26.03.2014 – Козирог – Поемете си глътка спокойствие!

26.03.2014 – Козирог – Поемете си глътка спокойствие!

Мнениеот FramarModKalina » 26 Мар 2014, 11:16

ОВЕН (21 март– 20 април)
Все по-трудно ви става да ходите на работа, да, можете да се успокоите, че е пролетна умора или чиста проба мързел, но звездите ви съветват да се отдадете на работния процес, не само заради финансовото ви състояние, но и ще се разсеете от проблемите създали се между вас с половинката ви!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Бъдете отговорни, организирани и по-мотивирани. Разбира се, за да има мотив трябва да се постараете първо да го създадете, днес звездите вещаят, че денят е добър да поискате повишение на заплатата ви.Налага се да поемете голяма част от задължения, които не са ваша работа, ето още една причина, която можете да изтъкнете!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес освен усърдна работа ви очаква и пътуване, за по-голямата част от представителите на зодията. Пригответе се, както психически, така и физически, тъй като може да се окаже по-дълго, от колкото сте си мислили. Впрегнете всичките си нерви и бъдете в очакване за интересни обрати.

РАК (22 юни– 22 юли)
Възможно е да сте станали жертва на натяквания от страна на колеги и клюки, които се разказват по ваш адрес. Най-разумната ви постъпка е да подминете всичко това с пренебрежение. Вършете съвестно работата си и не мислете, че това ще остане незабелязано!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Денят е пълен със ситуации, които ще ви изнервят! Добре е да не обръщате внимание на дребните душици, с които сте заобградени, а да общувате с хора на вашето по-извисено ниво! Днес късмета ще се усмихне на тези от вас, които са се заели с търсенето на допълнителни доходи!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Добре е да не обсъждате точно днес договори или други важни документи с партньори, с които до сега не сте работили. Добре е да отдадете вечерта си на любимия ви човек, прекарайте една романтична вечер, която дълго ще остане в съзнанието ви! Не се нагърбвайте с прекалени официални моменти, а на по-лежерни.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Възможно е да ви се наложи бизнес пътуване, което да отмени плановете ви за работата ви с офиса, не се разочаровайте от това, а по-скоро се мотивирайте, че ще можете да изпълнявате задълженията си от място различно от скучния офис. По време на път обмислете как да прекарате уикенда си най-приятно!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Проблемите ви в личен аспект могат да ви доведат до неприятни последствия и на работното място. Не е добре да пренасяте енергия и емоцията си от едното място на другото. Ако имате възможност тази вечер се постарайте да я прекарате на открито с приятели, това ще ви вдъхне положителна енергия и за следващия работен ден!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
От сутринта можете да се възползвате от изгодите, които ви дава денят! Колегите ви ще останат с отворени усти от знанията и уменията, които сте натрупали без те да са забелязали това! През целят ден се чувствате добре в кожата си, това се отразява и на емоционалното състояние, както и на самочувствието, което гордо демонстрирате!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Денят се очертава да бъде спокоен, независимо дали сте на работното си място или сте взели отпуск ще прекарате деня в релакс. Добре е все пак да се погрижите за здравословното си състояние, което напоследък сте занемарили, заредете се с високо витаминозни плодове и действайте!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Чувствате се добре и бодри от сутринта, ако все пак снощи сте легнали късно, можете да направите една лека тренировка, която ще ви разсъни, както и голяма чаша топло кафе! Днес се налага да бъдете особено внимателни и е много важно да не допускате никакви грешки, точно малките пропуски ще ви изядат главата!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес сте на вълна интелектуално развитие, време е да помислите как можбете да разнообразите професията и живота си, като подобрите знанията си в областта или поемете в нова посока, никога не е късно за това! В личен план се пригответе за макар и малка, но приятна изненада!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта