10.07 - 16.07.2017 - Седмичен хороскоп!

10.07 - 16.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 10 Юли 2017, 10:12

ОВЕН (21 март – 20 април)
Седмицата ще ви е по-напрегната, затова е добре да не се претоварвате и да не се въвличате в конфликти с околните. Най-добре ще е ако се отдадете на рутинни занимания. Не бързайте да довършвате работата си, а проверявайте за грешки. Подходящо време е за почивка и да прекарате време на басейн или на море. Седмицата не е подходяща за стартиране на нови проекти и инициативи, по-добре е да изчакате следващата седмица.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмицата ще сте по-напрегнати, така че не е време да пътувания и инициативи. Избягвайте да не попаднете в конфликти на работата си или в партньорските отношения. Насочете вниманието си към финансовите дела и може успешно да направите някои големи покупки. Опитайте се да си съставите правилен здравословен режим, да избягвате натоварванията и в същото време да се движите достатъчно. Ако се налага спокойно подписвайте договори. Може да започнете да учите нещо.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Най-добре е през тази седмица да обърнете внимание на домашните си дела и на хората от семейството си. Избягвайте пътувания през следващите дни. Времето не е подходящо и за воденето на преговори, сключването на сделки или подписването на важни договори. Не се претоварвайте. Най-добре е да се занимавате с рутинна работа и да изпълнявате рутинните си задължения. Опитайте се да изградите някои здравословни навици, за да може да се радвате на добро здраве.

РАК (22 юни – 22 юли)
Седмицата ще е напрегната и няма да е подходяща за пътувания и бизнесдела,така и за предприемането на нови начинания и за финансови въпроси. Не се претоварвайте и не се въвличайте в стресови ситуации. Грижете се добре за здравето си, от полза ще ви е да посещавате места с вода, това ще ви зарежда и успокоява. Препоръчително е да се захванете с йога и други духовни практики. Намирайте време за себе си, да останете насаме с мислите си, да посветите време на дома си и на семейството си. През тази седмица ще се чувствате най-добре в дома си. Бъдете внимателни при пътувания и сключването на важни сделки.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица не се натоварвайте и избягвайте стресови ситуации, грижете се добре за здравето си. Медитирайте и се занимавайте с йога, плувайте, всичко това ще ви помогне да намерите баланс. Постарайте се да намерите време да останете насаме със себе си и да си направите необходимите равносметки. Моментът няма да е подходящ да се изявявате на работното място или да започвате нови начинания в професионален план. Тази седмица е повече фокусирана върху личния живот – обръщайте внимание на приятелите си и на хората от семейството ви. Добре ще е да общувате повече тези дни.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
За вас в най-добре да се изявите в професионален план и за духовни практики. Най-добре е да избягвате претоварванията, да не влизате в стресови ситуации и да не предприемате пътувания. Грижете се добре за здравето си и емоционалното си спокойствие. Внимавайте да не създадете конфликти с любимите си хора и приятелите си. Може да се занимавате с бизнес и да разглеждате финансови теми през тази седмица, но не е подходящ момент за началото на нови инициативи . Бъдете уверени и блеснете с качествата си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица може да учите и да пътувате, да развивате отношенията с хора в чужбина. Тъй като през седмицата небесната конфигурация ще е напрегната, най-добре е да избягвате професионални изяви и да внимавате да не влизате в конфликти с шефовете си. Не се претоварвайте, избягвайте стресовите ситуации. Вършете всичко с лекота, заложете на гъвкавостта при контактите си, активната комуникация ще ви помогне да постигнете разбирателство. Обогатявайте възгледите си и разширявайте знанията си.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
За вас тази седмица не е препоръчително да пътувате, добре е да внимавате и да избягвате стресовите ситуации. Не се претоварвайте и не изпадайте в крайности. Седмицата не е подходяща и за професионални изяви. В партньорските си отношения, както и в личните е възможно да постигнете хармония и разбирателство. Заложете на активната комуникация и действайте уверено, само така че блеснете с качества. Моментът е подходящ да извършвате транформации и да освободите от това, което вече не ви носи ползи и удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Седмицата ще е добра за постигането на хармонични отношения с околните. Общувайте активно и се изразявайте уверено. Добре е през тази седмица да избягвате напрегнатите ситуации и стресовите моменти. Ако практикувате екстремни спортове оставете това си занимание за следващата седмица. Необходимо е да се грижите за здравето си и да не изпадате в крайности. Спазвайте някои добри и здравословни навици, за да подобрите състоянието си. На работното си място е добре да вършите рутинна работа и да изпълнявате ежедневните си задължения.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Седмицата ще бъде напрегната, ето защо е добре да избягвате да се въвличате в конфликти в партньорските си отношения. Не се претоварвайте и се стремете да избягвате стреса. Времето е подходящо за творчески изяви, за почивка, както и да отделите време на любимите си хора. Може да пътувате, да учите, да работите и да развивате отношенията си с хората. Подходящ момент е да се освободите от ненужното и да преобразите всичко в живота си. Целта ви е да откриете сами себе си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица е добре да не се подлагате на стрес и да избягвате напрегнатите ситуации. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени, спазвайте режим, следвайте здравословни навици. През тази седмица ще сте активни, добре е да се срещате с различни хора и ида създавате нови контакти. Може успешно да стартирате обучение. В дома ви ще се радвате на спокойствие и хармония и на добри партньорски отношения. Изразявайте смело себе си и бъдете уверени. Седмицата не е подходяща за професионални изяви, внимавайте да не влизате в конфликти с колеги.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица е добре да се отдадете на рутинна работа. Изпълнявайте своите ежедневни дела, добре е да водите интензивни срещи и разговори, да пътувате. Добре би било да подобрите партньорските си отношения: изразявайте се явно и уверено, бъдете конкретни, за да ви разбират правилно. Избягвайте да се въвличате в стресови ситуации. Стремете се да проявите умереност и да поддържате емоционален баланс. Може да си помогнете с медитация или плуване.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 10.07 - 16.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Юли 2017, 11:21

Само ме пращате на море, ама мъжа не иска да ходим.. :(
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: 10.07 - 16.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот skyfly » 10 Юли 2017, 11:28

rabotnata pchela написа:Само ме пращате на море, ама мъжа не иска да ходим.. :(

У нас имаме същия спор, мъжът ми предпочита планината, но аз искам да отида на море. Всяка година едно и също, а дори сега сме отпуска и отново не се поддава. :mrgreen: Довечера ще го пробвам да го обработвам и със звездите влияния.
Аватар
skyfly
 
Мнения: 384
Регистриран на: 30 Мар 2017, 12:34


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта