17.07 - 23.07.2017 - Седмичен хороскоп!

17.07 - 23.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 17 Юли 2017, 10:13

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица няма да е добре да действате активно и да стартирате нови проекти. По-добре е да довършите започнатото. Избягвайте пътуванията в средата на седмицата, защото съществува риск от проблеми по пътищата. Внимавайте да не попаднете в конфликти с околните. Към края на седмицата вече ще е възможно да се впуснете в реализацията на нови проекти. Ще имате волята да доведете нещата до край, въпреки трудностите, които може да срещнете. Не пропускайте да се забавлявате, да почивате и спортувате.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Седмицата започва добре за вас, посветете се на работата си и е възможно да постигнете добри резултати. Ще се радвате на добри отношения с колегите си. Може спокойно да правите планове за бъдещето си и да започнете подготовка по стартирането на проектите, които искате да реализирате. Около средата на седмицата внимавайте да не се въвлечете в проблемни ситуации в дома си и в партньорските си отношения. Периодът е добър да стартирате обучение, да пътувате и да разширявате знанията и мирогледа си. В края на седмицата може да направите някои промени, свързани с дома ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица най-много ще ви вълнуват домашните дела, поддържането на добри отношения в семейството ще ви е приоритет. Добре е през следващите дни да започнете някакво обучение. В дните по средата на периода и малко след това внимавайте да не попаднете в неочаквани ситуации, не подписвайте важни договори и не сключвайте сделки. Шофирайте внимателно и избягвайте конфликтите с роднини. Но все пак през тази седмица ще общувате с лекота, въпреки опасността от спорове. Подходящо ще е да се занимавате с различни духовни практики: йога, медитация.

РАК (22 юни – 22 юли)
За вас дните в началото на седмицата ще са по-напрегнати. Постарайте се да запазите спокойствие и да не реагирате бурно и импулсивно в ситуациите, в които попадате. Може да си помогнете с разходки и плуване. Не е препоръчително да стартирате нови проекти и да се занимавате с бизнес. Внимавайте да не се въвлечете в конфликти с хора от работата си и от приятелите си. Това би се случило до средата на седмицата, след това нещата ще се успокоят. Като цяло е добре тази седмица да се занимавате с рутинни неща, бъдете прецизни в изпълнението на ежедневните си ангажименти. На работното място ще се радвате на добри възможности и приятна атмосфера. В здравословен план ще успеете да реализирате поставените цели.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
В началото на седмицата бъдете внимателни да не се въвлечете в конфликти с околните и в партньорските си отношения, както и внимавайте да не попаднете в непредвидени ситуации и да не си причините травма. Добре е да избягвате пътувания. Опитайте се да не реагирате рязко и импулсивно, когато ви провокират. От средата на седмицата ще сте по-активни и ще започнете да действате по изпълнението на целите, които сте си поставили. Стремете се да не влизате в конфликти с околните, а се опитайте да работите в екип с тях. Времето до средата на седмицата не е подходящо за професионални изяви. Внимавайте с претоварването, особено по време на спорт.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
До средата на седмицата най-добре ще е да избягвате пътуванията. До сряда-четвъртък е добре и да ограничите до минимум попадането в рискови ситуации за която и да е сфера от живота ви. Не подписвайте договори, не водете важни преговори. След средата на седмицата всичко ще се успокои и нормализира. За вас най-добре ще бъде, ако погледнете навътре в себе си и осъзнаете от какво наистина имате нужда, кое ви радва и зарежда. Моментът е добър да си направите равносметка, да подредите приоритетите си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Избягвайте да се въвличате в конфликти и проблеми в професионален план и с хората около себе си – приятели, любимия човек, децата си. До средата на седмицата ще сте по-напрегнати, а след това нещата ще се успокоят. До средата на седмицата внимавайте да не си причините травма, избягвайте и претоварването. Добре е да проявите умереност и да се грижите за здравето си, както физическото, така и емоционалното. Периодът е подходящ за пътувания, контакти с чужденци и обогатяване на интересите.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
До средата на седмицата избягвайте пътуванията и да се въвличате в конфликтни ситуации в партньорските си взаимоотношения. Не е време за работа с чужденци. Възможно е да сте по-избухливи, въздържайте се да реагирате рязко и да изпадате в крайности, не се карайте с околните. Не се претоварвайте и се грижете за здравето си, проявявайте умереност и се стремете да запазите вътрешното си спокойствие. След средата на седмицата започва период, в който ще сте уверени и ще успявате да се справите с всичко.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
В дните до средата на седмицата е добре да не изпадате в крайности, да избягвате рисковите дейности, да внимавате да не си причините травма. Трябва да се погрижите за здравето си, както емоционалното така и физическото, бъдете умерени и спазвайте добър режим. Разходките сред природата, плуването и медитацията ще ви се отразят добре и ще успеете да преодолеете по-напрегнатите дни до средата на седмицата. Обърнете внимание на отношенията си с околните. В края на седмицата е време за пътувания, за контакти с хора от чужбина. Може да се изявите и добре в професионално отношение. Дайте си време за отдих с любимите хора.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
До средата на седмицата е възможно да възникнат проблеми в партньорските отношения. Добре ще е да се владеете и да избягвате конфликти, не реагирайте буйно и импулсивно. След средата на седмицата всичко ще се успокои и нормализира. Добре ще е през тази седмица да се насочите към работа, пътувания и обучения. Всичко, с което се занимавате ще се развива добре. Ако успеете да запазите спокойствие и да се погрижите за здравето си, това ще е много ползотворно за вас. Разходките сред природата ще ви се отразят много добре.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Началото на настоящата седмица може да е по-напрегнати. За вас към средата на седмицата не е препоръчително да пътувате, да водите важни разговори и да сключвате договори. Внимавайте при работа с документи и избягвайте да се въвличате в конфликти ситуации с хората от близкото ви обкръжение. През седмицата са препоръчителни занимания като спорт и да се отдадете на вашите хобита. Отделете време за пълноценна почивка и забавления в компанията на любимите хора. Добре би било да включите в ежедневието си различни духовни практики.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
До средата на седмицата не е добре да пътувате, защото има риск от аварии, както и да се въвлечете в някоя ситуация, която крие опасност от травми. Добре е да сте по-спокойни в началото на седмицата. Също е добре в началото на седмицата да внимавате да не попадате в неясни ситуации или да научите тайни свързани с хората от дома ви. Моментът е подходящ да обърнете по-голямо внимание на вътрешния си свят, може да медитирате или да направите оценка на това, което ви се случва. Намерете време за изкуство. След средата на седмицата вече може да започнете реализирането на различни проекти, които искате. Нещата ще се нормализират и спокойно ще може да се върнете към обичайния начин на живот.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 17.07 - 23.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Monika_Spasova » 19 Юли 2017, 09:22

Започваме да ставаме активни и това е! :razz: Макар че главно за море си мисля и аз, добре, че тази седмица е по-хладна и не предполага ходенето на море.
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта