26.06 - 02.07.2017 - Седмичен хороскоп!

26.06 - 02.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 26 Юни 2017, 11:12

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица трябва да сте по-внимателни във всяка една дейност, която извършвате. Бъдете нащрек да не попаднете в конфронтации, спорове, да не получите някоя травма. Не бързайте с професионалните изяви, но пък е добре да се посветите на друго занимание, които ви носи спокойствие. Ако подхождате с разбирателство към околните и приемате техните действия, оценявате правилно ситуациите, в които се намирате, бихте могли да се радвате на положителни резултати. Обърнете внимание на чувствата си особено що се отнася за хората около вас. Ако можете отидете на почивка, най-подходящо е да сте на море или близо до друг воден басейн.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица е възможно да имате някои проблеми свързани с работата ви, както и в дома ви. Добре е сега да не предприемате действия и важни решения, изчакайте по-добри времена. Като цяло през тази седмица ще сте доста спокойни, което може да използвате във ваша полза. Добре ще е, ако насочите енергията си към изкуство и други практики,които ви карат да се чувствате спокойни и удовлетворени. Възможно е да реагирате по-бурно, когато говорите с хората от близкото си обкръжение. Постарайте се да ги разберете и да им обърнете по-голямо внимание тези дни.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица внимавайте да не възникнат конфликтни ситуации или неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения – и личните и професионалните. Моментът не е подходящ за инициативи и да поемате рискове, свързани с работата ви и с пари. През тази седмица е добре да намерите малко време и за изкуство, било то вие да го създавате или да посетите някоя изложба. Почивайте в близост до вода.

РАК (22 юни – 22 юли)
Внимавайте да не попадате в проблемни ситуации както с любимите си хора, така и в работата ви. През цялата седмица ще сте пълни с енергия и ще имате желание да се захващате с много различни неща, да реализирате целите си. Но е по-добре да отложите плановете си. Погрижете се за здравето си и избягвайте да се претоварвате. Слушайте интуицията си и се обърнете навътре към себе си, анализирайте чувствата си и работете по тях. През цялата седмица ще се чувствате най-добре, ако успеете да почивате около вода, а плуването е особено препоръчително.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица ще се вълнувате повече от вътрешния си свят. За вас ще е добре да погледнете към миналото си и да го анализирате, да успеете да отделите време за вас самите и да анализирате живота си. Погрижете се за здравето си и избягвайте претоварванията. Не е сега времето, когато трябва да вземате важни решения както в работата си, така и по въпроси, касаещи дома ви. Добре ще се чувствате в компанията на хора, които харесвате – приятели и колеги.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица най-добре ще бъде да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения и на приятелите си – това са сферите, в които ще постигнете хармония. Тази седмица ще сте по-напрегнати, добре е да избягвате пътуванията. Внимавайте да не се претоварите. Обърнете повече внимание на здравето си. В работата си е добре да изчакате малко с инициативите и рисковете, внимавайте и когато работите с пари.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица не е подходяща за професионални изяви и нови инициативи. Внимавайте с проблеми в дома ви. Ако ви предстоят важни разговори е добре да ги отложите. Въпреки че седмицата изглежда напрегната, то ще се чувствате спокойни. Време е подходящо да разчистите всичко не нужно в живота си. Отдайте се на енергийни практики и медитация. През тази седмица може да се занимавате с финанси и бизнес.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица е добре да избягвате пътуванията, както и контактите с чужденци. Времето не е подходящо за водене на преговори и сключването на важни сделки. През настоящата седмица е подходящо да се обърнете към себе си и да подредите своите чувства. Обърнете внимание на семейството си и на хората, които обичате. Ако успеете да намерите време да сте в близост до вода ще се чувствате най-добре.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица е добре да сте по-спокойни, да внимавате с инициативите в работата ви, както и да не предприемате рисковани действия, свързани с пари. Необходимо е да обърнете по-голямо внимание на здравето си, без да се натоварвате и без да изпадате в крайности. На работното ви място ще постигате хармония и разбирателство с колегите ви. Ако искате да се изявите в професионален план е добре да изчакате следващата седмица. Внимавайте да не възникнат конфликти и неразбирателство в партньорските ви отношения.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица не подходящо да пътувате зад граница и изобщо да работите с хора от чужбина. В личните и партньорските ви отношения може да попаднете в напрегнати ситуации, така че е по-добре да внимавате в разговорите. Най-добре ще се чувствате, ако си намерите достатъчно време за спорт и за хобитата си. Продължава периодът, в който ще е най-добре да се вгледате в себе си и да си направите равносметки за важните за вас теми. От значение ще бъде да намерите време да останете насаме със себе си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Не е добре да рискувате тази седмица да вземате важни решения в живота си, нито в бизнеса и финансите ви. Обърнете внимание на здравето си и се погрижете за него. Старайте се да не се въвличате в конфликти и да не позволявате да ви владеят твърде силни емоции. Ще се чувствате спокойно в дома си и удовлетворени, но внимавайте да не възникнат проблеми на работното ви място, най-вече в отношенията с колегите ви. ,

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Може да избегнете напреженията през тази седмица, ако се отдадете на занимания свързани с изкуство, благотворителност и изобщо правенето на добрини. Стремете се да се изразявате творчески. Бъдете по-внимателни, когато пътувате, спортувате и когато сте сред любимите си хора. Грижете се добре за здравето си и внимавайте да не се претоварите. Избягвайте да се въвличате в стресови ситуации и не вземайте важни решения в бизнеса си и при работата с пари. Посветете се на учене, на четене, посещавайте различни семинари. Комуникирате свободно с околните и се чувствате добре в тяхната компания.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 26.06 - 02.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mon_ton » 26 Юни 2017, 11:32

Следващата седмица ще видя и аз морето, нямам търпение. Да, една почивка около водичка ще ми дойде много, много добре.
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: 26.06 - 02.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Snejna » 26 Юни 2017, 11:48

Седмицата явно няма да е много активна, и по-добре, че в тая жега на никой нищо не му се прави..
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: 26.06 - 02.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 26 Юни 2017, 16:07

Не съм от вярващите на хороскопа, ама щом казва да отивам на море ще стягам куфарите и май ще посрещна изгрева някъде! :)
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта