05.06 - 11.06.2017 - Седмичен хороскоп!

05.06 - 11.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 05 Юни 2017, 11:28

ОВЕН (21 март – 20 април)
Започва седмица, в която е добре да извършвате повече рутинна работа. По-добре е да се стараете повече в нещата, които сте започнали, отколкото да стартирате нещо ново. Важно е да сте търпеливи, да не действате прибързано, а да бъдете спокойни и уверени в действията си. Сред средата на седмицата започва период за укрепване на връзките ви, не само личните, но и в работата ви. Бъдете внимателни, има риск в дома ви да не възникнат конфликти, особено ако реагирате импулсивно. Пътувайте повече, движете се и общувайте активно, това е препоръката за края на седмицата.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Тази седмица вече ще се чувствате по-спокойни и по-уверени в себе си. Ще приключи драмата с отношенията ви. Моментът е подходящ да покажете своите таланти и изобщо да изпъкнете сред останалите. Бъдете последователни и спокойни, не бързайте, а изпипвайте делата си. Ще комуникирате с лекота и ще спечелвате симпатиите и доверието на околните. Подходящ момент е да започнете да учите и да стартирате някакъв нов курс. Внимавайте с конфликтите с хората от близкото ви обкръжение. Бъдете нащрек, когато пътувате.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
От средата на тази седмица за вас започва нов период. Време за активност, за създаване на нови контакти. В работата си и относно различни финансови въпроси е добре да се придържате към изградените си навици, а не да предприемате нови начинания. Не бързайте и изпипвайте добре нещата. Хубаво ще е да се погрижите за здравето си приятно с плуване, масажи и други релаксиращи процедури. Възможни са някои недоразумения с приятелите ви, не се въвличайте в интриги. Не винаги нещата са такива, каквито ви се струват. Имайте едно на ум и не се доверявайте прекалено.

РАК (22 юни – 22 юли)
Започва много активен период за вас във всяка една сфера. Важното е да не прибързвате и да бъдете спокойни и последователни. Доизпипвайте нещата и го докарвайте до своя край. Внимавайте да не се замесвате в конфликти с околните, не трябва да се опитвате да се налагате, не бъдете агресивни, без значение дали се отнася за психическа или физическа агресия. Обърнете внимание на здравето си и на някои духовни практики, които могат да ви помогнат да се успокоите и да насочите правилно енергията си. През настоящата седмица бъдете внимателни, когато подписвате документи. Бъдете прецизни и добре пазете своите неща.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица не е добре да предприемате никакви инициативи, нито да пътувате, особено в чужбина. Ако е неотложно бъдете много внимателни да не попаднете в конфликти и недоразумения. Като цяло не е сега и момент да започвате нищо ново, по-добре обърнете внимание на вътрешния си свят, като се занимавате с различни духовни практики. Може да се отдадете и на заслужена почивка. Необходимо е да се грижите за здравето си и най-вече за вътрешния си свят. Не допускайте на външните фактори да влияят.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Очаква ви период, в който ще сте по-активни и ще осъществявате различни промени, особено в професионален план. Комуникирайте активно с околните, обменяйте информация. Възможно е да пътувате, да създадете нови контакти. Внимавайте да не попадате в конфликти и недоразумения, особено в работата и партньорските ви отношения. Добре е да намерите време за медитации и други практики, които да ви помогнат да намерите баланса. Не избързвайте с реализирането на целите, които сте си поставили и с работата по нови проекти, изпипвайте всеки детайл. Внимавайте и с конфликтите в приятелския ви кръг.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Започва период за укрепване и успокояване на отношенията, които поддържате. Ще се чувствате уверени в себе си. Добро време е и за финансови дела, както и за различни духовни практики, които да ви държат в кондиция. Седмицата не е подходяща за работа в чужбина и пътувания, разговори с чужденци, защото има риск от възникване на непредвидени ситуации. Ако все пак ви се налага нещо подобно е желателно добре да сте се подготвили и да проверявате нещата. В работата си бъдете инициативни, но не прибързвайте.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица започва нов период за вас, ще сте по-активни, ще учите, ще пътувате, ще се срещате с много хора. Всичко, което обогатява ценностната ви система и възгледите ви ще ви е от полза. Не бързайте, а бъдете последователни във всяко нещо, с което сте се захванали. Идва спокойно време, което трябва да използвате за усъвършенстване и да довършите това, което сте започнали, а не да се впускате в нови предизвикателства. Очаквайте стабилизиране на партньорските ви отношения. Може да проявите талантите си, да се постараете да изградите доверие във взаимоотношенията.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Добре е да сте по-внимателни тази седмица, да не попаднете в недоразумения, както в партньорските отношенията, така и ако работите с чужденци. Ако имате възможност е добре да отложите малко във времето разговорите. Започва за вас период за промени, през който ще се случват някои промени в начина ви на живот и в работата. Важното е да не бързате, да не се припряни, а да изчаквате търпеливо подходящите моменти. Най-добре ще е да се съсредоточите в настоящето и да следвате рутината в работата си. Грижете се за здравето си, не се претоварвайте. Близостта до вода ще ви се отрази отлично. В партньорските си отношения настъпва период на по-активна комуникация, в разговора ще се роди истината.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Внимавайте през тази седмица да не се въвлечете в конфликти с партньорите ви и изобщо хората около себе си. Все така е възможно да има промени в дома ви, които са за добро. Ще се чувствате в хармония със себе си, хубаво ще е ако намерите време да останете сами със себе си, за да балансирате съзнанието си. Внимавайте да не попаднете в объркани ситуации с хората от работата ви или близкото ви обкръжение. Времето не е подходящо за сключване на сделки и подписването на важни договори. Проверявайте старателно, ако работите с документи.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Намирате се в период на нови запознанства, неочаквани пътувания и контакти с интересни хора. Намирате се в хармония със себе си. Ако успеете да отделите време за себе си и за миналото си, да си направите някои равносметки. Периодът е подходящ за спортни активности и занимания, за изкуство, забавления и всякакви други начини, с които да изразходите енергията си и за се заредите с положителна. През тази седмица внимавайте много да не попаднете в ситуации,в които се чувствате несигурни за човека до себе си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През настоящата седмица е добре да вземете някои решения свързани с дома ви и да се активизирате да свършите промените. Внимавайте обаче с конфликтите и проблемните ситуации, които могат да се появят в дома ви. Времето е добро за рутинни занимания, отколкото за нови инициативи. Не бързайте и довеждайте нещата докрай. Ако искате да стартирате ново обучение може да поставите началото след средата на седмицата. В партньорските ви отношения в края на седмицата започва положителен период, в който ще може да се радвате на ползотворни разговори. Бъдете ясни и конкретни, за да може лесно да комуникирате с околните.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 05.06 - 11.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lili_gagarin » 05 Юни 2017, 11:50

Идеята, че ме чака спокойствие и хармония вкъщи ми се струва супер примамлива. ;)
Lili_gagarin
 
Мнения: 135
Регистриран на: 27 Яну 2016, 16:01


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта