17.04. - 23.04.2017 - Седмичен хороскоп!

17.04. - 23.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 17 Апр 2017, 08:58

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица е време да обърнете внимание на партньорските отношения - и лични и професионални. Като цяло може да сте спокойни за работата си и начина, по който се развиват нещата там, но все пак сега не е времето за нови договори и сделки. Продължете започнатото и обръщайте внимание и на най-малкия детайл. Ако нещо не става така,както вие искате, приемете случващото се спокойно и проявете търпение. Към края на седмицата отделете време за близките си и предприемете кратки пътувания.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През новата седмица ще бъдете по-ентусиазирани за работа и ще проявявате м ного инициативи. Добре е да вземете някои решения за себе си по отношение на вас самите и начина ви на общуване с околните, да се опитате да бъдете по-спокоен, да преценяте отстрани ситуациите и да бъдете по-спокойни в реакциите си. Сега не е подходящото време за покупки и подписването на договори, както и за важни пътувания. Не ходете на непознати места, ако планирате пътувания, нека са наблизо около вас и са ви познати. Не започвайте нова работа, оставете го за след няколко седмици. Обърнете внимание на здравето си и започнете да се занимавате с някакъв спорт.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Новата седмица не е подходяща за започването на каквото и да е било, независимо за коя част от живота ви става дума. Трябва да анализирате това, което ви се случва и да си направите някои равносметки и изводи. Не подписвайте договори и не започвайте нова работа, това може да ви донесе страшно много загуби. В края на седмицата ще усетите прилив на енергия и ще бъдете много по-активни. Внимавайте да не възникнат конфликти между вас и хора от обкръжението ви. По-добре е да намерите някакво спортно занимание, където да изразходвате енергията си.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица е възможно да се случат доста промени около вас - в приятелските ви кръг, или в екипа, с който раотите. Добре е да се грижите за здравето си, защото от него зависи и спокойствието ви. Не започвайте нови проекти, не подписвайте договори и не започвайте нова работа. Времето е подходящо да се занимавате с минали недовършени дела, както и да прекратите някои отношения. Добре премисляйте действията си. В работата си се доверявайте на интуицията си.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През новата седмица може да вземете някои добре премислени решения, свързани с вашата работа. Не е времето за започване на нова работа или за воденето на преговори, подписването на договори. Най-добре е да прилючите текущите си задължения. След средата на седмицата ще сте мотивирани да увеличите приходите си от дейността си, но премисляйте добре действията си. Хубаво е през тази седмица да се освободите от всичко, което ви тежи.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Може да сте по-активни в работата си, що се отнася до задачи и проекти, които сте започнали отдавна. Не е сега времето да започвате нищо ново. Заради ретроградността на Меркурий, не трябва да започвате нищо ново в която и да е било сфера от живота ви. Подготвяйте се добре за всяка задача, а в работата си проверявайте всичко. Не е време за важни разговори, за сключването на зделки и за големи покупки. Може да премислите възгледите си и да промените в себе си това, което не ви харесва.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Новата седмица е добра за вашите партньорски отношения и ако сте решили да пътувате в чужбина ще имате успех. Може да финализирате задачите си на работа, но е добре да не предприемате нови инициативи. Грижете се добре за здравето си, а за това ще ви помогне много спокойствието. Ако се занимавате с изкуство тази седмица ще имате добри резултати. След средата на седмицата внимавайте да не попадете в конфликти, както в личен план, така и в работата ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Започва период на трансформации и промени, ще се наложи да се разделите с нещата или хората, които ви носят повече неудовлетворение, отколкото щастие. Опитайте се да преминете възможно най-леко през всичко и да не отстъпвате от собствените си желания и преценки. Добре е да приемете, че всичко се променя и да довършите започнатото. Възможно е да се случат някои промени в работата ви. Ако планирате да започнете нещо ново, изчакайте поне още седмица преди да стартирате новите проекти. Грижете се добре за здравето си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Добре премисляйте новите дейностви, с които искате да се захванете. Добре е да изчакате до началото на май, за да ги стартирате и тогава ще постигнете по-голям успех. Внимавайте особено към края на настоящата седмица да не възникнат някои конфликти в отношенията. Бъдете гъвкави и се старайте да се адаптирате бързо към случващото се около вас. Промените са необходими, затова е добре да не се вкопчвате в нищо, за да може да продължите напред. През седмицата е добре да се виждате със стари приятели.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Новата седмица е добра за промени, както в дома ви, така и в контактите с хората около вас. Време е да прекратите неблагоприятните отношения, както и да се избавите от всичко, което не ви нос и радост. Не е подходящо време да се впускате в нови начинания, както и да започвате нова работа. И за вас е по-добре да се разделите с миналото и с това, което ви потиска, за да освободите място на новото, което предстои. Намирайте достатъчно време за себе си. Не се чувствайте изолирани, а пътувайте и се срещайте с любими хора.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През първите дни на тази седмица ще постигнете разбирателство и хармония в партньорските си отношения, възможно е да ги направите много по-задълбочени. Срещайте се със стари приятели, новите познанства и новите дестинации няма да са от полза за вас. не подписвайте договори и не водете важни разговори. У дома бъдете внимателни да не попаднете в конфликти ситуации.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Време е да направите някои равносметки в живота си, да анализирате партньорските си отношения, да проведете ясни разговори с хората, които ви направят, вместо да ви носят щастие. Изяснете докрай ситуациите. Времето е подходящо да се обърнете към себе си. Някои духовни практики ще ви помогнат да намерите своя душевен мир. Възможно е тази седмица да настъпят промени в работата ви. Ако искате да стартирате нещо ново, ще трябва да изчакате. Не подписвайте договори и не водете важните разговори сега.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 17.04. - 23.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Snejna » 18 Апр 2017, 10:30

До преди седмица Венера беше ретроградна, а сега Меркурий! Кой ли е следващият? Според всичко написано, ако слушам хороскопа си, скоро не трябва да предприема действия за реализация на плановете ми. Дано премине в близко време този период.
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: 17.04. - 23.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот dinkog » 18 Апр 2017, 12:52

Snejna написа:До преди седмица Венера беше ретроградна, а сега Меркурий! Кой ли е следващият? Според всичко написано, ако слушам хороскопа си, скоро не трябва да предприема действия за реализация на плановете ми. Дано премине в близко време този период.

До колкото успях да прочета бъдещето в мрежата, след около 2 седмици предстои времето, в което ще се спускаме в новите предизвикателства. Ако не ти е спешно, изчакай с плановете до тогава, аа ко не вярваш в суеверия и в хороскопи, може да действаш по проектите си винаги.
Аватар
dinkog
 
Мнения: 611
Регистриран на: 21 Мар 2015, 11:37


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта