12.06 - 18.06.2017 - Седмичен хороскоп!

12.06 - 18.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 12 Юни 2017, 10:52

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица може да пътувате, да се срещате с различни хора. Пред вас ще има много добри възможности за установяване на хармония и разбирателство в отношенията ви с околните, не само в личен план, но и в работата ви. Обърнете внимание на комуникацията, на срещите с новите хора и запознанствата. Добре е да забавите темпото през този период, за да успеете да изпипвате добре нещата, които правите. Не предприемайте нови инициативи, а се стремете да стабилизирате вече постигнатото.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Продължавате да сте в хармония с партньора си в личния живот. Може да се наслаждавате на случващото се и да изживеете пълноценно тази седмица. Трябва да сте внимателни, когато подписвате сделки, в разговорите с колеги и партньори. Добре е да се грижите за здравето си, почивайте си достатъчно, спазвайте здравословен режим на хранене. Ще сте активни в разговорите, но внимавайте да не попаднете в конфликти с хората от близкото ви обкръжение – най-вече роднини. През тази седмица може да стартирате обучение, което ви е интересно и да обогатите уменията си и възгледите си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще успеете да постигнете разбирателство и хармония в отношенията с партньорите и колегите ви на работното място. Може да се занимавате с финансови въпроси, но внимавайте с рискованите действия. Грижете се за здравето си, особено препоръчителни са отпускащите и зареждащи с енергия практики. През цялата седмица ще имате възможност за пътувания. Възможно е да създадете и нови контакти през следващите дни. Стремете се да вършите всичко с лекота, бъдете гъвкави, това са неща, които умеете, но често забравяте да използвате.

РАК (22 юни – 22 юли)
Попадате в добър период за активност, повече движение, инициативност, но трябва да внимавате да не попаднете в конфликтни ситуации. Времето е подходящо да се занимавате със спорт и творчески дейности. Отделете време за любимите си хора и приятни преживявания. През настоящата седмица обърнете внимание и на здравето си , не се претоварвайте и отделяйте достатъчно време за почивка. Спазвайте и здравословен режим. След средата на седмицата няма да е добре да се изявявате в професионален план. От полза за вас самите ще е, ако успеете да си намерите време да оставате насаме със себе си.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
След средата на седмицата внимавайте да не възникнат неразбирателства и конфликти с любимите ви хора или с приятелите ви. Времето не е подходящо за вас да стартирате нови проекти или да си поставяте нови цели, добре е да изчакате малко и скоро ще има по-подходящ момент за тези инициативи. През периода ще се чувствате по-добре у дома си, ще изпитвате необходимост да сте вкъщи. Възможно е някои от вас да получат нова придобивка за дома си. Внимавайте в средата на седмицата да не попаднете в неприятни ситуации, ако комуникирате с чужденци.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Не сега е подходящото време за професионални изяви, въпреки че усилията ви ще са насочени именно в тази сфера. Възможно е в партньорските ви отношения да възникнат някои неразбирателства, но от вас зависи нещата да се развият благоприятно. Спокойно следващите дни може да се занимавате с бизнес въпросите и финансовите такива. Оставете се на вътрешния ви глас да ви води, ,когато се отнася до здравето ви и до правилния режим, самите вие имате такава способност, трябва само да дадете възможност на тялото си да ви води. През периода ще вършите всичко с лекота и ще се адаптирате бързо към случващото се.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Очаква ви спокойна седмица, лесно ще постигате разбирателство и стабилизация в партньорските ви отношения. Внимавайте, ако имате работа с чужденци, трудно ще се разбирате с тях. Не подписвайте договори и не сключвайте важни сделки. Ако пътувате бъдете внимателни и проверявайте дали всичко е изрядно, това се отнася и за работното ви място. Пред периода е добре да проявявате инициативност в работата си, но внимавайте и с конфликтите с колегите и шефовете ви. Добре е да обърнете внимание на личностното ви развитие.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица са възможни пътувания, обучения и работа с чужденци. Ще успеете да обогатите знанията си и да отворите възприятията, приветствайте промените. Лесно ще постигате разбирателство в партньорските ви взаимоотношения, както и ще се справите със стабилизирането им. След средата на седмицата не предприемайте нови начинания и не рискувайте в работата си. Бъдете внимателни и що се отнася до финансите ви. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и не прекалявайте с физическите натоварвания, както и с емоционалните преживявания.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Седмицата е много подходяща да постигнете хармонични отношения в партньорствата, в които участвате. Обърнете по-голямо внимание на взаимоотношения с хората. Ще успеете да реализирате всички ваши цели и проекти, така че може да се задействате. Добре ще е да се погрижите за здравето си и да внимавате да не си причините травми, затова не прекалявайте с нищо.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица може да попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения, както в личните, така и в бизнес контактите. След средата на седмицата е добре да се погрижите за здравето си. В работата си бъдете внимателни да не се въвлечете в проблеми и недоразумения с колегите ви. Необходимо е да сте внимателни при подписването на важни документи и договори. В дома ви е възможно да бъдат извършени промени, не се противете, повечето от тях ще са за добро.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще е добре да внимавате да не се въвличате в конфликти на работното си място. Трябва да сте нащрек и за здравето си. Не се претоварвайте и спазвайте добър режим, ако искате да си помогнете. Ще успявате да балансирате добре между работата и дома си. Възможно е да се запознаете с нови хора, да пътувате или да стартирате обучения. Всичко това ще ви донесе ползи. При подписването на документи, както и при бизнес занимания бъдете внимателни, не се доверявайте и проверявайте всичко по няколко пъти.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица е възможно да възникнат недоразумения както в работата ви, така и в дома ви и в партньорските отношения. Ето защо е важно да сте максимално съсредоточени. Най-добре ще е да си намерите приятни занимания, които да ви помогнат да сложите мислите си в ред. През тази седмица пътувайте, срещайте се с различни хора и обогатете възгледите си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 12.06 - 18.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Юни 2017, 12:57

Някак си си мислих, че хороскопа ми ще е гаден, но той пък един мил и добър, харесва ми! :)
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта