31.03.2014 – Овен – Работата ви избавя от лошото настроение!

31.03.2014 – Овен – Работата ви избавя от лошото настроение!

Мнениеот FramarModKalina » 31 Мар 2014, 09:54

ОВЕН (21 март– 20 април)
Бъдете внимателни с понеделнишкото си лошо настроение, не се опитвайте да влияете на хората около вас! Концентрирайте се в работата си, за да се отървете от негативните мисли, опитвайте се да отвръщате подобаващо на милите жестове на колегите ви!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Имате желание за срещи с нови и вдъхновяващи ви личности, едва ли това може да се случи точно днес в работния понеделник, но хванете автобиографична книга на някой истински титан в област близка до вашата, музата ще ви залее моментално! Нестандартен жест към половинката ви със сигурност ще разчупи леда!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес комуникативността ви отлична, това радва, както вас, така и околните, най-вече семейството ви, тъй като все по-трудно се осъществява каквато и да било връзка между вас! Опитайте се да не бъдете резки в общуването, това ще ви помогне и на работното ви място!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес се чувствате особено значими поради засиленият интерес към вас, добре е да се научите да бъдете умерени в издигането на акциите ви! Приятните емоции днес зависят изцяло от вашето настроение, повишете и това на колегите се като просто задържите усмивката си през целия ден!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Очаква ви предложение за работа, което сякаш ще се спусне от небето. Правите особено впечатление с добрата си комуникация и с умерената си критичност. Обадете се на стар приятел, с който не сте имали възможността да общувате скоро, ще ви помогне да сверите часовника си спрямо него!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Първата ви работа за днес трябва да бъде свързана с оформянето на документи, които дълго ви бавят работа, която се оказва важна за вас. Не се връзвайте на хорски приказки, тъй като могат несъзнателно да ви обърнат и навредят. Бъдете отговорни на работното си място, не вършете лични ангажименти в работно време!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Заредете понеделнишкото си настроение със събраните сили от уикенда! Очакват ви приключения, които са непредвидени, но пък приятни! Чрез тях се опитайте да се отървете от натрапчивите неприятни мисли, които ви глождят! Обърнете специално внимание на приятел, който се нуждае от моралната ви подкрепа!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Първосигналните и самостоятелни реакции и действия могат да ви навредят! Отърсете се от мислите за приятните почивни дни, защото е време за по-сериозни занимания! Не позволявайте на колегите си да налагат мнението си, когато става въпрос за вашата работа и задължения!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Натрупаните негативни емоции на работното място днес ще се излея именно там, но за щастие ще се бъдат трансформирани в работа! Приемайте спокойно случващото се около вас и се помъчете нищо да не ви засяга, вършете съвестно работата си и отстоявайте правотата си!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Не бъдете груби с хората, които се опитват да ви засенчат! Не забравяйте, че всички се опитват да се издигнат по един или друг начин, затова се отнасяйте както подобава с тези, които заслужават! Невероятното качество, което притежавате, да запазвате контрол над себе си и по този начин над ситуацията, днес ще ви бъде от голяма полза!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес равновесието трябва да ви води, внимавайте, за да не се пренатоварите или пък да не се окажете мързелуващи! Вземате инициативата във ваши ръце, но със сигурност това няма да се понрави да всичките ви колеги, спречкванията няма да ви бъдат от ползва! Обадете се на семейството си, ако нямате възможността да се видите с тях!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес успехът ви се гарантира, при едни навременни действия от ваша страна! Време да започнете да се усещате, когато трябва, за да не се окаже, че отново са ви взели плячката под носа! Разчитайте на интуицията ви, която с времето става все по-силна и се оказва основен помощник във всяко начинание!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта