03.07 - 09.07.2017 - Седмичен хороскоп!

03.07 - 09.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 03 Юли 2017, 10:18

ОВЕН (21 март – 20 април)
Възможно е в началото на седмицата да сте по-напрегнати. Бъдете нащрек да не попаднете в проблемни ситуации на работното си място и у дома си. Добре е да се погрижите за здравето си. Ако се занимавате с наука ще е добре да реализирате новите проекти и идеите си, бъдете оригинални и креативни. Може да изпитвате напрежение тази седмица, така че се движете повече и намерете време за любимите ви занимания. Периодът е добър да направите някои промени в дома си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Началото на седмицата е добре да избягвате конфликтите, както в дома си, така и в партньорските ви отношения, а и на работа. Грижете се добре за здравето си и избягвайте крайните емоции. За вас започва нов период, всичко ще ви се получава с лекота. Може да започнете някакво обучение. Ще комуникирате активно в края на седмицата и ще получавате много полезна информация. Периодът е подходящ и за разговори, преговори, сключване на сделки и за търговия. Може да проведете важните разговори, които сте отложили.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Седмицата се очертава по-напрегната , избягвайте далечни пътувания и разговори с чужденци. След сряда ще можете да комуникирате по-спокойно и лесно ще постигате хармонични взаимоотношения. Може да стартирате някакво обучение. Възможно е да се чувствате по-нервни, трябва да се успокоите, а за това ще ви помогне спорта. Ще ви хрумнат оригинални идеи, които ще успеете да реализирате. През периода ще е благоприятен по отношение на работата ви. Възможно е да се разширят възможностите пред вас.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица, особено пред първите дни има риск да се въвлечете в проблемни ситуации в партньорските си отношения и положението да стане напрегнато. Добре е да се погрижите за здравето си, не изпадайте в крайности в емоциите си. Ако имате възможност прекарайте малко време в близост до вода. Седмицата не е подходяща за подписването на важни договори, както и за финансови операции. Възможно е да ви дойдат на ум някои много добри и оригинални идеи, помислете как можете да ги реализирате.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
За вас седмицата е подходяща за пътувания, за учение и всичко, което може да обогати възгледите ви. Препоръчително е за вас да се занимавате с изкуство и по всякакъв начин да изразявате себе си чрез творчество. Намирайте време да останете насаме със себе си, да прекарате време на спокойствие. Грижете се добре за здравето си и избягвайте претоварвания, както и внимавайте да не си причините травма. В края на седмицата за вас започва период, който ще бъде по-активен, с разговори, срещи и пътувания.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
В началото на тази седмица не е подходящо да се занимавате с проекти, които ще реализирате в бъдеще. Внимавайте да не се въвличате в проблемни ситуации с колегите ви или приятелите си. Към средата на седмицата обръщайте по-голямо внимание на идеите си, защото някои от тях ще се окажат много оригинални и ще ви донесат успех. Възможно е да изпитвате напрежение и нервност, но това може да намалите с подходящи занимания като спорт или йога.. Не се впускайте в рисковани финансови начинания. В края на седмицата започва период, в който ще бъдете по-уверени и ще се изявявате повече. Но ще е добре да оставите време и за самите себе си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Настоящата седмица не е благоприятна за професионални изяви, за пътувания и преговори. Не трябва да се претоварвате, внимавайте да не възникнат конфликти в партньорските ви отношения. Към края на седмицата ще сте по-активни. Започва период на засилена комуникация, на срещи и разговори, създаване на нови контакти. Ако имате желание моментът е подходящ да се запишете на някакво обучение. Цялата седмица е добре да обогатите възгледите си и да разширите кръгозора си, стремете се да извличате поуки от всяка една ситуация, в която попадате.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Седмицата не е подходяща за пътувания и важни разговори в началото на седмицата. Внимавайте да не попадате в напрегнати ситуации и да не се въвличате в конфликти. Препоръчително е да се занимавате с йога и други практики, които ще ви разтоварят и ще ви помогнат да се успокоите. През периода е добре да се занимавате с домашните си дела и да не вземате импулсивно решения, не прибързвайте. През седмица е възможно да сложите край на всякакви неприятни за вас взаимоотношения, които не ви носят удовлетвореност. Моментът ще е подходящ да извършите някои промени.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Началото на тази седмица не е подходящо да се занимавате с бизнес и финансови въпроси. Не предприемайте рисковани инициативи в тези сфери, защото може да понесете загуби. Грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и не изпадайте в крайности. Твърде силните емоции биха могли да ви повлияят лошо. Стремете се да извличате ползите от всяка ситуация. Не е препоръчително тази седмица да пътувате или да работите с чужденки.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Внимавайте да не се въвлечете в рискови ситуации и да предизвикате проблеми в партньорските ви отношения. Изчакайте малко с важните разговори и ги отложете за края на седмицата. Ще ви хрумнат някои добри идеи, преценете дали може да ги реализирате. Ако се чувствате напрегнати се опитайте да намерите начин да успокоите нервите си. Грижете се за себе си и за спокойствието си. Добре ще ви се отразят разходки из природата, както и медитацията.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Не е подходящо в началото на седмицата да се занимавате с бизнес и с финансови дела. Грижете се добре за здравето си и не се претоварвайте, не изпадайте в крайности в емоционалното си състояние. На работното ви място също не е време да се изявявате. В дома ви може да комуникирате спокойно, особено след средата на седмицата ще се установят трайни хармонични отношения. Но все още няма да е дошъл момента за воденето на преговори и сключването на важни сделки. Обръщайте внимание на идеите, които ви хрумват и помислете как бихте могли да ги реализирате.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица е благоприятна за творчески дейности, спорт и почивка близо до вода. Не се претоварвайте и внимавайте да не изпадате в крайни емоционални състояния. Внимавайте да не възникнат проблеми ситуации с вашите приятели и любими хора. Ако се чувствате напрегнати от работа е добре да намерите начини за разтоварване. Почивката под всякаква форма сред природата ще ви се отрази добре. В края на седмицата започва период подходящ за учене и активна комуникация.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 03.07 - 09.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lisica » 04 Юли 2017, 09:41

Може би скоро няма да имаме време, в което да сме активни.
Аватар
Lisica
 
Мнения: 1044
Регистриран на: 25 Мар 2015, 09:55

Re: 03.07 - 09.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот kalina_216 » 04 Юли 2017, 10:22

Добре, че не ме съветват да се изявявам професионално, нещо нямам настроение за такива изяви.
Аватар
kalina_216
 
Мнения: 292
Регистриран на: 23 Мар 2017, 12:24


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта