25.03.2014 – Стрелец - Нека колебанието не ви обезсърчава!

25.03.2014 – Стрелец - Нека колебанието не ви обезсърчава!

Мнениеот FramarModKalina » 25 Мар 2014, 11:16

ОВЕН (21 март– 20 април)
Чувствате се изпълнени с енергия, въпреки мрачния ден! Опитайте се да запазите това настроение през целия ден, то ще ви помогне в много начинания, които сте започнали в началото на седмицата, продължавайки в това темпо ще успеете да ги завършите в най-кратки срокове!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Денят се очертава особено пъстър, не заради събитията в него, вие ще си го направите такъв, заради променливото си настроение. Обърнете внимание на вашите задължения и занимания, не се отнасяйте по работата на колегите ви, дори и да се опитат да ви прекъснат!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес се чувствате някак лениви, от ставането сутринта до вечерта нямате особена енергия, но пък сте настроени на работна вълна. Опитайте да се разсеете в обедната си почивка с приятен обяд с приятели или половинката си! Обърнете внимание на собственото си развитие, започнете курс по чужд език или пък нещо друго, което ви харесва!

РАК (22 юни– 22 юли)
Макар все още вторник се чувствате доста омаломощени, възможно е климатичните промени да ви оказват влияние, но не трябва да им се давате! Обърнете се към работата, за да забравите лошото си настроение, погълнати от ангажиментите, денят неусетно ще приключи и ще дойде време за приятна вечер у дома с любимия човек!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Твърдо сте се решили да започнете със сериозните си задължения, мрачното време ви вдъхва необяснима муза, която ще ви радва през идните дни! Въпреки огромното ви желание да сте сам, това няма как да стане реалност, но не се изнервяйте от чуждото присъствие, а мерете думите си, за да не се стига до конфликти.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Необяснимо напрежение днес тегне в главата ви! Пролетната умора може и да си казва думата, но нямате право на нея, щом сте се захванали с нещо важно и сте поели отговорност! Прекалената самонадеяност няма да ви помогне да пожънете, кой знае какви успехи, нито в личен, нито в бизнес план!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес е ден за компромиси, ако все още не сте се научили да ги правите днес е поредният опит, чрез който може и да пожънете големи успехи, които да ви бъдат от полза занапред. Ще се появи ненадейно ангажимент, чрез който ще запълните и малкото останало ви свободно време!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес ще се опитат да ви натоварят с организационна дейност, която не е ваша работа. Преценете времето, с което разполагате, за да разпределите ангажиментите си, така че да успеете да привършите с тях навреме. Не се опитвайте да правите невъзможното – възможно, всеки има граници!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Денят е прекрасен за стрелците, въпреки забързаността му се чувствате добре и на мястото си! Продължете вечерта си в същият дух, очаквайте самопризнания от ваши близки, за неща, които не сте и подозирали, че се случват около вас! Бъдете по-смели в решенията си, колебанието само ви обезсърчава!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Напрежението остава високо, както днес така и през идните дни! Чувствате се натоварени и е препоръчително да намирате достатъчно време за отдих. Домакинските задължения за част от вас са нещото, което им помага в разтоварването, поканете приятелите си на лека и здравословна вечеря!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Предразсъдъците ви дърпат стремглаво надолу. Време е да се освободите от тях и да започнете на чисто в новото си амплоа. Хората ще се чудят какво се случва с вас, но не трябва да сте притеснени от това, по-скоро се гордейте с това, какво сте постигнали!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес мрачното ви настроение е дошло и с мрачното време, добре е да не оставате за дълго затворени и да застоявате на едно място. Използвайте почивката си за бърза и освежаваща тренировка, която ще ви ободри. По този начин баланса между умствен и физически труд ще бъде добре за вас, тъй като ще ви развие!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта