08.04.2014 – Везни – Раздавате се докрай!

08.04.2014 – Везни – Раздавате се докрай!

Мнениеот FramarModKalina » 08 Апр 2014, 10:06

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес трябва да бъдете особено предпазливи. Възможно е на работното ви място да се появят манипулатори, а вие да не осъзнаете това навреме, поради тази разсеяност от ваша страна може да се очакват доста неочаквани проблеми! Запазвайте мнението си, знайте, че ще бъдете по-полезни за шефовете и себе си!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес сте устремени към успеха и към завладяването на нови хоризонти и проекти в работата си. Единственото важно към момента е да запазите ценното търпение за деня , тъй като то ще допринесе за успеха ви, не само в професионален, но и в личен план!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Важно за вас е да обърнете по-специално внимание на партньора си! Денят е предвиден за удоволствия в приятната и уютна обстановка на дома, но не забравяйте, че трябва да работите по-упорито, за да се докажете не само пред близките си, но и пред себе си!

РАК (22 юни– 22 юли)
Имате важно въпроси за решаване, които не търпят отлагане през днешния ден, не оставяйте и днешната работа за утре, тъй като отлагането на проблемите може да ви изиграе лоша шега! Денят е добър ако имате известни неразбирателства и спорове у дома, тъй като всичко с кратък и спокоен разговор може да бъде решено!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Бъдете внимателни в търсенето на нов партньор, днес може и да не пожънете големи успехи и да се окажете силно разочаровани! Концентрирайте се върху работата си може да избегнете негативните емоции на деня и без това днес той ви се е усмихнал във всички аспекти!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес сте склонни да се подадете по чужди мнения и решения, които да се окажат не толкова добри за вас, бъдете внимателни да не се увлечете прекалено, така че да си навредите заради благото на колегите ви! Добре е да вложите по-глобален поглед върху нещата!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Имате много какво да дадете на колегите и заобикалящите ви хора! Раздавайки добротата си е възможно да не се върне точно това като бумеранг, не всички за като вас, а това лесно може да ви нарани! Не се тревожете, че не намирате точен изход за всяка ситуация, всичко се нарежда с времето!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Денят се оказва особено труден за вземане на решения, които може и да не са най-правилните, но за сега ви изглеждат за идеалният изход! Днес е по-добре да не правите резки завои в мнението си и да останете пасивни, като се пуснете по течението!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес най-лошата шега, която можете сам сами да си изиграете е да се опитате да се промените заради хората, които ви заобикалят или обстоятелствата, в които ви поставят! Днешният ден се очертава да бъде спокоен и по-лежерен, но е добре ако се изисква по-стегнато отношение работата ви, да го получи!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Новините, които днес ще получите свързани с нови ангажименти е възможно да ви зарадват, особено ако не ангажират част от почивните ви дни. Решението дали ще приемете ги приемете си остава ваше и никой няма право да ви се меси в него, не се чувствайте длъжни, но не се отнасяйте и твърде скептично!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес ви очакват запознанства с интересни хора, както на работни срещи, така и на места, където не сте очаквали. Част от тях могат да ви бъдат от полза в бизнеса, а друга и в личното пространство! Съдбата е възможно да се опита да изпита твърдостта на характера ви, но не се поддавайте!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днешния ден се очертава да бъде интересен, но добре е да премислите позициите, които искате да заемете, както и досегашния си пост и да решите дали искате да го запазите. Ако се намирате в нова връзка е добре да се опитате да разчупите ледовете и да се отърсите от страховете си!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта