19.03.2014 – Лъв – С нестандартен подход, намирате решение!

19.03.2014 – Лъв – С нестандартен подход, намирате решение!

Мнениеот FramarModKalina » 19 Мар 2014, 10:40

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес се очертава напрегнат ден на работното място с важни срещи, които е възможно да предизвика не до там приятни емоции в жените от знака. За да заличите неприятните преживявания през деня е добре да се позабавлявате навън с приятели или да ги поканите на вечеря у дома.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Случайните романтични връзки могат да ви донесат доста неприятности, така че бъдете по-внимателни и въздържани. Пролетта отключва това и при двата пола, но бъдете нащрек за дълга досада! Обърнете се към професионалното си развитие, така ще запълните празнотата!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес известно безпокойство се заформя във вас. Добре е да проявите великодушие и гъвкавост към околните, това ще ви спечели точки пред тях, а и вие ще се чувствате по-спокойни! Избягвайте да се гневите и потушете развихрилите се страсти у вас, погледнете по-философски на всичко!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес интуицията ви подсказва всичко предстоящо, научете се да се вслушвате в нея и в предчувствията си, така че убеждавате правилно в споровете, които ще се водят около вас! Действайте спокойно, така е по-добре за вас, а и ще успеете да изкарате противника от кожата му!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Нестандартния подход, с които подхождате ще ви бъде от помощ и лесно ще успеете да намерите правилното решение! Днес окончателно ще можете да заключите мнението си за хора, които до сега са ви били не толкова близки познати! Преценете кои си струват, а за останалите просто не хабете енергия!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес намирате вратички, чрез които промъквайки се си отваряте нови пътища! Деловитостта и търпението, което влагате ви се отплащат. Жените от зодията е добре да обърнат внимание на външния си вид, затопля се и трябва да бъдете неотразими! Насладете се на масаж и други дребни глезотии.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Денят ви ще се окаже особено противоречив! Сутринта си подгответе конкретен план, който трябва да следвате неотлъчно, в противен случай се очакват неприятни изненади. Помислете малко над режима, който сте си изградили и начин, по който да го промените! Сезонните зелени зеленчуци, няма да ви се отразят зле!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Денят ви е изпълнен с рискови ситуации. Изненадвате приятно всички около вас – колеги, семейство и приятели. Свикнали сте да се движите в коловоз, които ви пречи да мислите разкрепостено, но днес това се променя, все пак помислете добре преди да се втурнете през глава!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Добре е да бъдете внимателни и предпазливи. Жените от зодията ще мат неоправдано лошо настроение, за което трябва да се погрижат и да поправят. След работният ден измислете оригинално забавление, което да хареса не само на половинката ви, но и на приятелите ви, така ще станете още по-близки с тях!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Проявената находчивост и интуиция ще ви бъдат от помощ в действията ви! Обърнете внимание на самочувствието си, за да не попаднете в абсурдни ситуации, след които ще се окажете с празни джобове! Поемете от позитивно настроените хора, около вас!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес в никакъв случай не бива да се отпускате, дори за секунда, всичко върви прекалено бързо и може нещата да се обърнат срещу вас. Очертава се сложен ден, но обърнете внимание на себе си, огледайте се в огледалото и решете, кои излишни натрупвания от празниците не желаете, след което се отправете към фитнеса!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес имате енергия и желание за всичко, което има допирна точка с вас! Бавно, но сигурно влизате в кожата си, а това ви дава добър настройка за предстоящите ви събития. Започвате все по-бързо и качествено да вършите работата си, което е предпоставка за повишение или други професионални успехи!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта