22.05 - 28.05.2017 - Седмичен хороскоп!

22.05 - 28.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 22 Май 2017, 11:01

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще сте много активни. Ще полагате големи усилия, за да запазите изградените партньорства, не драматизирайте и не притискайте хората. Може да покажете някои от своите личностни качества и да се опитате да ги промените. Ако имате желание да се запишете на някой курс, сега е добре да го направите. Подходящ момент е и за покупки, стартиране на нови дейности. Пътувайте повече, направете си екскурзия, всичко това ще ви се отрази добре. Обръщайте внимание на всичко, което ви казват, не се знае коя информация ще бъде ценна за вас.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През новата седмица заложете на по-засилената комуникация, пътувайте и се срещайте с различни близки хора. Бъдете внимателни, защото има риск да ви въвлекат в конфликти, както в работата, така и в личния ви живот. Все още не е време да се впускате в нови предизвикателства, добре е да довършите започнатото и да оставите бъдещите проекти за по-подходящо време. Важно е да отделяте достатъчно време за себе си, да оставате насаме с мислите си, за да успеете да постигнете спокойствие и баланс. От вас зависи да се възползвате от информацията, която имате.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица довършете това, с което сте се захванали по-рано. Може да сте по-малко инициативни, но ще успеете да изпипвате нещата и ще ги довеждате докрай. Трябва да намерите време за себе си, за уединение, по този начин ще се заредите и ще бъдете по-пълноценни както в работата си, така и в отношенията с околните. Сега лесно ще успявате да получавате необходимата ви информация, затова се възползвайте да се срещате с различни хора и да търсите това, което ви интересува. През периода може да се захванете с различни инициативи, но бъдете внимателни да не се разпилявате. Подредете добре приоритетите си и следвайте плана, който сте си създали.

РАК (22 юни – 22 юли)
Най-важно през новата седмица ще е да обърнете внимание на здравето си. Имате нужда да постигнете баланс между вътрешния си свят и физическия. Спокойствието и емоциите ви могат да влияят и да дадат отражение и на физическото ви състояние. Така че препоръката за вас е през следващите дни да успеете да се погрижите за вътрешния си свят, само така ще се справите с различните ситуации, в които попадате. Отделяйте достатъчно време за приятелите си и за близките си хора. Може да започнете работа по нови проекти, да си поставите нови цели и коренно да промените посоката пред вас. В работата ви нещата може и да не се случват така както искате. Търпението ще ви помогне да преодолеете ситуациите.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Възможно е през новата седмица да пътувате повече. Каквито и цели да сте си поставили, опитайте се да обогатите възгледите си и да извличате поуки от ситуациите, в които попадате. Всичко може да ви е от полза, за да научите много неща, от вас зависи да вземете своите изводи .В работата си ще се радвате на разбирателство с околните, но е възможно в работата ви да се случат някои промени. Подходящ момент е да си поставите нови цели и да реализирате проектите си. Не забравяйте, че трябва да отделяте време за приятелите си и за близките си, може да се включите в различни групи.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица трябва да направите всичко възможно, да се изявите в професионален план, добре ще е да покажете своите качества, това дори ще го постигнете с лекота. Подходящо време е за пътуване и за осъществяване на контакти с различни хора. През целия месец е добре да се занимавате с обучения, лекции и всякакви такива занимания, които могат да ви помогнат да обогатите знанията си. Като цяло, може да обобщим, че периодът е подходящ за инициативи, да се стремите да натрупате знания и да правите нещата съвършено. Останалото зависи от вас.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
При вас все още актуална тема ще имат партньорските взаимоотношения, внимавайте да не се възродят на ново конфликти. Това се отнася, освен за професионалните ви партньорства, но и за хората в дома ви и най-близките. Възможно е да преувеличавате и да драматизирате повече, отколкото би имало нужда. Трябва да се опитате да направите всичко по силите си, да владеете чувствата си, мислете дълго, преди да предприемете каквито и да е било действия. Излишните драми и преувеличаването ще навредят на отношенията ви, а и на вас самите. Ако сте спокойни, това ще се отрази добре и на тялото ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
За вас продължава периодът на промени, възползвайте се максимално и се освободете от това, което не искате да бъде част от живота ви. През новата седмица внимавайте с конфликтите, може да се въвлечете в спор с партньорите си, както и с някой от вашите колеги и близки. Опитайте се да постигнете разбирателство, говорете, обсъждайте всичко, което ви вълнува и е важно за вас. Имайте предвид склонността си да изпадате в крайности, напомняме ви да внимавате с прекаляването с каквото и да е било, защото може да си навредите. Всичко трябва да е балансирано.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица е възможно човекът до вас да проявява повече инициативност в партньорските ви отношения. Опитвайте се да проявявате гъвкавост в отношенията с околните и като цяло комуникирайте повече с различни хора. През тази седмица ще ви върви в любовта, може някои от вас да намерят своята половинка. Радвайте се на всеки един момент от живота ви, намирайте време за приятни занимания, не мислете прекалено много за бъдещето, така или иначе всичко, което има да се случва, то ще се случи. Преживявайте всичко на мига възможно най-пълноценно.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Продължава периодът, в който се случват промени в дома ви, може да пътувате и някъде извън страната. Всичко това, обаче, е положителен знак, така че се оставете и се наслаждавайте на нещата, които ви се случват. Важното е да остава време за вас самите, да си направите някои равносметки, да погледнете в миналото си и да потърсите нови начини за изява в бъдеще. Възползвайте се от това време, което имате сега, за да направите някои личностни промени. За да доброто ви здравословно състояние ще зависи и душевното ви спокойствие.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица е важно да намерите вътрешен мир със самите себе си. Добре е да си направите някои равносметки, да осмислите миналото си и да подредите приоритетите си. Предстои пред вас период, който ще е по-активен, очакват ви разговори, пътувания и интензивна комуникация с хора от близкото ви обкръжение и семейството. Добре е през следващите дни да сте по-инициативни и да се запишете на някакъв курс, или да стартирате някакво обучение, което мислите, че ще ви донесе ползи.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Пред вас ще се открият нови перспективи,както в работата, така и във финансите. В дома ви трябва да сте внимателни да не попаднете в конфликти, бъдете по-търпеливи и говорете с хората от семейството си. В работата си ще имате много енергия, ще трябва на първо време да довършите старите си задачи, а не да се захващате с нови проекти. Подходящо е сега да промените някои неща, свързани с финансите си, било то е работата и воденето на преговори, изобщо, всичко свързано с подобряването на доходите. Вслушвайте се в интуицията си, защото тя няма да ви подведе, а ще ви насочи какво да направите в различните ситуации.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 22.05 - 28.05.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот silver933 » 22 Май 2017, 12:10

Хороскопът ми последните 2 седмици много динамичен, така ми харесва. :mrgreen:
Аватар
silver933
 
Мнения: 2103
Регистриран на: 14 Ное 2014, 16:02


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта