15.05 - 21.05.2017 - Седмичен хороскоп!

15.05 - 21.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 15 Май 2017, 11:25

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица ще е добре да се посветите на пътувания, бъдете активни, срещайте се с различни хора. Ако искате да стартирате нещо ново, дойде времето и за това. Може да действате след средата на седмицата. Това се отнася и за подписването на различни договори и воденето на всякакви преговори, свързани с различни сделки. Подходящо време е и да се запишете на някой курс, или да научите нещо ново. Сега е времето и за бизнес срещи, пътувания по работа или далечни пътешествия с любим човек. През настоящата седмица всичко ще се вършите с лекота и лесно ще се нагаждате към промените, които се случват.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
След средата на седмицата настъпват периоди на по-засилена комуникация и активно общуване. Може да купувате различни неща, да стартирате нови проекти, да пътувате, подходящо време е за сключване на сделки и подписване на договори. Подходящо е и да започнете ново обучение. Все пак, въпреки че е време за промяна, не е добре да да правите промени в работата си, освен, ако не се касае за стари неща. Добре е да намирате време да оставате насаме със себе си, за да работите върху личността си. Препоръчва ви се да се занимавате с медитации или с вашето хоби.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Средата на седмицата започва нов период. Може да се захванете с нови проекти. Възможно е да бъдете по-малко инициативни, но пък ще успявате да вършите всичко, с което се занимавате много прецизно и задълбочено. Възможно е нагласите ви да станат по-практични. Бъдете търпеливи и спокойни, това ще ви донесе различни ползи. Пред периода е добра да се грижите и за здравето си, например променете някои от ежедневните си навици. Не прекалявайте с нищо и не изпадайте в крайности. Обръщайте достатъчно внимание на вътрешния си свят и на емоциите ви.

РАК (22 юни – 22 юли)
През новата седмица ще е необходимо да се погрижите за здравето си. Добре е да промените и режима си, както и навиците си. Препоръчва се да се занимавате с йога и с различни енергийни практики. Не е време да правите промени в работата си, по-добре ще е да се отдадете на максимум на това, което вършите сега и да финиширате започнатите неща. До средата на седмицата обърнете внимание на партньорските си отношения и на отношенията в работата ви. След това може да пътувате или да се развивате в друга посока.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица е добре да отделите повече време за постигане на целите, които сте си поставили. Бъдете спокойни и търпеливи, гледайте практично на нещата. Отделете време за разходки и срещи с приятелите ви. Бъдете внимателни, ако ви предстоят пътувания и срещи с хора от чужбина. Все още е възможно да настъпят някои промени в работата ви, помислете добре какво искате да запазите и от какво искате да се освободите, след това действайте смело в посоката, която сте поели.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
След сряда може да реализирате проектите си, да пътувате и да действате по интересите си. Възможно е да сте по-слабо активни, но пък ще бъдете по-смели да се заемете с дългосрочни ангажименти. През следващите дни ще се чувствате спокойни и уверени. Стремете се да разширите знанията си, да обогатявате възгледите си и да вземате поуки от различните ситуации, в които попадате. Сега е времето за нови начинания и по-големи покупки.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица е възможно да се появяват някои разногласия с половинката ви и с хората от семейството ви. Голямо значение има как се чувствате, затова е добре да се грижите за здравето си, емоционалното и физическото. Може да си помогнете с различни медитации, за да се почувствате добре. До края на месеца е възможно да прекалявате с драматизирането и това ще предизвика обратен ефект от желания. Сериозно може да навредите на партньорските си отношения. По-добре е да насочите енергията си към различни занимания, които ще ви помогнат да се успокоите и да се чувствате добре.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Започва седмица, в която ще успявате да общувате лесно и това ще ви помогне в партньорските отношения. Ако искате да се случват някакви промени в интимния ви живот, трябва да ги обсъдите с човека до вас, като бъдете възможно най-спокойни и убедителни. Същото се отнася и за бизнес партньорствата ви. Цялата седмица е подходяща за промени, за освобождаване от миналото. Добре е да се занимаете с различни духовни практики, за да успеете да освободите място за новите неща, които ви предстоят.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица може да възникнат разногласия в приятелския ви кръг и в семейството ви. На работното си място също е добре да се стремите към разбирателство. Премислете добре от както искате да се освободите, вгледайте се в миналото си, а следващата седмица може да сложите старт на новите си проекти и занимания. Възможни са промени в личния ви живот. Грижете се добре за здравето си, намерете време за спорт.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
И през тази седмица е актуална темата за промени в дома ви, ще изпитвате необходимост да се изолирате от останалите, да останете сами със себе си и да направите някои равносметки, които ще ви помогнат да постигнете целите си в бъдеще. Пътувайте до познати и любими места, медитирайте и правете всичко, което ще ви помогне да достигнете своя вътрешен мир. През седмицата е възможно да се чувствате изолирани. Не е подходящо времето сега за сключване на договори и подписване на сделки.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата е много динамична за вас, очакват ви нови запознанства, пътувания. До средата на седмицата е време за покупки, воденето на важни разговори, сключването на сделки и стартирането на нови проекти. Не е добре обаче да подписвате договори, свързани с пари и изобщо каквото и да е свързано с пари, ако ви се наложи преглеждайте добре нещата, преди да подпишете. Внимавайте със здравето си, опитайте се да постигнете баланс. Внимавайте да не се въвлечете в конфликти с любимите си хора.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Възможно е през настоящата седмица в дома ви да възникнат конфликти. През тази седмица е добре да се постараете да постигнете разбирателство с партньорите си. Възможно е настъпят промени във финансовото ви положение, но това не се отнася само за тази седмица, но за по-дълъг период от време. В работата си е добре да довършите старите задачи и проекти, а новите начинания оставете за по-нататък. Ще усетите стабилизиране и хармония с човека до себе си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 15.05 - 21.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Май 2017, 14:08

Ха, колко интересен хороскоп! Голяма част от него вече се е сбъднала за мен, забелязвам обаче, че звездите почват от неделя да ги забъркват едни, защото аз още в неделя съм една крачка пред хороскопа. :lol:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: 15.05 - 21.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Elica » 15 Май 2017, 15:34

При менима зелена светлина за действие и точно това ми се случва, дори ;)
Аватар
Elica
 
Мнения: 1721
Регистриран на: 26 Ное 2014, 09:37

Re: 15.05 - 21.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Snejna » 15 Май 2017, 16:10

При мен се казва, да се чака, ами ще чакам. Но тези духовни практики няма как да ги спазя. Очаквам с нетърпение и аз да попадна в по-активната част от месеца. :roll:
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта