10.04 - 16.04.2017 - Седмичен хороскоп!

10.04 - 16.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 10 Апр 2017, 11:15

ОВЕН (21 март – 20 април)
Време е през тази седмица да се посветите на вашите бизнес дела, действайте по задачите, които имате и по проектите, които сте стартирали. За вас е важно да бъдете търпеливи и последователни. Направете някои равносметки и премислете партньорските си отношения и намеренията, които имате спрямо партньорите си. Време е да приключите стари отношения, които не ви носят всичко. Внимавайте с подписването на договори и воденето на преговори, както и сключването на важни сделки, по-добре да ги отложите за по-благоприятно време. Почивните дни прекарайте със семейството си в спокойна обстановка, това ще ви помогне да презаредите батериите.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица трябва да сте внимателни с партньорските отношения. Не вземайте крайни решения и не бъдете импулсивни. Времето е подходящо да приключите стари дела, но не и да започвате нещо ново. Ако се налага да подпишете някакъв договор, прочетете го няколко пъти преди да сложите подписа си. Препоръката за вас през следващите дни е да не се набивате много на очи, бъдете внимателни и не се претоварвайте, но и трябва да свършите работата си, а не да се оставяте на мързела. Бъдете търпеливи през следващите дни, това ще е от полза за самите вас.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица вашата планета Меркурий навлиза в ретроградна фаза и за вас това означава, че следващите седмици няма да са особено подходящи за сключването на важни сделки, подписването на договори, както и да правите по-големи покупки. Най-добре е да погледнете назад в миналото, да анализирате случилото се и да прецените собствените си постъпки. Това ще ви помогне да разчистите миналото и да продължите напред, уверени и освободени. През този период е много важно да работите върху самите себе си, да подобрите начина си на живот. След това вече може да преминете напред и да направите желаните от вас промени. Намирайте време за разходки сред природата.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица от вас се иска да обърнете внимание на баланса в отношенията с любимите си хора, да се постараете да бъдете спокойни и уравновесени без да се влияете от емоции. Трябва да се отърсите от своята крайност в решенията, добре да преценяте какво ви се случи, да стоите далеч от ситуациите, които не ви вълнуват пряко и да не давате оценки, така само ще вземете най-добрите решения. Средата на седмицата обърнете внимание на работата и на здравето си. Важно през тази седмица е да не подписвате важни договори, не правете и големи покупки. Добър период е да се срещате с нови хора и да разчистите отношенията с хората от миналото ви.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица е възможно да е много емоционална за вас и да промени коренно партньорските ви отношения. Трябва да бъдете внимателни и да не вземате импулсивно решения. Внимавайте и в работата, за там предупреждението е същото. Тази седмица е добре да приключите старите с това, което не ви носи вече удовлетвореност и успехи. Каквито и решения да вземате трябва да сте много спокойни и хладнокръвни, както и да преценяте ситуацията от различни страни. Очаквайте неразбирателства, както в дома ви, така и е работата ви. Цялата седмица за вас ще е много напрегната и не е добре да подхващате различни инициативи.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица трябва да анализирате себе си и да прегледате убежденията си. Ако пътувате или се срещате с някакви хора, предпочетете местата и хората, които вече познавате, не е време за нови запознанства и изследването на каквото и да е ново за вас. Опитайте се, чрез срещите с хората да изясните някои неща за вас и ситуации от миналото си. Не е моментът за важни сделки и подписването на договори. В работата ви очаква възможност да станете по-самостоятелни, но внимавайте, за да не се въвлечете в конфликти на работното място.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица сте настроени по-романтично, възможно е да си припомняте минали отношения или приключени връзки. Ако сте необвързани, тази седмица не е добре да започвате нова връзка, а по-добре изчаквайте. Следващите дни е добре да премислите това, което ви се случва в момента, да промените нещо в себе си и в случващото се около вас. Разчистете всичко ненужно около вас, за да освободите място за новото, което предстои. Не е сега времето, в което да подписвате договори и да сключвате сделки, а ако планирате започването на нова работа, по-добре изчакайте.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Време е за анализиране на партньорските отношения, да изясните ситуациите, в които сте въвлечени. Периодът е добър за прочистване, било то духовно или физическо. Обърнете внимание на здравето си през следващите дни. Възможно е да се чувствате неудовлетворени и изморени през следващите дни и ще имате нужда да се освободите от ненужните неща. Важно е да не реагирате емоционално на това, което ви се случва, защото ще вероятността така да вземете грешни решения е много голяма. Заемете се с някоя духовна практика, това ще ви помогне да намерите спокойствие и баланс.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица и вие трябва да се обърнете към миналото си, да си направите някои равносметки на отношенията. Сега е времето да освобождаване от стари модели на поведение. В работата си ще сте активни, но внимавайте да не се претоварвате. Възможно е на дневен ред да се появят теми, свързани с приятелствата и с отношенията с любимите хора и това да доведе до конфликти. Най-добре ще е, ако насочите енергията си към нещо полезно. Занимавайте се със спорт и хобито си, това ще ви донесе положителни емоции и ще се освободите от напрежението.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица е възможно да се появят някои конфликти в отношенията ви с човека до вас, затова трябва да си направите някои равносметки и да анализирате случващото се между вас. Същото важи и за работата ви, моментът не е подходящ за нови инициативи, както и да започването на каквото и да е било нещо ново в живота ви. Трябва да изясните старите случки, да се опитате да изчистите всичко, което е останало недовършено. Време е да обърнете внимание на себе си да премислите всичко, което ви вълнува, не подписвайте нови договори и не сключвайте нови сделки.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През новата седмица е възможно да се случват някои неочаквани обрати в партньорските ви отношения. Най-важното е да не реагирате емоционално, а да про,вите разум и търпение. През тази седмица и вие като останалите зодии, трябва да се освободите от миналото, не трябва да вземате крайни решения. Ако пътувате постарайте се да не ходите на нови места. Внимавайте с покупките. През почивните дни намерете време да се отдадете на спокойствие и на половинката си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Обърнете сериозно внимание на здравето си през тази седмица, за вас е важно да запазите и физическото и душевното си спокойствие през следващите дни. Проведете разговорите, които са останали недовършени с хората около вас. Най-добре е да се обърнете към себе си и да се замислите какво искате да постигнете, как искате да се развиват отношенията ви и какво бихте могли да направите. Цялата седмица е време за равносметки и анализи, време да се освободите от ненужното, за да може през следващия месец, да има място за новото,което ви очаква.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 10.04 - 16.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот silver933 » 10 Апр 2017, 13:46

Писна ми от тея ретроградни планети, направоо... :pistoldouble: :pistoldouble: :pistoldouble: :roulette:
Аватар
silver933
 
Мнения: 2103
Регистриран на: 14 Ное 2014, 16:02

Re: 10.04 - 16.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Ваня Стойчева » 10 Апр 2017, 14:27

silver933 написа:Писна ми от тея ретроградни планети, направоо... :pistoldouble: :pistoldouble: :pistoldouble: :roulette:

Навлизаме от един период в друг, спроед Венера, не е добре да започваме нищо, според Меркурий е добре да погледнем назад. Кога ще действамеа тази година, направо не знам! :roll:
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта