06.02 - 12.02.2017 - Седмичен хороскоп!

06.02 - 12.02.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 06 Фев 2017, 12:31

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще сте много активни и изпълнени с енергия. Ще завършите всичките си ангажименти и ще подхванете дори нещо ново. Работата ви няма да остане незабелязана и ще се откроите сред останалите. Препоръка за вас през следващите дни ще е да бъдете по-внимателни в отношенията с партньорите си, не бъдете прекалено резки с тях. Възможно е заради по-буйния си характер да постъпите необмислено и това да навреди на вас самите. Ако сте превъзбудени, по-добре изчакайте за момент, пребройте до 10 и тогава реагирайте, ако не искате да развалите партньорските си отношения.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Възможно е през седмицата, да усещате напрежение, от което няма да може се освободите и ще се сте постоянно неспокойни и с чувство на дискомфорт. Причината най-вероятно се корени в партньорските ви отношения. Начин за справяне с това неразположение и проблеми е да успеете да отделите време само за себе си и да се усамотите, това ще ви помогне да преодолеете критичния момент и да намерите решение във вас самите. Ако откриете себе си чрез медитацията, така ще успеете и занапред да се застраховате от подобни ситуации, защото ще сте способни да ги преодолеете. Отделете си време за разходки из природата, за да презаредите батериите.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Започвате седмицата в добро настроение и с бодър поглед към бъдещето, имате желание да планирате. Продължавате да сте концентрирани и в добра кондиция, което ще ви дава усещането за лекота и увереност. Лесно ще общувате с хората и ще разширявате кръгозора си. Пътувайте, срещайте се с нови хора, учете и като цяло обогатявайте хоризонтите си. Ако се възползвате от тези препоръки, наученото ще ви бъде от полза дълго време, ще сте мотивирани и ще постигате лесно целите си.

РАК (22 юни – 22 юли)
Периодът за вас е много ползотворен, що се отнася до комуникациите и отношенията ви с околните. Възможността да водите приятно разговорите ще ви помогне да установите добри отношения с хората около вас. Сега е и моментът, в който трябва да отделите време за себе си - погрижете се за вътрешния си свят. Доверете се на вътрешния си глас. Ще се чувствате добре и в дома си и в семейството си, както и грижата за най-близките ви ще ви носи удовлетвореност. В края на седмицата работете повече, но се и погрижете за здравето си, като изградите някои полезни за вас навици.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица трябва да направите промените в ситуациите, които не ви харесват и не ви удовлетворяват, без значение за коя сфера на живота ви става дума. Ако се чувствате зациклили в някаква връзка, време е да я прекратите, за да се освободите и да не продължавате този живот по навик. Сега е времето, в което може да се промените. Възможно е да ви занимават и въпроси, свързани с пари.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Слагате край на периодът, в който сте се чувствали зле и неразбрани. Време е за глътка въздух, сега ведро ще погледнете напред. Сега е времето да стартирате проектите, които сте отлагали. За вас работата ще е много важна през тези дни. Може да разчитате на преценката си, защото сега сте достатъчно спокойни и обективни, за да може да виждате случващото се правилно и да го анализирате. Перодът е добър за да получите нова квалификация, да започнете да учите, или да се възползвате от нова получена информация.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица ще сте по-буйни и нетърпеливи в отношенията с партньорът си и е много вероятно да драматизирате излишно. Ако и партньорът ви е упорит и силен човек, то е много вероятно да се стигне до големи конфликти в отношенията ви. За да неутрализирате напрежението, трябва да гледате на света положително и да насочите енергията си към различни творчески дейности. Ако успеете да пренасочите енергията, занимавате се със спорт или други физически натоварвания, това ще ви помогне да се успокоите и да изгладите отношенията с половинката си.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Обърнете внимание на близките и познатите си през тази седмица, общувайте повече,срещайте се с интересни за вас хора. Може да посветите времето си и на учене. Имате енергия, така че я изразходвайте правилно, започнете да спортувате и да използвате физическата си енергия колкото можете повече.Внимавайте да не се появят конфликти между вас и колегите ви на работа. Концентрирани сте и лесно ще се справите със задачите, които имате, важно е да не действате прибързано и да не говорите без да помислите, за да не развалите отношения с важен за вас партньор.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Позициите на планетите ви дават възможност да премисляте повече, преди да действате, сега е времето, когато да обмислите добре постъпките си, а действията да оставите за по-нататък. Ако се чувствате неудовлетворени в личния си живот, или от приятелския ви кръг, сега е времето да излезете от тази ситуации. Премисляйте добре и тогава вземайте решения. По принцип сте импулсивни, но сега е времето да се възползвате от по-разумната ваша страна и да развиете търпението си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Периодът за вас е по-спокоен, опитайте се да обърнете внимание на вътрешния си свят. Важно за вас е да се вгледате в себе си, независимо от ангажиментите, които имате. Научете се да медитирате, за да подобрите концентрацията си. Ако успеете да извоювате търпение за себе си, ще се радвате на успешни начинания през целия период, особено в работата си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През новата седмица ще имате възможност за повече пътувания, затова се възползвайте, това ще ви помогне да подобрите комуникацията с околните и ще извлечете ползи от многото срещи и разговори. Добър период е за водене на преговори и подписване на нови договори. Може да започнете да учите нещо ново, да се занимавате с нещо интересно и перспективно, ще вниквате в същността на това, което ви вълнува. През тази седмица следвайте интуицията си, ще ви хрумват добри идеи, на които трябва да обърнете внимание, защото реализирането им може да ви донесе огромни успехи. Бъдете отворени и се захванете с ново предизвикателство.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Имате възможност да промените живота си и да направите необходимите и нужните ви равносметки. Огледайте хората около себе си и решете от кои имате нужда в живота си, огледайте и начина си на живот, освободете се от това, което не ви носи щастие. Бъдете внимателни, защото отново има риск да се възползват от добрината и емоционалността ви. Научете се да пазите личното си пространство. През тази седмица интуицията ви ще бъде силна, доверете й се, особено в работата ви.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 06.02 - 12.02.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lyomi » 06 Фев 2017, 13:12

Хубав месец започна, дано и седмицата да е хубава! :smile:
Lyomi
 
Мнения: 296
Регистриран на: 28 Окт 2013, 16:03

Re: 06.02 - 12.02.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот qwerryyy » 07 Фев 2017, 11:17

Lyomi написа:Хубав месец започна, дано и седмицата да е хубава! :smile:

Имайки предвид, клко ми беше тежък януари, големи надежди давам на февруари:D
Аватар
qwerryyy
 
Мнения: 1134
Регистриран на: 24 Фев 2015, 21:03


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron