20.03.2014 – Дева – Успокоете излишните страсти!

20.03.2014 – Дева – Успокоете излишните страсти!

Мнениеот FramarModKalina » 20 Мар 2014, 10:59

ОВЕН (21 март– 20 април)
По-голямата част от денят ви ще бъде напрегнат. Опитайте се да запазите спокойствието си и мислите си. Не се разсейвайте, за да постигнете бързи и качествени резултати. Впрегнете всичките си усилия и ще приключите с всичко навреме. Не се притеснявайте, покрай много задачи няма да усетите кога се е изплъзнал и този ден!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес намирате пътят към сърцето на любимия. Бъдете внимателни, за да не се окажете твърде романтични или пък съвсем безчувствени, намерете златната среда! Денят е добър за всички работещи, като се очакват успехи най-вече при приключване на отдавна започнали дела!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Денят започва интересно с разговори, които ще ви оставят без думи. Не се опитвайте да разберете хората, тъй като рядко е възможно това щастие. Днес за пореден път си задавате въпроси за бъдещето, на които малка част от вас ще могат да си отговорят. Не мислете толкова, а се впуснете през глава в живота!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес се отнесете по-сериозно със задълженията си на работното място, в противен случай ще се окажете неудобни на ръководството. Ориентирайте се към важни проекти, които ще ви обезпечат финансово известен период. Учението днес ви се отдава, поемате извънредно много информация!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес задачите, които ви очакват не са малко, но ще бъдете достатъчно успешни, поради организацията, която ще създадете от сутринта! Не е време да се притеснявате от думите на шефовете си, тъй като за пореден път, просто не са в настроение. Вършейки съвестно работата си, няма да имате грижи!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Бъдете спокойни, днес напрежението може да ви изкара извън граници, така че да не можете да премерите правилно приказките си. Премереното и делово отношение ще ви донесе успех, на който рядко се радвате напоследък. Не залагайте на гръмки речи, няма да пожънете успехи с тях!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Дори и да сте имали планове да вземете почивен ден, звездите сочат, че приоритет би ви била работата в днешния ден. Не се притеснявайте, хубавото време и настроението ви ще се задържат на ниво. Ако усетите физическа нужда от почивка, направете го, наспете се добре!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес сте доста изнервени! Вероятността от сутринта да ви занимават с неприятностите на работното място, които не са ваша работа е огромна! Абстрахирайте се от заобикалящата ви среда, като си създадете своя, в която се чувствате най-добре, за да бъдете ползотворни на работното си място!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Отдавна ви глождят мисли и идеи, които искате на осъществите, но не е дошъл правилният момент за тях. Днес, обаче имате късмета, които сте чакали, поемете всичко в свои ръце, за да бъде такова, каквото сте си го представяли. Вечерта си починете добре и не се претоварвайте!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес го дайте малко по-отпускарско, не прекалявайте, тъй като всичко е даден момент ще ви се върне. Ще ви се струва странно да почивате на работното си място, но е добре за собствено удовлетворение да свършите нещичко. Бъдете отговорни към задълженията си, колкото и да не ви се иска това!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Не се втурвайте да правите излишни обобщения, насладете се на прекрасния ден и интересните събития очакващи ви в него. Не гледайте нещата от практичната страна, а се ориентирайте към други фактори. Бъдете благодарни за това, което имате и не се надявайте на много повече!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес съберете всичките си сили, остават два работни дни и въпреки пролетната умора, трябва да бъдете по-концентрирани и в добра работоспособна форма. Не се изненадвайте от много работа, която ви очаква, изминалите дни не бяхте особено ползотворни, с един замах можете да сложите всичко в ред, с малко повече мобилизация!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта