01.05 - 07.05.2017 - Седмичен хороскоп!

01.05 - 07.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 01 Май 2017, 10:11

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще ви занимават въпроси, свързани с взаимоотношенията. Възможно е в някои ситуации да драматизирате повече от необходимото, но се опитайте да не бъдете много крайни. След средата на седмицата вече е време да стартирате начинанията, които сте планирали. Ако изпитвате напрежение тази седмица е добре да увеличите физическата си активност. Добре е да се разхождате в природата. Отделете време да бъдете сами със себе си. Добре ще е ако успеете през цялата седмица да запазите спокойствие. Много е важно, тази седмица да внимавате да не се захванете с много проекти, изберете един, който е най-важен за вас.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица отделете време за себе си и за вътрешното си спокойствие. Това трябва да се случва на тихо и спокойно място, където може да потънете в мислите си. Ако се занимавате с творчество ще имате добри успехи. Добре е да се занимавате с различни духовни практики. Седмицата е подходяща да довършите старите си задачи в работата, за да успеете да освободите място за новите си проекти.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През новата седмица са възможно промени в работата и във финансите си. Ако изпитвате някакви притеснения, помогнете си чрез медитации. Опитайте се да отделите достатъчно време, което да прекарате в тишина и спокойствие. След средата на седмицата нещата при вас ще започнат да се случват по-лесно и да се стабилизират. Дотогава използвайте времето за анализ на случващото се около вас. Ще се чувствате по-енергични, когато се захванете с новите задачи след 4-ти май.

РАК (22 юни – 22 юли)
В началото на седмица не е подходящо да действате прибързано и да предприемате рисковани действия. Обърнете внимание на здравето си, както физически, така и емоционално. В средата на седмицата може да проведете разговори, да пътувате и да бъдете като цяло по-активни. Отделете си време за релаксация и презареждане. През седмицата е възможно да попаднете в неочакани ситуации с пряителите ви, да заминете на път. Дори и да се случват непредвидени неща, не реагирайте импулсивно и крайно, а премислете добре ситуациите.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица е възможно в работата ви да настъпят промени, да попаднете в неочаквани за вас ситуации. Приключете със старите ангажименти, за да направите място за новите. През седмицата ще ви споходят някои интересни идеи. Всичко, което е ново за вас го предприемете в края на седмицата. При пътуванията и контактите с хората, бъдете внимателни и добре подготвени. Внимавайте с пряителския ви кръг, да не възникнат проблеми.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Добре премисляйте това, с което се захващате през тази седмица. Време е да сложите край на всичко старо, което ви дърпа назад и да освободите място за новите неща, които ще се случват в живота ви. След края на седмицата е време за нови начинания, да се запишете на курс или да започнете някакво обучение. Не действайте рязко и не бъдете импулсивни, това ще бъде голям минус за вас. Дории да сте по-напрегнати, намерете начин да се успокоите.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица на дневен ред излизат отношенията с партньора и колегите. Възжмоно е връзките ви да са драматични, но вие се постарайте да запазите спокойстивие. Ако се чувствате пренебрегнати е добре да се занимавате с някаква практика, която да ви помогне да се успокоите. Грижете се добре за здравето си и не позволявайте напрежението да ви завземе. Само така ще успеете да вземете най-правилните решения.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Време е за промени, затова е добре да премахнете всичко, което ви дърпа назад. През периода е възможно да попаднете на обстоятелства, които не се случват по план. Не драматизирайте излишно, а се опитайте възможно най-бързо да се нагодите към промените. В работата ви са възможни промени, затова не реагирайте импулсивно. Опитайте се да си осигурите спокойствие, за да може да вземете най-добрите решения.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Времето е подходящо за размисъл отностно вашата кариера. Стремесе се да реализирате добре ситсуацитеята и новите предложения, които получавате. В дома си ще се чувствате добре и ще успеете да постигнете разбирателство с хората в него, стига само да не преувеличавате в различни ситуации и не драматизирате излишно. Внимавайте да не възникнат конфликти в партньорските ви отношения.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица е възможно да се случат някои промени в дома ви. Същото се отнася и за работата ви и за финансите. Времето е подходящо за творчески дейности, пъхтувания и различни начини за отмора. Обръщайте достатъчно внимание на важните за вас хора. Седмицата не е подходяща за рискови действия, свързани с работа и пари. Погрижете се за здравето си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще се чувствате неспокойно. Разходките ще ви помогнат да се успокоите и да се заредите, така че го направете при първа възможност. Периодът не е подходящ за нови начинания, свързани с пари, трябва добре да обмисляте всяка своя сстъпка. В семействяото ви може да се въвлечете в конфликти, затова бъдете внимателни и се старайте да поддържате мира вкъщи.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Грижете се добре за здравето си, ако се чувствате напрегнати, може да си помогнете с различни духовни практики, както и с разходки из природата. До 4 май не започвайте нищо ново и избягвайте запознанствата. След това може да стартирате нещо ново, което ще ви донесе ползи. Не е подходящо сега времето да се впускате в рисковани финансови операции, през тази есдмица се въздържайте от такива решения.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 01.05 - 07.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот krasi_more » 02 Май 2017, 10:52

Не знам дали наистина влияят планетите и ретроградния Меркурий действа по някакъв начин, но сякаш от само себе си в момента не се случват никакви значителни неща около мен. По-скоро се очаква развитие по някои въпроси в началтото на следващата седмица. И на това, ако не му се казва късмет, то на кое? :mrgreen:
krasi_more
 
Мнения: 115
Регистриран на: 14 Мар 2017, 16:55

Re: 01.05 - 07.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Paladin » 02 Май 2017, 12:16

Изобщо не вярвам на тея ретроградности и истории с планетите. Правя си това, което ми идва от вътре без да се съобразявам. Чета си хороскопа от любопитство.
Paladin
 
Мнения: 109
Регистриран на: 19 Апр 2017, 09:33

Re: 01.05 - 07.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mon_ton » 02 Май 2017, 15:19

За мен пък е ритуал да си прочета всеки ден хороскопа, чете седмичен, месечен, годишен дори. Да си знам! Но истината е, че и аз не се съобразявам особено много. :mrgreen:
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта