20.03 - 26.03.2017 - Седмичен хороскоп!

20.03 - 26.03.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 20 Мар 2017, 12:35

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица проявявате силна воля и целеустременост. Бъдете активни и следвайте целите си, но все пак не бъдете лекомислени и нетърпеливи. Трябва да изчаквате най-подходящите моменти да се случат нещата, вместо да избързвате. Въпреки че през тази седмица ще сте много активни, не е добре да вземате важни решения, а е добре да си направите предварително равносметка и добре да премислите и да оставите решенията за по-нататък. В работата си бъдете прецизни и изпипвайте в детайли това, което вършите. Бъдете сериозни и не се разсейвайте и всичко ще бъде наред.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица е възможно да изпаднете в проблемни ситуации в работата си, но и да имате и някои здравословни проблеми. Важно е да обръщате по-голямо внимание на емоционалното си спокойствие и да се грижите добре за здравето си, почивката и спокойствието ще ви помогнат да бъдете и по-здрави. Следващите дни сте активни, изпълнени с вдъхновение, намерете къде да вложите енергията си. Ако се занимавате с творчество тази седмица ще е много ползотворна за вас, използвайте енергията си да създавате, но не бързайте с изявите. Продължавайте да премисляте това, което ви се случва и да анализирате отношенията, които имате. Отговорете си на въпроса какво искате, а моментът за действие ще е след няколко седмици.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица за вас ще е по-скоро изпълнена с вътрешно вдъхновение, отколкото с реална активност. Замислете се какво се случва около вас и се обърнете към самите себе си, за да откриете какво се случва в душата ви. Следващите дни в работата си трябва да премислите отношенията с хората от най-близкото ви обкръжение и да се разделите с тези, с които не гледате в една посока на успеха. Грижете се за здравето си, най-вече емоционалното, почивайте си повече и избягвайте напрежението, за да може и нервите ви да се балансират. Дори и да попаднете в по-напрегната ситуация се опитайте да издържите това, което ви се случва и да потърсите причините и поуките от създалата се ситуация.

РАК (22 юни – 22 юли)
Време е да обърнете внимание на човека до себе си, да пътувате и да подновите връзката си, да споделяте общи интереси и да намерите начин да подновите отношенията си. Сега не е време да подписвате важни договори или да преговаряте, изобщо избягвайте да вземате каквито и да е важни решения, или да участвате в разговори, които ще ви представят в лоша светлина. Трябва да не приемате нещата лично и да не се засягате. Приемете, че всеки реагира различно и не се натоварвайте с чуждия негативизъм. След средата на седмицата е време да сте по-отговорни и да планирате всичко, което ви засяга. Стойте далеч от драми и се стремете да наблюдавате това, което се случва обективно и спокойно.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Започвате нов период, в който ви очакват нови решения, инициативи и проекти. Може да започнете да учите нещо ново, да пътувате и да създавате нови контакти. Разширете кръгозора си по различни важни въпроси и ще успеете да постигнете много, а това може да се отнася за работата ви или личния живот. В работата си бъдете колкото се може по-ясни и категорични, дисциплинирани и целеустремени. Следващите дни ще сте много независими и ще започнете да реализирате своите цели и да удовлетворявате желанията си. Ще намерите и посоката, в която искате да се развивате и ще разберете какво е това, което искате от живота си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Важното е през тази седмица да вземете решение да приключите всичко, което се е изчерпало, било то служебни ангажименти, взаимоотношения или друго. Трябва да дадете път на новите неща в живота ви. Лесно ще преминете през този период на промяна, но е добре да си помагате и с различни духовни практики. Стремете се да научавате по нещо ново и различно, да пътувате, да обогатявате възгледите си. Постарайте се всеки ден да имате различни предизвикателство пред себе си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Внимавайте тази седмица да не попаднете в конфликтни ситуации у дома, както и е добре да бъдете по-спокойни на работа. Най-добре е да не драматизирате и да не се оставяте на емоциите да ви владеят. Средата на седмицата се опитайте да намерите време за почивка и любими занимания. Срещнете се с хора, които ви карат да се чувствате добре, а и обърнете внимание на навиците си и преминете към по-здравословен живот. Ако следвате препоръките ще се почувствате заредени с енергия и ще намерите баланс и покой. Опитайте да се да пречистите от негативната енергия и наистина да промените начина си на живот, за да може да се радвате на здраве, а не да се притеснявате от стрес и болести.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица имате възможност да подобрите партньорските си отношения и да внесете разнообразие в тях. Въпреки доброто си настроение, внимавайте да не приписвате на другите качества, които нямат, за да не се разочаровате. Не вземайте решения импулсивно. Началото на седмицата се отдайте на учене, срещи и нови запознанства, следващите дни внимавайте да не попаднете в конфликти, особено с хората от семейството си. Последните дни е добре да си почивате и да се занимавате с любимо хоби или със спорт.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица отделяйте повече време на дома и на семейството си, ако имате възможност останете вкъщи, за да се заредите с енергия, а и да премислите това, което ви предстои. Трябва да вземете решение по кой път искате да поемете и какво искате да се случва в живота ви. Не пренебрегвайте близките и приятелите си, а ги включете в реализацията на бъдещите ви проекти. Сега е моментът за задълбочени анализи и равносметки. Спортувайте и се занимавайте с любимото ви хоби.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица отделете време за партньора си, постарайте се никой да не ви притеснява, за да се усамотите и да видите на къде вървят нещата. Ще разберете и вие както искате от връзката си и вашия партньор. Ако имате възможност тази седмица пътувайте и се сращайте с различни хора, опита и информацията, която може да получите от тях ще са ви от полза. Възможно е през тази седмица да сложите край на някои връзки с хора, които ви карат да се чувствате зле, а също така ще успеете да решите стари нерешени проблеми.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
И през тази седмица ще ви занимават финансови въпроси и такива, свързани с работата ви. Ако имате намерение да се издигнете в работата или да започнете някакви проекти, сега е времето да планирате нещата. Внимавайте да не възникнат конфликти в работата ви. Опитайте се да запазите спокойствие през тази седмица. В първите дни на периода е добре да обърнете внимание на приятелите си и да намерите време да останете насаме със себе си, за да се заредите с енергия. Отделете време за почивка, имате нужда от отдих, за да подобрите емоционалното си състояние.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
При вас започва период с инициативи и промени. Те могат да се случат както в личен план, така и във всяка една сфера на живота ви. Вие се променяте, така се променя и всичко покрай вас. През тази седмица ще сте много активни и решителни, ще успеете да стартирате някои нови проекти. Единственото, което може да ви създава проблеми е, ако вземате импулсивни и окончателни решения, които могат да ви накарат да се върнете назад. Най-добре е тази седмица да направите равносметка на къде отивате и дали сте доволни от това, което се случва покрай вас, премислете и на къде трябва да тръгнете, за да сте удовлетворени и да постигнете желаното от вас.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 20.03 - 26.03.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот klarissa » 20 Мар 2017, 14:43

Време е за успокоение и равносметки, за който има нужда от тях :)
klarissa
 
Мнения: 133
Регистриран на: 17 Мар 2017, 15:57

Re: 20.03 - 26.03.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот svetlozara » 20 Мар 2017, 15:33

"Внимавайте тази седмица да не попаднете в конфликтни ситуации у дома" - ако си бях пропчела хороскопа 1 час по-рано, нямаше да се скарам с приятеля ми :lol:
svetlozara
 
Мнения: 729
Регистриран на: 18 Юни 2015, 12:14


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта