21.03.2014 – Везни – Денят ви се струва нереален!

21.03.2014 – Везни – Денят ви се струва нереален!

Мнениеот FramarModKalina » 21 Мар 2014, 10:41

ОВЕН (21 март– 20 април)
Добре е да обърнете внимание на здравословното си състояние и ако от сутринта не се чувствате добре, останете у дома, все пак днес е и ден на майстора! За съжаление, ако сте правили планове за петъчната вечер, ще се наложи да ги оставите на заден план!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес е добре да подберете най-важното за деня, като оставите всичко маловажно на заден план. Не е добра идея да се пренатоварвайте в петък, все пак ви чакат и голяма доза забавления, за които също се изисква енергия! Намерете малко време за усамотение, за да преразгледате приоритетите си!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Енергията ви е на привършване, разбираемо е след тежката работна седмица. Отделете си време в обедната почивка, за да излезете на разходка, така че да отдадете негативната енергия и да се заредите с положителна от слънцето! Получавате предложение за излет, които не трябва да пропускате!

РАК (22 юни– 22 юли)
Имате мечти, за които сте чакали удобен момент? Днес, той настъпва, ще научите неща, които ви афектират и стимулират, за да постигнете нещото, за което няма защо да чакате! Вечерта получавате покана за щури забавления, не се замисляйте, просто се впуснете и се накажете по най- приятния за вас начин!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Положили сте огромни усилия за осъществяване на плановете си през изминалата седмица, днес сте възнаградени за тези си усилия! Отговорете си на въпроси, които отдавна оставяте да почакат, но бъдете бързи и внимателни, тъй като времето не чака! Направете най-доброто за себе си в петъчната нощ – починете от приятели или разпуснете с тях!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Бъдете внимателни в отношенията си с половинката! Не правете резки стъпки, тъй като леда под краката ви се оказва тънък и неустойчив! Не бъдете работохолик, а се оставете на приятни занимания, не само в петъчната вечер, но и през целия уикенд! Опитайте се днес да излезете за обед от офиса и се порадвате на слънцето.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Денят днес ще ви се струва нереален и странен, не забравяйте, че сте късметлия и съдбата често ви подава ръка! Очаква ви натоварен ден на работа, но така пък ще мине много по-бързо! Не се опитвайте да впечатлявате колегите или близките, не забравяйте, че ви познават достатъчно добре!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Не бъдете прекалено доверчиви, въпреки милото държание на всички около вас. Мнителността не е хубаво качество, но наивността е още по-лошо, нека това да бъде мотото на деня ви! Вечерта се оставете в ръцете на приятелите ви, нека ви заведат на мястото, което те са решили!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Откровеността ви днес идва в повече на колегите и всички, от които сте заобиколени! Бъдете по-сдържани, не е възможно всички около вас да са ви приятни, но не го показвайте, тъй като е възможно да възникнат дразги, които няма да бъдат от полза! Направете специална петъчната вечер!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Не се опитвайте да правите чудеса от храброст на работното си място, разбираемо е да сте изморени, раздавайте го по-лежерно! Не се притеснявайте, че някой може да ви хване, всички са на вашата вълна, дори и шефовете! Стиснете зъби и направете планове за предстоящия слънчев уикенд!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Денят ще ви изненада с много приятни емоции и усмивки, почти няма да усетите как е минал работният ден, но направете така, че да свършите и малко работа, около забавлението, което тече около вас! Не се опитвайте да плувате срещу течението, оставете се то да ви води!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес проявявате характер, за които не са подозирали хората, които са ежедневно около вас! Инатът днес ви идва в повече и е възможно поради тази причина да имате неприятности, както с колеги, така и спорове с половинката си! Събитията около вас днес хвърчат едно след друго, опитайте се да ги поставите в граници, за да не ги изпускате!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron