешки!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес сте особено отговорни и подхождате сериозно към ангажиментите си! Не се разпилявайте в различни области, стегнете си направете това, с което се справяте най-добре! Намерете време за хобито си и се разтоварете от ненужната негативна енергия!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес ви спохождат много приятни ситуации, за които ще се наложат някои дребни жертви. Денят е особено подходящ за вземане на важни решения, за които до сега сте нямали смелост! Инвестициите, които правите днес се постарайте основно да бъдат за вас, въоръжете се с търпение!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Притесненията могат да ви докарат единствено здравословни проблеми и нищо позитивно. Имате много лични задължения, които се опитвате да свършите по време на работа, не това е най-добрия начин, така че си го спестете. Покажете усмивката си на останалите, не преигравайте!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес се сбъдват желания, не зависимо дали са ваши или това, което сте пожелали, но във всеки случай бъдете внимателни с това! Не бъдете прекалено добри, това може да ви доведе доста неприятности, тъй като хората не са като вас! Възможно е колега да изпитва симпатии към вас, бъдете с повишено внимание!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес ще ви се отрази добре да прекарате деня в компанията на приятели. За съжаление не за всички може да важи това, така че оставете философските мисли за сбъдването на мечтите за по-късно през деня. Планирайте с половинката си ваканция, на отдалечено място или поне плана за нея!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 13.03.2014 – Овен – Настроението ви е прекрасно!

Мнениеот Паулу Коелюв » 13 Мар 2020, 09:50

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес се чувствате прекрасно и това си личи, не очаквайте това да радва всички, ще има недоволни от факта, които ще се опитат да съсипят настроението е, важно е да не им се давате! Очаквайте положителни резултати на работното си място, разбира се трябва да се потрудите За тях!

Макар, че е петък - 13-ти, настроението ми е наистина прекрасно и не ми пука на кого това няма да му хареса! :lol:
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта