19.06 - 25.06.2017 - Седмичен хороскоп!

19.06 - 25.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 19 Юни 2017, 10:24

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица е добре да избягвате пътуванията и стартирането на нова работа, както и не е сега време за обучения. Всяко занимание с изкуство, медитация, благотворителни каузи ще ви донесат спокойствие и чувство за удовлетвореност, ще ви е от полза да постигнете мир със себе си. По отношение на печеливши бизнес перспективи те ще са добри. Ако се нуждаете от нещо, сега ще успеете да направите някои изгодни покупки. Внимавайте да не възникнат конфликти в партньорските ви отношения, макар че е малко вероятно.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
За вас периодът ще е добър, а през тази седмица е добре да се занимавате с различни духовни практики, като медитация например. Всичко, което правите насаме със себе си, ще ви от полза. Занимания с изкуство също ще ви се отразят много добре. Избягвайте пътуванията и бизнес преговорите, ако може ги отложете за следващата седмица. В партньорските си отношения ще постигате хармония и разбирателство. Внимавайте през тази седмица да не се въвлечете в конфликти с хората от близкото ви обкръжение.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Настоящата седмица не е подходяща за финансови дела и инициативи в бизнеса. Може успешно да се изявявате в професионален план и да правите добро впечатление и някои промени, които искате. Възможно е да вземете решение за някои промени в дома си, не пренебрегвайте идеите, които ви хрумват, някои от тях ще са много успешни и ще успеете да ги реализирате. На работното ви място ще се радвате на добри отношения с колегите си. Намерете време за себе си, останете сами и си отдъхнете, успокойте мислите си, това ще ви се отрази добре. Отделяйте достатъчно време и за приятелите си.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица е препоръчително да се грижите добре за здравето си и да спазвате здравословен режим. Не е времето да си поставяте нови цели на работното място, по-добре да изчакате до следващата седмица. Към края на тази седмица ще се чувствате смели и решителни. Добре е да си поставите цели пред вас и да започнете действие по реализацията им. Намерете време да останете сами със себе си, разходки из природата по възможност близо до вода, ще ви се отразят добре.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
В първите дни на седмицата е добре да избягвате пътувания и работа ас документи, както и да подписвате договори. Бъдете внимателни, ако все пак ви се налага, проверявайте няколко пъти дали всичко е изрядно. Както в професионален план, така и в личните ви отношения ще установите хармония и нещата ще се случват без конфликти. Бъдете спокойни и свободни, както в изразяването си, така и във връзките, които поддържате. Започва период за вас,в който ще търсите самите себе си, останете за кратко сами, пътувайте и се разсъждавайте върху темите, които са важни за вас.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Седмицата не е подходяща за професионални изяви, може да пътувате и да създавате различни контакти. Наближава момента, в който трябва да работите върху личностното и духовно развитие. Във финансово отношения условията са благоприятни, може да действате да реализирате целите, които сте си поставили. Скоро ще настъпи време, в което ще трябва да сте по-решителни. Отделете време на хората от приятелския ви кръг, както и на колегите си. Поддържането на добри отношения с тях ще са ви от полза в бъдеще, когато ще имате нужда от подкрепата им.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица, особено в началото, избягвайте пътувания в чужбина или да работите с чужденци. Добре е да се посветите на ежедневната си работа и да изпълните ангажиментите, които сте поели. Всякакви занимания с изкуство и духовни практики ще ви се отразят много добре. Започва период на засилена професионална активност, ще сте много инициативни на работното си място. Въпреки че са възможни някои промени във финансите ви, нещата се развиват добре за вас. Обърнете внимание на дома и семейството си.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица ще е много ползотворна за тези от вас, които се занимават с изкуство. А ако искате да пътувате, да се срещате с различни хора, направете го. Но не е подходящо време сега да вземате важни финансови решения, както и да сте много инициативни в работата си, нито е добре да правите големи покупки. Грижете се добре за здравословното си състояние и внимавайте с крайностите. Спазвайте добър здравословен режим. Не подписвайте документи и не сключвайте важни сделки или поне изчакайте до средата на седмицата. Моментът е добър за постигане на хармония в партньорските отношения. Може да учите или пътувате, най-вече с цел да обогатите знанията си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Седмицата не е подходяща за бизнес и финансови дела, да вземате кредити, заеми или да предприемате рискове в работата си. Грижете се добре за здравето си и внимавайте да не се претоварите. На работното си място и у дома може да се радвате на разбирателство. Внимавайте да не възникнат разногласия в партньорските ви отношения – и личните и партньорските. Моментът е добър за промени, както и да обмислите някои бъдещи проекти.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Обърне те голямо внимание на здравето си тази седмица. Бъдете умерени и спазвайте добър режим.До средата на тази седмица не подписвайте важни документи и не водете важни преговори. Актуална тема ще бъде тази за дома ви. Започва период, през който е възможно да вземете някои решения касаещи партньорските ви взаимоотношения. Времето е подходящо за финансови дела и за инициативи в работата ви. Духовните практики като йога ще ви се отразят много добре.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата е добра за партньорските ви взаимоотношения, ще се открият пред вас различни възможности и ще постигате разбирателство в лекота. Ще е добре ако насочите действията си към благотворителни дейности. Внимавайте да не възникнат неразбирателства в любимите ви хора, с децата и с приятелите ви. Не се претоварвайте и почивайте и почивайте достатъчно. Ще сте по-активни в сферата на пътуванията, срещите и разговорите. Избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации на работното си място.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Седмицата е благоприятна за творчески изяви, за занимания с изкуство и всякакви духовни практики. Добре е да се посветите и на различни благотворителни каузи. Внимавайте да нае възникнат разногласия в дома ви. Макар че през тази седмица може да се случат промени във финансите ви, настоящата седмица е благоприятна за дела в тази сфера. Грижете се за здравето си , избягвайте силните емоции.
Аватар
FramarModDanna
Модератор
 
Мнения: 152
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 19.06 - 25.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот marsu » 19 Юни 2017, 10:43

Полезно е от време на време хороскопа да напомня, че е важно да се грижим за здравето си.
Аватар
marsu
 
Мнения: 1027
Регистриран на: 20 Мар 2015, 15:25

Re: 19.06 - 25.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот skyfly » 19 Юни 2017, 15:22

Хубав хороскоп, аз съм човек на бездействието, всичко трябва да ми е изпипано, за да действам :) от време на време сушам хороскопа и действам. :))
Аватар
skyfly
 
Мнения: 360
Регистриран на: 30 Мар 2017, 12:34


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта