01.04.2014 – Телец – Невероятно самоуверени!

01.04.2014 – Телец – Невероятно самоуверени!

Мнениеот FramarModKalina » 01 Апр 2014, 10:19

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес е много важно да бъдете коректни към хората, с които ще се сблъскате през деня! За да не ви изиграе лоша шега вашето самочувствие е добре да слезете на земята и да бъдете малко по-човечни! Но не се предоверявайте дори и на близки хора, днес повечето са шегаджийски настроени!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Самоувереността, която от известно време ви се иска да е малко повече, днес ще ви връхлети. Добре е да бъдете внимателни с това, което показвате, тъй като е със сигурност ще привлечете завистливите погледи на недоброжелатели. Отделете на партньора си една спокойна вечер и не се сърдете на шегите му, с които ще се опита да ви развесели!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Стимулът ви за работа днес е във върхов момент. Работете усърдно, за да не се притеснявате, че ще изтървете сроковете, ако утре не се чувствате в кондиция за работа! Вечерта се отдайте на веселие, излезте с приятели или се вижте със семейството си, имате нужда да сте около хора, които са загрижени за вас!

РАК (22 юни– 22 юли)
Имате нужда от почивка, но е добре да се концентрирате и да свършите възможно повече работа. Смяната на времето ви се отразява, но до края на седмицата би трябвало да сте в кондиция. Днес шегите в офиса не са уместни, тъй като може част от тях да се окажат истина!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес е добре да бъдете внимателни с шофирането, по възможност не сядайте зад волана, а се доверете на ваш приятел! Денят е добър, за да се оставите в ръцете на близки до вас хора, трябва да знаете, че няма да останете излъгани, но не възлагайте своите задачи на колегите си, не е особено коректно!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Доверете се на интуицията си! Днес ще се озовете в една компания с интересни хора, от които ще можете да вземете много, стига да отсеете ценното в тях! Не забравяйте, че не можете да сте на едно мнение с всички, затова опитайте да погледнете от всички възможни гледни точки!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Радостта днес идва със слънцето, макар и облачно от време на време, денят се очаква да бъде успешен за везните. Известни колебания можете да изпитате относно чувствата към половинката си, но не забравяйте, че може и да сте афектирани от постъпка, която не ви засяга пряко и не трябва да имате повод за притеснения!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днешния ден за вас ще бъде специален! Бройката на ухажорите ви расте, заради това трябва да бъдете внимателни, какво показвате, за да не се получат конфузни ситуации. Не се притеснявайте на отказ това може да ви сближи и да изградите едно стабилно приятелство!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Време е да се отдадете на спокойствие и смело да подхождате към неудобните ситуации, в които се опитват да ви поставят. Не хабете излишно нервите си, за да сте свежи и с усмивка, когато се приберете, очаква ви изненада, която допълнително ще повдигне настроението ви!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес извличате най-доброто от всяка ситуация, това е завидно умение, което ви предоставя по-широк спектър за вашите възможности. Не се възмущавайте на черногледите си колеги, те никога няма да ви разберат и ще останат все така нещастни. Вечерта направете специална – отидете на ресторант или се занимайте с нещо приятно за вас у дома.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Време е да развихрите въображението си! Всички, което ще се опитате да постигнете ще стане благодарение на него. Не забравяйте, че всичко, което желаете се постига и с труд и не омаловажавайте фактора – съдба! Подарете си нещо, от което имате нужда отдавна!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес бъдете внимателни и наблюдателни. Минавайте без много напрежение през трудностите на деня и наблегнете на спокойствието, което ще ви донесе повече усмивки. Жалко е, че имате нужда от почивка, а е едва вторник, колегите ви много биха изгубили, ако се окажете в отпуск, затова можете да предприемете някакъв вид арома или друга терапия!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта