27.03.2014 – Водолей – Успехът е плътно зад вас!

27.03.2014 – Водолей – Успехът е плътно зад вас!

Мнениеот FramarModKalina » 27 Мар 2014, 10:49

ОВЕН (21 март– 20 април)
Денят се очертава като запомнящ се! Днес постигате заплануваните цели резултатите, които съпътстват това ще се окажат особено печеливши за вас! Трудностите, които са ви амбицирали да постигнете желаното ще ви съпътстват, но само и единствено с тази цел – още повече успехи!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес е добре да ограничите бизнес запознанствата, тъй като разговорите могат да се сведат до не толкова добра насока за вас. Очаквайте покровител, които ще ви помогне да осъществите плановете си, които ще донесат достатъчно успехи, за да удовлетворят и двама ви!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес промяната не е във ваша полза. Добре е да разнообразявате, но звездите не вещаят добри попадения в този ден, нито в професионален, нито в делови план. Днес завършете всичко старо и се отървете от енергията му, а утре започнете наново, това ще се отрази като един вид презареждане!

РАК (22 юни– 22 юли)
Подобряването на концентрацията през днешния ден ще ви бъде от огромна полза! Днес сте някак романтично настроени, разсеяни, точно заради това се предпазвайте от грешки и бъдете внимателни, ако се намирате зад волана! Вечерта се насладете на физическо натоварване, след което ще се почувствате като нови!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес стечението на обстоятелствата около вас, може да се опитат да ви затруднят, но не отстъпвайте по никакъв начин. Стремежът ви към поставените цели може да се окаже прекален, бъдете внимателни и правете всичко в норма, като сте коректни и постоянни в начинанията!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес не се чувствате в необходимата добра кондиция, изнервените сте и мрънкащи. Поради тази причина критиките, които отправяте може да са напълно безпочвени, дори обидни! Трудностите, които ви се изпречват могат да се окажат непреодолими, заради това ги оставете за друг ден, в който ще сте по-ползотворни!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Обмислените и по-отговорни постъпки днес ще ви придвижат до целта, все пак бъдете по-внимателни в общуването и не разочаровайте шефовете си, тъй като ще ви се наложи да проведете освен всички планирани разговори, така и някои допълнителни.

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес рисковите начинания могат да се окажат доста неуспешни! Бъдете внимателни и не давайте заеми, но и не вземайте такива! Работата ще ви спори и с добро настроение ще бъдете през целия ден, ако вършите всичко отговорно. Поддържайте настроението си и повечето задачи ще се покажат успешни!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Вашите претенции вече идват в повече на заобикалящите ви, както на семейството, така и на работното място. Заемете се сериозно с работата си и оставете всичко на заден план, инициативността, която проявите ще се окаже завидна за част от колегите ви! Отношението ви към ръководството може да се окаже водещо!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес съдбата ви закриля безпрекословно! Не прибързвайте с решения, а карайте по-внимателно с всички решения, които сте взели на момента. Успешно приключвате проблемите изискващи прибързано решение, някак на късмет! Избягвайте елементарни грешки, които ще ви донесат известни проблеми!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес успехи ви преследва! Изненадващи приходи на работното място са възможни, но помислете до колко заслужени са. През втората половина на дена, очаквайте важни разговори хора, които могат да ви донесат бъдещи успехи. Не разчитайте на никого, доверете се на интуицията си в общуването!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Добре сте стабилизирали позициите си на работното място! Не се поддавайте по чуждото мнения, което може да ви разколебае и впоследствие да развали постигнатото! В личен план се радвате на спокойна връзка, която от време на време има нужда от разчупване, а това време е настъпило днес!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта