24.04 - 30.04.2017 - Седмичен хороскоп!

24.04 - 30.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 25 Апр 2017, 09:30

ОВЕН (21 март – 20 април)
Обърнете внимание на здравето си и положете грижи в подобряването му. Започва една много активна седмица за вас, с повече срещи и делови разговори. Вършите всичко с лекота, бъдете гъвкави и не влизайте в излишни спорове. Проявете инициативност в работата си, но не правете все още големи крачки в тази насока. Добре е да премислите някои неща, които ви се случват в живота - както в личен план, така и в професионален. Премисляйте добре действията и думите си, бъдете подготвени за всяка ситуация, потърсете нужната ви информация.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Тази седмица сте романтично настроени, а към края на седмицата ще станете доста директни. Внимавайте да не се въвличате в драматични ситуации, не преувеличавайте нещата и приемете, че не всичко е само черно или бяло. Ако се занимате с изкуство, сега ще постигнете добри успехи в изразяването и в творчеството си. Цялата седмица е подходяща за духовни практики, като медитация. Обърнете се към вътрешния си свят и намерете отговорите, които търсите. В работата си може да блеснете пред околните с добри възможности. Решителни сте, което ви помага да поставите нови цели пред себе си. Най-добре е да реализирате новите идеи следващата седмица.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Все още е време, в което трябва да се обърнете към себе си, да анализирате действията си. Стремете се през тази седмица да разширите възгледите си, пътувайте до близки до вас места, времето е подходящо да научите нещо ново и да с еопитате да го приложите на практика. Започва седмица с повече активност и повече срещи. Внимавайте в разговорите с колеги и внимавайте да не се въвличате в конфликти. Не сключвайте сделки и шофирайте внимателно.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица е най-важна за вас кариерата и професионалната ви реализация, както и проектите, по които действате. Отделяйте достатъчно време за себе си, за да успеете да се презаредите. Колкото по-добре се чувствате сами със себе си, толкова по-добре ще се развиват и нещата покрай вас. Време е за медитации и духовни практики. Грижете се за емоционалното си здраве, както и физическото. Добре е да промените себе си към по-добро. Периодът е подходящ да си поставите нови цели на работното място, които да следвате. Не подписвайте важни документи и не започвайте нищо ново до началото на май, може да започнете подготовката на различни проекти, които имате в предвид.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Сега е времето за някои решения в професионалнен план, ще е добре да анализирате ситуацията, в която сте попаднали. Опитайте се да бъдете максимално спокойни, независимо положението около вас. Внимавайте, ако пътувате. Сега не е времето за подписването на договори, добре ще е да довършите започнатото, преди да захванете нещо ново. През периода е възможно да възникнат някои неразбирателства между приятелите ви, но ако сте достатъчно адаптивни, лесно ще преминете през случващото се.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Все още сте в пероид за равносметки и за да се вгледате във вас самите. Важно е да обърнете внимание на самите вас, защото това ще ви помогне да осъзнаете и вие самите какви сте. Ако искате да се освободите от негативното, сега е времето да го направите. Някои от вас може и да пътувате, но препоръката е да ходите на познати места. С каквото и да се занимавате може да постигнете успехи, ако се подготвите добре. Бъдете сериозни и отговорни, както и към вас самите, така и към околните.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През новата седмица пред вас отново важна тема ще бъдат партньорските взаимоотношения. Възможное да сте настроени романтично и да идиализирате другите. затова е добре да виждате хората около вас такива, каквито са. Към края на седмицата ще сте по-директни в изказванията си, но не драматизирайте. Периодът е подходящ да премахнете от живота си това, кеото не ви харесва, не се захващайте за старото, само защото ви е познато.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Периодът е подходящ за промени, може да изясните ситуации, в които сте попадали преди и да направите някои изводи за себе си. Освободете се от всичко, което ви дърпа назад и не ви носи радост. Може да направите някои равносметки и да подобрите отношенията с околните. Бъдете уверени и точно в желанията си. В работата си може да следвате добре премислени стъпки и да планирате. Скоро ще е времето, в което да се впуснете в бъдещи предизвикателства на работа.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Сега е подходящото времето да се опитате да постигнете баланс и хармояния със себе си. Обективно гледайте всяка ситуация, в която помагате, за да може да си осигурите най-правилното решение. По-добре е да довършите някои стари задачи, отколкото да започвате нещо ново. Добре е да стане по-инициативни в сферата на партньорските отношения, но внимавайте да не попаднете в конфликти, затова е по-добре да премисляте действията си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
В началото на седмицата може да проведете някои важни за вас разговори със семейството си. В работата си довършете старите задачи, които имате, а новото оставете за по-нататък. Добре е да работите и над себе си, да анализирате това, което ви се случва. Каквито и промени да сте предприели, направете ги, за да се освободите от миналото и да имате място за новите неща в живота ви. Скоро ще е времето, в което ще трябва да действате по новите проекти.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През новата седмица е възможно да се случат някои промени около вас, свързани с освобождаването ви от всичко ненужно. Това може да е и за отношенията с близките ви хора, както и заради финанси и бизнес. Може да ви дойдат някои добри творчески идеи, може да ги реализирате и на практика. Времето е подхдящо за обмисляне на това, което ви предстои и да решите какво точно искате да се случи в живота ви. Внимавайте да не възникнат конфликти с хората в дома ви. Насочете енергията си правилно.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Отново ще ви занимава темата за партньорските отношения. Важно е да погледнете към себе си и да се освободите от това, което усещате, че ви пречи. Времето е подходящо за равносметки и да погледнете в миналото. Най-важното е да сте честни със себе си. Скоро ще имате възможност да промените това, което е необходимо. Не позволявайте другите хора да ви влияят. Не се вслушвайте в лошото си настроение. Намерете подходяща медитация, която да ви отпуска. Все повече мислите за финансови реализации, скоро ще имате възможност да стартирате новите проекти.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта