24. 07 - 30.07.2017 - Седмичен хороскоп!

24. 07 - 30.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 24 Юли 2017, 10:19

ОВЕН (21 март – 20 април)
Седмицата е подходяща за изяви пред околните, най-вече творчески. Ще имате възможност да постигнете всички цели, които сте си поставили. Вашата увереност, издръжливост и сила ще са ви от голяма полза. Дните в началото на седмицата не са подходящи за пътувания, както и е добре да не обръщате голямо внимание на партньорските си отношения. Всички тези неща е добре да ги отложите за средата на седмицата. Моментът ще е добър да си създадете някои здравословни навици. Отделяйте време за почивка и за забавления. През седмицата ще имате много енергия, насочете я в нещо креативно.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Дните в началото на седмицата не са подходящи за професионални изяви и за предприемане на каквито и да е било инициативи, свързани с работата ви. През седмицата ще проявите активност по отношение на децата и семейството си. Добре ще е да се отдадете на почивка, да се занимавате с хобитата си, спорт и всичко друго, което ви зарежда с енергия и ви действа добре. На работното ви място ще имате нови възможности, които ще ви донесат удовлетворение. За вас започва период на динамика, за нови контакти, пътувания и срещи. Някои от вас може да започнат обучение.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
За вас през тази седмица актуални ще бъдат домашните дела и семейните ви отношения. След средата на седмицата настъпва време за аналитично мислене, за бъдете разумни и да проявявате обективност. Създайте си практична нагласа към всичко, обръщайте внимание на детайлите и вършете работата си целеустремено. Ще сте полезни на околните и това ще ви носи удоволствие. На работното ви място всичко ще е наред и ще се открият пред вас нови перспективи и възможности.

РАК (22 юни – 22 юли)
Най-добре през тази седмица да отделите повече време за спорт, за качествена почивка и за занимания с любимите ви хора. Творческите изяви и практикуване на хобитата ви ще ви се отразят повече от добре. Стремете се да правите неща, които ви доставят удоволствие и ви зареждат с положителна енергия. За вас доброто емоционално състояние са много важни за всичко друго в живота ви. Възможно е станете по-активни по темите свързани с бизнес и финанси. Бъдете уверени, инициативни и решителни. Тези дни ще са спокойни, затова обърнете повече внимание на удовлетворяването на собствените ви потребности и се заредете с положителни емоции.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Започва период на висока активност, през който ще проявявате инициативност и увереност, както в личен, така и в професионален план. Възможно е да се захванете с реализацията на нови проекти, ще действате с размах и ще имате способността да направите всичко. В дома ви ще се радвате на спокойствие, някои от вас ще започнат да обмислят промени в дома или придобиването на нов. При далечни пътувания бъдете внимателни и проверявайте всичко добре, за да сте сигурни, че сте изрядни с документи, така ще избегнете възможни проблеми. Добър момент е за изграждането на здравословни навици.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Настоящият период е добре да обърнете навътре към себе си и да направите равносметка, да направите преоценка на възгледите си и да се вгледате в себе си. Препоръчително е да се отдадете на духовни практики. Отделяйте си колкото време е необходимо за да оставате насаме с мислите си. От средата на седмицата ще сте по-активни. Моментът е подходящ да започнете да учите нещо, което може да има практическа полза за вас. Бъдете прецизни и точни, обръщайте внимание на детайлите и довършвайте работата си. Ще успеете да покажете качествата си, ако бъдете по-концентрирани.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
В началото на седмицата не е подходящо да пътуват. През периода ще ви занимава темата за професионалната ви реализация. Обръщайте внимание на колегите ви, на приятелите и семейството си, изобщо на всички близки до вас хора. Общувате с лекота с околните, бъдете гъвкави в комуникацията, за да постигнете разбирателство. Добре би било да се грижите за здравето си, да избягвате да се претоварвате. Разходките ще ви се отразят добре и ще ви заредят с положителна енергия.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
За вас започва период на голяма активност в работата ви. Сега е времето да действате по отношение на кариерата си и да предприемате инициативи, да реализирате проекти. В началото на седмицата отделете време за да се погрижите за здравето си, осигурете си възможност за почивка, ако се нуждаете от такава. Препоръчителни за вас биха били всякакви творчески дейности, както и спорт. Ще ви се отразят много добре и някои духовни практики, като йога и медитация. През тази седмица ще имате силата да направите всичко,което искате. Енергични сте и у верени, действате със замах и скоро ще се наслаждавате на постиженията си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Възможно е през тази седмица да изпитвате напрежение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо и се старайте да запазвате спокойствие. Моментът не е подходящ за нови начинания и рискове в бизнеса ви, както и за решаването на финансови въпроси. В началото на седмицата внимавайте да не се въвлечете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Стремете се да общувате с лекота и гъвкавост. Не е време за даване на заеми, или вземане на кредити, финансови операции. Може да пътувате и учите, да развивате отношенията си с хората.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Внимавайте да не възникнат проблемни ситуации в дома ви и в партньорските ви отношения. Особено дните в началото на седмицата не е никак подходящо да се изявявате в професионален план, както и за бизнес и финансови дела. Може да стартирате обучение или да започнете да посещавате курс, който да има практическо приложение при вас. Добро време е за промени – да се освободите от всичко, което вече не ви е нужно, да прекратите отношения, които няма вече да имат смисъл за вас. Духовните практики, медитацията и йогата са силно препоръчителни, това ще ви помогне да се научите да пренасочвате енергията си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През настоящата седмица е възможно да се въвлечете в някои по-напрегнати ситуации в партньорските ви отношения – било то лични, или бизнессъдружия. Добре би било да обърнете внимание на почивката си, да отделите време за творчески дейности, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете умерени и не вземайте крайни импулсивни решения, преди да реагирате се опитайте да погледнете безпристрастно ситуацията и да премислете добре нещата, преди да вземете каквато и да е било страна. Времето е подходящо да извършите промени в отношенията си, които не ви носят радост. Всякакви енергийни и духовни практики ще са ви от полза.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През настоящата седмица е възможно да изпитвате напрежение, най-вече на работното си място и в отношенията с колегите. Моментът не е подходящ за бизнес инициативи, както и да работите с пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, въпреки че ще имате достатъчно сили. Медитациите и йогата ще си помогнат да се почувствате по-добре. Препоръчителни за вас са умерената физическа активност и спортните занимания.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 24. 07 - 30.07.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Snejna » 24 Юли 2017, 11:28

хах, интересно. от кога чакам да ми се случи нещо активно в живота и на работа и все удрям на камък. тази седмица препоръките са добри, но аз съм в отпуск. :mrgreen:
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта