31.07 - 06.08.2017 - Седмичен хороскоп!

31.07 - 06.08.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 31 Юли 2017, 10:47

ОВЕН (21 март – 20 април)
За вас тази седмица ще е много динамична, особено с дейности, свързани с творчество, спорт или развлечения. Със сигурност ще успеете да си осигурите добра почивка. Сега е моментът да правите това, което обичате, заедно с най-скъпите си хора. Ще сте изпълнени с енергия и без никакво колебание ще се захващате с проекти,които са дългосрочни, но пък ще ги свършите успешно. В партньорските си отношения ще настъпи нов период, изпълнен с повече романтика и прояви на чувства. Седмицата е добра за домашни дела, отделете време за семейството си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица ще започнат да ви вълнуват теми, свързани с домашните дела, упрекване на отношения ви със семейството ви. Като цяло тази седмица за вас ще е свързана със създаването и утвърждаването на някои връзки, може да споделяте, да укрепите доверието помежду си. Периодът е добър и за творчески изяви, както и за спорт и всякакви активни дейности. Намерете време да правите това, което обичате, споделяйте с най-близките си хора. Намерете време и за почивка и забавления.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще се опитате да оправите някои проблеми в дома ви. Внимавайте обаче да не се въвлечете в още по-големи конфликти. Възможно е някои от вас да направят някои преустройства и промени в дома си. Моментът е добър и за творчески изяви, особено ако се занимавате с изкуство. Може да сте спокойни и във финансово отношение ви очаква добра седмица, и то благодарение на умението ви да общувате с лекота с околните. На работното си място всичко ще е спокойно, но избягвайте стреса и напрежението, не се претоварвайте. Бъдете организирани и може да си осигурите достатъчно време за почивка.

РАК (22 юни – 22 юли)
За вас започва седмица подходяща за домашни дела, през която ще отделяте време и за семейството си. С околните ще се разбирате и ще предизвиквате симпатии, така че може да се възползвате да изградите добри отношения. Въпреки че имате възможността да си осигурите пълноценна почивка не прекалявайте с твърде авантюристичните действия. Стремежът ви към увереност ще ви помогне да приемате нещата спокойно. Възможно е да създадете някои нови контакти, да започнете обучение, или да пътувате. Времето е подходящо и за разговори с хората от дома ви. Бъдете ясни и последователни.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица ще проявявате висока активност , която може да е свързана с всяка една сфера от живота ви, но най-вече с професионалната ви реализация и финансовото ви положение. Ще бъдете изключително ефективни, а волята и издръжливостта ще ви помогнат да реализирате всички ваши цели. В дома ви ще се радвате на спокойствие. При пътувания зад граница или разговори с чужденци е добре да сте нащрек и да сте сигурни в подготовката си. Внимавайте при работа с документи, за да избегнете възможни недоразумения.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Периодът е добър за по-активна комуникация, срещи и разговори, за кратки пътувания. Може да посетите роднини и да обърнете по-голямо внимание на приятелите си и на хората от екипа,с които работите. За вас е важно да се изявявате, има какво да покажете на околните така че не се колебайте да представите своята гледна точка. През седмицата разчитайте на качествата си - обективност, прецизност. Въпреки ангажиментите, които имате и общуването с околните, важно е да намерите време за себе си, да релаксирате и да се освободите от напрежението.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
За вас започва период, в който ще проявявате повече активност по отношение на професионалната си реализация. Ще постигате разбирателство с шефовете си, а с околните ще установите хармонични отношения. Въпреки че сте настроени да уреждате личните си домашни дела, опитайте се да балансирате между дома и работа, защото е възможно да постигнете успешни резултати навсякъде. Периодът е подходящ за учене, може да обогатявате знанията и виждания си. Добро време е за пътувания.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Навлизате в период, който е много силен за професионалното ви развитие. Няма да има нещо, което да не успеете да реализирате, разчитате на увереността си и на силната си воля. Сега е времето за действия. Едновременно с това имате потенциала да израснете духовно и да създадете силна връзка сами със себе си, което ще ви носи удовлетворение. Ето защо е важно за отделяте време и да оставате насаме с мислите си. Що се отнася до пътувания или работа с чужденци, отново ще имате добри условия за бизнес, дали ще са разговори или пътувания. Моментът е подходящ и за физическа активност, спорт и нови интимни връзки.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Добре е през тази седмица да внимавате да не се претоварите и да не се въвличате в стресови ситуации, тъй като това може да навреди на здравето ви. Започва успешен период, добър за пътувания и работа с хора от чужбина. Моментът е подходящ и за старт на обучения, за разширяване на възгледите ви. Обърнете по-голямо внимание на хората от приятелския ви кръг. Периодът е подходящ за да поставите пред себе си нови цели. Имайте предвид, че тези дни не са добри за бизнес и финансови дела.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Настоящата седмица се очертава да е по-спокойна. Започва нов период в партньорските ви отношения, време е за споделяне, да търсите по-голяма дълбочина във връзката ви. Добре би било да поработите върху укрепването на доверието помежду ви. Седмицата е добра и за духовни практики и транформации, които ще ви помогнат да се освободите от негативните мисли и да премахнете ограниченията, които сами си налагате. Грижете се добре за здравето си, много е важно да успеете да запазите спокойствие. Може да пътувате.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата е много спокойна за вас , възможно е след средата и да възникнат леки напрежения, но ще се справите с тях, ако останете спокойни. Добре ще ви се отразят разходките из планината, йогата и медитацията. В партньорските ви отношения ще има голяма активност, но внимавайте да не се въвлечете в конфликтни ситуации. Обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, отделете време за децата си, както и на спорт и творчески дейности. Избягвайте стресови ситуации.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще е спокойна. Ще бъдете заети с работа и изпълнението на ежедневните си ангажименти. Имате сили да се справите с всичко, но все пак внимавайте да не се претоварвате. Търсете умереност в действията си. Що се отнася до личните ви отношения, разговорите по темите, които ви вълнуват ще се провеждат лесно през тази седмица. В дома ви ще се радвате на хармония. Именно там ще се чувствате най-добре. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в стресови ситуации.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 31.07 - 06.08.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Локумът » 31 Юли 2017, 11:06

Мисля тая седмица да заминем на море, не съм казал на никой, те само се вайкат, ще одим ли на море, няма ли.. :) и хороскопа казва, че е добро време, освен да се прибирам, да им събирам багажа и да ги изненадам.. :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: 31.07 - 06.08.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kaya » 31 Юли 2017, 15:00

работа и почивка, целия ми живот така си вървии...
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron