08.05 - 14.05.2017 - Седмичен хороскоп!

08.05 - 14.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 08 Май 2017, 08:43

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще сте по-активни, ще разговаряте лесно, очакват ви много срещи и нови контакти. Внимавайте, когато договаряте всичко, което искате, за да не станете жертва на измама. Възможно е тази седмица да сте по-разсеяни и да губите лесно концентрация. Добре е да реализирате намеренията си за пътувания и учене, ако сте имали такива планове. В отношенията ви с парньорите лесно ще постигате разбирателство. Бъдете внимателни да не сте много емоционални и да не действате припрясно, ако бъдете търпеливи, отношенията ще се развиват хармонично.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През новата седмица е добре да изчакате малко с бизнес намеренията и финансовите си дела, защото сделките покрай вас ще са много неясни. Затова е добре да не прибързвате, а да изчакате с вземането на решения. Възможно е да изпитате желание за повече почивка и да се разсейвате по-лесно. Пътуванията извън страната и работата с чужденци ще ви донесат ползи. Грижете се добре за себе си и за емоционалния си свят. Прпез седмицата е възможно да сте по-нервни, затова е добре да се занимавате със спорт или други духовни практики, които да ви помогнат да намерите баланса.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще сте по-изнервени и ще изпитвате безпокойство. Добре е да се грижите за себе си и за собственото си психическо здраве. Занимавайте се със спорт или йога, за да успеете да се успокоите. Възможно е да настъпят някои промени в професионален план. Внимавайте да не възникнат някои интриги между вас и приятелския ви кърг. Добре е да учите и да разширявате мирогледа си, както и да насочите вниманието си към пътувания, учене или духовни практики. На работнотото място ще имате доста работа, затова е добре да сте по-концентрирани, за да приключите ангажиментите си.

РАК (22 юни – 22 юли)
До средата на тази седмица ще изпитвате голямо напрежение.Стремете се към баланс и спокойствие, анализирайте емоциите си и се опитайте да ги контролирате, вместо те да контролират вас. В професионален план и с приятелите ви са възможности някои недоразумения, затова е добре да не предприемате инициативи тази седмица. Началото на периода е добре да спортувате повече и да се занимавте с любимо хоби. В края на седмицата е време да обърнете внимание на партньорските отношения - и личните и професионалните.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица е възможно да се случат някои промени в работата ви, да ви споходят идеи и да участвате в нови проекти. Отделете повече време за спорт и за всичко, което обичате да правите. Не пропускайте да прекарвате време и с любимите си хора. Внимавайте с разговорите с приятелите ви, за да не попаднете в конфликти. Не избързвайте да разширявате контактите си през тази седмица, добре е да изчакате за нови запознанства.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще имате много идеи, някои от които много добри, затова помислете как да ги реализирате. Възможно е да пътувате и да се срещате с различни хора. Ако се чувствате напрегнати и изпитвате безпокойство добре ще ви е се отразят различни духовни практики. Внимавайте да не възникнат недоразумения в партньорските ви отношения, както и в работата ви. Добре е да владеете емоциите си и да се опитате да сте по-концентрирани през тази седмица.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През новата седмица не е добре да пътувате през граница, особено ако се отнася до работа, защото е възможно да не успеете да се разберете с хората, които ще срещнете там. Грижете се добре за здравето си - както физически, така и емоционално. Не е време да поемате рискове във финансов план. По-добре е да отделите време да премислите реакциите си в различните ситуации, в които попадате.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица е възможно да не успявате да се фокусирате и да сте по-разсеяни. По-добре е да се отдадете на вътрешния си свят. Избягвайте хазартните игри, защото по-вероятно е да загубите, отколкото да спечелите. В работата ви нещата се развиват така, както вие искате. Ако имате желание да промените нещо от живота си, сега е времето, в което да изградите план, как да се случат промените.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През новата аседмица е възможно да попаднете в недоразумения в партньорските ви отношения, както в личен план, така и в работата ви. Добре е да довършите задачите, които сте започнали и да премислите някои връзки от миналото си, да приключите с нещата, на които им е дошло времето. На работното ви място тази седмица се занимайте с рутинните си задължения. Положете грижи за здравето си. Ако се занимавате с творчество, много вероятно е тази седмица да ви споходят някои добри идеи, не ги подценявайте, а мислете как да ги реализирате.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще възникнат някои проблеми около вас, какво с хората от близкото ви обкръжение, ткаа и в работата ви. Седмицата не е подходяща за никакви бизнес сделки и влагане на пари в каквото и да е било. Почивайте си повече и се грижете за здравето си. С хората у дома си ще се разбирате лесно, въпреки че ви очакват някои промени. През тази седмица е добре да се занимавате с рутинните си задължения или да пътувате.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През новата седмица ще имате много идеи, добре е да обърнете внимание на всички, защото скоро ще им дойде времето за реализация. Възможно е да сте по-напрегнати, затова ще ви помогне спорта да успеете да балансирате. Моментът е подходящ да се освободите от старите неща, които усещате, че ви задушават. Направете промените, за които чувствате, че им е дошло времето. В дома си внимайте да не възникнат неразбирателства. Не е добро време за инвестиции, по-добре отложете тези неща за следващата седмица.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица не е добре да пътувате, както и за стартирането на нови проекти или курсове. Внимавайте много с финансите си, възможно е да изгубите сероизна сума пари, ако не сте внимателни. Необходимо е да се погрижите за здравето си. Може да си помогнете с разходки сред природата или спорт, медитация. Трябва да успокоите мислите си, за да успокоите и нервите си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 08.05 - 14.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Ваня Стойчева » 09 Май 2017, 10:54

Интересно е, че тази седмица очаквах хороскопа да е по-активен, а в същото време не е толкова деен, а пак има препоръки за спокойствие.
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24

Re: 08.05 - 14.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lisica » 09 Май 2017, 12:27

Ваня, просто действай, без да се съобразяваш с хороскопа! :) гаранция за успех е това, съдбата обича смелите!
Аватар
Lisica
 
Мнения: 1044
Регистриран на: 25 Мар 2015, 09:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта